Βανέσσα (Studio Caroline)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 17
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Όπως γράφω και στον τίτλο η κοπέλα είναι φουλ του πλαστικού έχει πάει στον γιατρό και δεν έχει αφήσει τίποτα να μείνει φυσικό και είναι τυχερή γιατί έπεσε σε καλό γιατρό και η δουλειά πάνω της είναι ταμάμ για τη δουλειά που θέλει να κάνει.
Προσωπικά μαρεσουν πιο πολύ οι φυσικές γυναίκες αλλά όταν την είδα κάτι μου έκανε και λέω πάμε τώρα
Στον αγώνα ξέρει να γαμιεται και στήνεται πολύ καλά στις στάσεις που δοκιμάσαμε για να τον πάρει σωστά μέσα και δεν κλέβει καθόλου . Η συμμετοχή της πολύ καλή με τα βογγητα να δίνουν και να παίρνουν και να μην αντέχω πολύ ακόμα και να τελειώνω μέσα της.
Η κοπέλα ξέρει καλά τη δουλειά και θέλει να προσφέρει στον πελάτη το καλύτερο που μπορεί.

Την προτίμησα για τις βυζάρες της, τεχνητές μεν άψογη η δουλειά δε... Κώλος το ίδιο και χείλη επίσης ενισχυμένα. Από δυο χιλιόμετρα μακριά να την δεις θα καταλάβεις ότι είναι πουτάνα, αυτό είναι το πάθος της και διαπίστωσα ότι ξέρει να γαμιέται πολύ καλά. Φυσικά δεν είναι για έρωτες αλλά για σκίσιμο και έτσι κύλησε το γαμήσι μαζί της. Δεν έκανε πολύ κόπο να την σηκώσει γιατί μου άρεσε και η πούτσα μου εύκολα τερμάτισε στην καύλα.
Στήσιμο μόνο στα τέσσερα για όλους τους λόγους που προανέφερα. Στο γαμήσι παίζει θέατρο η όχι δεν ξέρω αλλά άκουσα πολλά βογγητά και ήταν όλα ωραία. Εννοείτε ότι είναι μαστ επιλογή για όσους θέλουν πραγματική πουτάνα και δεν έχουν θέμα με τις σιλικόνες.