Zlata (Adult Club)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 83
Κριτικές Χρηστών
Με τη σειρά μου υπερευχαριστω το φόρουμ και το adultclub για το δώρο που μου χάρισαν.
Όταν την αντίκρισα αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό η ηθοποιός που έπαιζε σε εκείνη τη σειρά με τον ίδιοτρόπο γιατρό που έλυνε ιατρικά μυστήρια κόλλησα δεν θυμάμαι πως λεγοταν .
Πολύ όμορφη πιστεύω φορούσε ένα φόρεμα λεπτή με όμορφα βυζιά που είναι πολύ στητα . πρόσχαρη στη γνωριμία μας είπε δυο κουβέντες να σπάσει ο πάγος και μπηκε στο ντους να φρεσκαριστει.
Πολύ δυνατή πίπα με περιποίηση και από τις μπάλες κάναμε και 69 μετά πάλι πίπα για ώρα που το έχει πολύ μου ζήτησε να μην τελειώσω στο στόμα της της είπα ότι δεν θα το έκανα γιατί ήθελα να γαμηθουμε και περάσαμε στο σεξ και αρχικά έδωσα πόνο στα τέσσερα και μετά ξαπλωμένη ανάσκελα και εγώ από πάνω εκεί έδωσα πολύ πόνο και την έφερα και εκείνη βαριούς αναστεναγμούς.
Μου έκανε εντύπωση ότι έχει κάνει τατουάζ την ηλικία της στους αστραγάλους της,τη ρώτησα γιατί το έκανε έχασε κάποιο στοίχημα και γέλασε δυνατά.
Είχαμε όμορφη κουβέντα μετά μιλάει καλα αγγλικά και αποχαιρετηστηκαμε .

Τη ζλατα τη έχω συναντήσει δύο φορές . Έλειπε μάλιστα κανένα μήνα και ξαναγύρισε τώρα . Μολδαβεζα στη καταγωγή . Σώμα όπως και στη φωτό αδύνατο με συμπαθητικό πρόσωπο . Στη ώρα της και τις δύο φορές . Απο ντύσιμο τη θεωρώ λίγο χύμα για τα λεφτά που πληρώνεις για εσκορτ γιατί ήρθε και τις δύο φορές με σκισμένο τζιν θα προτιμούσα κάτι καλύτερο αλλά γούστα είναι αυτά . Πάντως σα παρουσία είναι ευχάριστη στο σύνολο και στο πρόσωπο και στο σώμα . Καθαρή σίγουρα θα περάσεις όμορφα και στη πίπα και στο σεξ . Φιλιά έδινε αλλά όχι τέρμα γλωσσόφιλα όπως άλλες . Επίσης μείον ότι δε κάνει τελειώματα σε στόμα και πρόσωπο αν και έχω τη ιδέα ότι μου είχαν πει ότι έκανε ή ίσως τα έκοψε . Για εμένα είναι ένα κριτήριο επιλογής που συνετέλεσε στο να τη έχω πάρει συγκριτικά λιγότερες φορές . Ομως σίγουρα θα τη ξαναδώ μιας που και ξαναγύρισε . Γενικά δε θα περάσεις άσχημα ούτε θα μετανιώσεις που τη πήρες . Αλλά από αυτό το γραφείο υπάρχουν δύο κοπέλες σίγουρα που μου έχουν ανεβάσει το πήχη ψηλά και ζητάω το κάτι περισσότερο. Ομως και η ζλατα είναι στανταρακι . Ξέχασα να πω ότι η συννενόηση γίνεται στα αγγλικά και μιλάει καλά .