Zlata (Adult Club)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 53
Κριτικές Χρηστών
Τη ζλατα τη έχω συναντήσει δύο φορές . Έλειπε μάλιστα κανένα μήνα και ξαναγύρισε τώρα . Μολδαβεζα στη καταγωγή . Σώμα όπως και στη φωτό αδύνατο με συμπαθητικό πρόσωπο . Στη ώρα της και τις δύο φορές . Απο ντύσιμο τη θεωρώ λίγο χύμα για τα λεφτά που πληρώνεις για εσκορτ γιατί ήρθε και τις δύο φορές με σκισμένο τζιν θα προτιμούσα κάτι καλύτερο αλλά γούστα είναι αυτά . Πάντως σα παρουσία είναι ευχάριστη στο σύνολο και στο πρόσωπο και στο σώμα . Καθαρή σίγουρα θα περάσεις όμορφα και στη πίπα και στο σεξ . Φιλιά έδινε αλλά όχι τέρμα γλωσσόφιλα όπως άλλες . Επίσης μείον ότι δε κάνει τελειώματα σε στόμα και πρόσωπο αν και έχω τη ιδέα ότι μου είχαν πει ότι έκανε ή ίσως τα έκοψε . Για εμένα είναι ένα κριτήριο επιλογής που συνετέλεσε στο να τη έχω πάρει συγκριτικά λιγότερες φορές . Ομως σίγουρα θα τη ξαναδώ μιας που και ξαναγύρισε . Γενικά δε θα περάσεις άσχημα ούτε θα μετανιώσεις που τη πήρες . Αλλά από αυτό το γραφείο υπάρχουν δύο κοπέλες σίγουρα που μου έχουν ανεβάσει το πήχη ψηλά και ζητάω το κάτι περισσότερο. Ομως και η ζλατα είναι στανταρακι . Ξέχασα να πω ότι η συννενόηση γίνεται στα αγγλικά και μιλάει καλά .