Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του Pontikas

Featured Image for Βανέσσα
ΒανέσσαStudio Caroline
Όπως γράφω και στον τίτλο η κοπέλα είναι φουλ του πλαστικού έχει πάει στον γιατρό και δεν έχει αφήσει τίποτα να μείνει φυσικό και είναι τυχερή γιατί έπεσε σε καλό γιατρό και η δουλειά πάνω της είναι ταμάμ για τη δουλειά που θέλει να κάνει.Προσωπικά μαρεσουν πιο πολύ οι φυσικές γυναίκες αλλά όταν την είδα κάτι μου έκανε και λέω πάμε τώρα Στον αγώνα ξέρει να γαμιεται και στήνεται πολύ καλά στις στάσεις που δοκιμάσαμε για να τον πάρει σωστά μέσα και δεν κλέβει καθόλου . Η συμμετοχή της πολύ καλή με τα βογγητα να δίνουν και να παίρνουν και να μην αντέχω πολύ ακόμα και να τελειώνω μέσα της.Η κοπέλα ξέρει καλά τη δουλειά και θέλει να προσφέρει στον πελάτη το καλύτερο που μπορεί.

8.17

Featured Image for Στέλλα
Στέλλα Sweet Escape
Άλλη μια συνάντηση που αποφάσισα παρορμητικα να πραγματοποιήσω επειδή βρισκόμουν κοντά στο λαδομαγαζο για δουλειά και το επισκέφτηκα γιατί μου είχε πει καλά λόγια ένας φίλος που ασχολείται με το σπορ.Στο σαλόνι ξεχώρισα τη Στέλλα γιατί κάτι μου έκανε το στυλ που είχε όταν σαλπάρισε και μου έβγαλε ένστικτα που είχα χρόνια να τα νιώσω.Η Στέλλα είναι στην κατηγορία μιλφ με καλό σώμα και φαίνεται ότι κάνει προσπάθεια να διατηρήσει το σώμα της σε καλό επίπεδο.Όταν ήρθε στο δωμάτιο ξεκίνησε ένα ήρεμο μασάζ σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και με χαλάρωσε πολύ.Στο σεξ άλλαξε ύφος και έγινε περισσότερο τίγρης και πέρασα πολύ καλά είχαμε και φιλιά και πίπα δυνατή και σεξ με μεγάλη συμμετοχή από μέρους της και πολλά αληθοφανή βογγητα.Τη συνιστώ άφοβα.

8.33

Featured Image for Τζέσικα
ΤζέσικαSensuality Spa
Είχα ξυπνήσει εκείνη τη μέρα με ένα πιάσιμο σε όλο μου το καρφί και μερικές σηκωμαρες και αμέσως το μυαλό πήγε στο ερωτικό μασάζ και έφυγα καρφί για το μαγαζί με τις λαδοκορες.Στο σαλόνι μου κίνησε το ενδιαφέρον η Τζέσικα μάλλον επειδή μου έριξε ένα ωραίο χαμόγελοΚαι στο δωμάτιο ήρθε με το ίδιο χαμόγελο και όλες οι αισθήσεις μου αναστήθηκαν ταυτόχρονα. Το μασαζ από τα τοπ που μου έχουν κάνει το πιάσιμο την υπόλοιπη μέρα  δεν επανήλθε καθόλου και αισθανομουν πολύ καλά.Αφού ένιωσα αρκετά ανακουφισμένος από τα μαγικά της χέρια γύρισα και της έκανα νόημα να μου πάρει πίπα  η οποία ήταν ικανοποιητική και μετά την πήρα στα τέσσερα με τις λίγες δυνάμεις που μου είχαν μείνει και τελείωσα εκεί.Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή στο χώρο του μασάζ.

8.00

Forum Tasks