Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Zlata  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 53

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 10995 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

Όμορφη κοπέλα Αξιολόγηση: 8.50 — 13/01/2025 - 01:13
    Όμορφη κοπέλα Αξιολόγηση: 8.50 — 13/01/2025 - 01:13

Τη ζλατα τη έχω συναντήσει δύο φορές . Έλειπε μάλιστα κανένα μήνα και ξαναγύρισε τώρα . Μολδαβεζα στη καταγωγή . Σώμα όπως και στη φωτό αδύνατο με συμπαθητικό πρόσωπο . Στη ώρα της και τις δύο φορές . Απο ντύσιμο τη θεωρώ λίγο χύμα για τα λεφτά που πληρώνεις για εσκορτ γιατί ήρθε και τις δύο φορές με σκισμένο τζιν θα προτιμούσα κάτι καλύτερο αλλά γούστα είναι αυτά . Πάντως σα παρουσία είναι ευχάριστη στο σύνολο και στο πρόσωπο και στο σώμα . Καθαρή σίγουρα θα περάσεις όμορφα και στη πίπα και στο σεξ . Φιλιά έδινε αλλά όχι τέρμα γλωσσόφιλα όπως άλλες . Επίσης μείον ότι δε κάνει τελειώματα σε στόμα και πρόσωπο αν και έχω τη ιδέα ότι μου είχαν πει ότι έκανε ή ίσως τα έκοψε . Για εμένα είναι ένα κριτήριο επιλογής που συνετέλεσε στο να τη έχω πάρει συγκριτικά λιγότερες φορές . Ομως σίγουρα θα τη ξαναδώ μιας που και ξαναγύρισε . Γενικά δε θα περάσεις άσχημα ούτε θα μετανιώσεις που τη πήρες . Αλλά από αυτό το γραφείο υπάρχουν δύο κοπέλες σίγουρα που μου έχουν ανεβάσει το πήχη ψηλά και ζητάω το κάτι περισσότερο. Ομως και η ζλατα είναι στανταρακι . Ξέχασα να πω ότι η συννενόηση γίνεται στα αγγλικά και μιλάει καλά .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 3 ώρες
    Κόστος (€) 340
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο