Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του Tiger21

Featured Image for Nikol 1
Nikol 1Ανεξάρτητες Βίζιτες
Μετα από αποτυχημένη προσπάθεια επικοινωνιας πριν ένα μήνα, στην οποία δεν απάντησε ποτέ, είπα να ξαναπροσπαθησω… αυτή την φορά η ανταπόκριση ήταν άμεση και κλείστηκε συνάντηση στον Billako…Έφτασα νωρίτερα για κάνω το μπανάκι μου και 10 λεπτά πριν την συνάντηση μου στέλνει μήνυμα ότι έφτασε !!! αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα…Ανυπομονησία να τη δω από κοντά, ιδιαίτερα για το πρόσωπο που είχα διαβάσει τόσα πολλά στις προηγούμενες κριτικές και είχα ανησυχία εάν θα μου αρέσει.Χτύπημα στην πόρτα και βλέπω μια πραγματικά κυρία στα ολόλευκα ντυμένη πολύ σικάτη με γυαλιά ηλίου που της έδινε ένα πολύ ωραίο στυλ…Το πρόσωπο με γωνίες αλλά αποδεκτό για εμένα και σώμα μοντέλε…Πολύ μικρό σοσιαλ και ξεκίνημα άμεσα χωρίς να κλέβει χρόνο με αρκετά αισθησιακά γλωσσόφιλα.Σειρά είχε μια πολύ ωραία πίπα, αργή και αισθησιακή, κοιτώντας με στα μάτια και εγώ να χαϊδεύω τα κοντά μαλλιά της…Μετα της είπα ότι θέλω να γευτώ το μουνακι της, το οποίο ήταν πολύ καθαρο, ευβοδιαστο, στο οποίο δεχόταν δάκτυλιασμα, βγάζοντας μικρές καυλωτκες φωνούλες, τυλίγοντας τα ποδια της γύρω από το σώμα μου.Κατόπιν, είπε να μου βάλει τζελ για το πρωκτικό που την είχα ήδη ενημερώσει, αλλά της είπα να το κάνουμε στον 2ο γύρο… γιατί περίμενα ότι θα τελειώσω γρήγορα στον 1ο γύρο…Ξεκίνημα λοιπόν με cow με απίστευτη ενέργεια, μετά στα τέσσερα με σφαλιαριτσες στο εκπληκτικό κωλαρακι της, κατόπιν ιεραποστολικό, και ξανά cow με κοπανήματα… είχα μείνει έκπληκτος με την ενέργεια της… είχαν περάσει τριάντα πέντε λεπτά συνεχόμενου σεξ και είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.Της λέω, δεν θα τελειώσω με το προφυλακτικό, πάρε μου πάλι πίπα χωρίς το σκουφάκι… και πράγματι με τελείωσε, βγάζοντας πολλά υγρά από μέρους μου.Είχαν περάσει 40 λεπτά αχαλίνωτου σεξ, κάτι που δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ και ιδιαίτερα στην ηλικία μου…Μπανάκι και σοσιαλ, αλλά ο χρόνος είχε ήδη περάσει και δεν υπήρχε χρόνος για 2ο γύρο.Έχω αφήσει σε εκκρεμότητα να πάρω και το κωλαρακι της που θα γίνει σίγουρα σε επόμενη συνάντηση.Πάρα πολυ όμορφη εμπειρία με την Νικολ, η οποία κάνει λίγα και επιλεκτικά ραντεβού όπως μου είπε, με απίστευτη ενέργεια και διάθεση για σεξ.Θα την ξανά συναντήσω σίγουρα !!!

9.67

Featured Image for Adrianna
AdriannaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Μετά από δυσκολία να κλείσω με άλλες ανεξάρτητες, αποφάσισα να δοκιμάσω την σεξοτύχη μου με την Αντριάννα.Μήνυμα στο Viber, άμεση ανταπόκριση και κατόπιν τηλεφώνημα όπως επιθυμεί η κοπέλα για επιβεβαίωση.Ραντεβού λοιπόν στον Μπιλακο σε δωμάτιο της αρεσκείας της.Μετά από πολύ μικρή καθυστέρηση, φτάνει στο δωμάτιο, με κολλητό φόρεμα με το βυζι να μην μπορεί να κρατηθεί εντός του φορέματος,,,Κοντούλα, πολύ όμορφο προσωπάκι, αδύνατη με γυμνασμένο κορμί.Ξεκινήσαμε με ωραία κουβεντούλα και κατοπιν με ρώτησε τι μου αρέσει για να προσαρμόσει αντίστοιχα το πρόγραμμα της.Και ο αγώνας ξεκίνησε με ωραία πιπουλα που έγινε mouth fuck.Έπειτα σειρά είχε το πρωκτικό που ήθελα πολύ να το βάλω σε αυτό το πολύ ωραίο κωλαρακι. Έγινε προετοιμασια με το δάκτυλο και πραγματικά έδωσα πόνο στα τέσσερα με σφαλιάριες στα κωλομερια. Αυτή η γυναίκα ξέρει πραγματικά να σε καυλωνει.Μετά για να τελειώσω, πίπα απίστευτη και κάποια στιγμή μου βάζει τον πουτσο στο μουνι της και αρχίζουν να τρέχουν ποτάμι τα υγρά της. Τελείωμα φυσικά στο στόμα της που πραγματικά με στράγγιξε.Μετά πάλι κουβεντούλα, και ενώ είχε περάσει η ώρα, ήθελε να με τελειώσει για δεύτερη φορά…. Ξεκίνημα με πίπα που κατελειξε να μου γλύφει το κωλαρακι και εγώ να καταθέτω για δεύτερη φορά στο στοματάκι της.Πραγματικά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, νόμιζα ότι παίζω σε τσόντα…Σίγουρα θα την ξαναδώ γιατί πέρασα απίστευτα !!!

9.50

Featured Image for Alexia
AlexiaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Μετά από ακύρωση που έφαγα το βράδυ μια ημέρα πριν το ραντεβού από άλλη ανεξάρτητη, έψαχνα σήμερα διαθέσιμη κοπέλα για απογευματινό ραντεβού. Την Αλεξία την είχα στα υπόψην και μετά από πολλή γρήγορη επικοινωνία στο Viber, κανονίστηκε ραντεβού άμεσα στον Μπιλακο.Άργησα 5 λεπτά λόγω κίνησης, και η Αλεξια, ήδη ήταν στο ξενοδοχείο και μετά από 1 λεπτό που μπήκα στο δωμάτιο, χτύπησε την πόρτα και είδα μια κοντούλα με συμπαθητικό άγριο προσωπάκι και σώμα πάρα πολύ καλό για την ηλικία της. Έγινε υποδοχή με γλωσσόφιλα και είπα καλά θα περάσουμε σήμερα…Μπανάκι και από τους δυο, βαθιά γλωσσόφιλα και ξεκίνημα με στοματικό. Ήμουν άχυστος 4 ημέρες και η πραγματικά απίστευτη πίπα της με έκανε να τελειώσω γρήγορα στο στόμα της .Κατόπιν μπανάκι και από τους δύο, iqos, λίγο κρασάκι και social για διάλειμμα.Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με ένα 69 που γεύτηκα το ωραίο, καθαρό και εύγευστο μουνακι της με σπατουλαρισμα στα μεγάλαμουνοχειλα της και αυτή να δίνει πόνο με την μαστορική πίπα της.Σειρά είχε το reverse cow με τρομερή κίνηση εκ μέρους της και αμέσως μετά doggy στην απίστευτη κωλαρα της με σκαμπίλια στα κωλομερια της, βλέποντας το πρόσωπο της όλο καυλα στον καθρέπτη. Μετα κανονικό cow, αργά στην αρχή και μετα με άγρια κοπανηματα. Οι καυλωτικες και δυνατές φωνές πρέπει να ακούστηκαν σε όλο τον όροφο…Για να τελειώσω έπρεπε να προσπαθήσει άγρια με επιμονή στην πίπα με πολλά deepthroat και φτυσίματα. Μετα από αρκετή ώρα τρέμοντας κατέθεσα στο στόμα της τα υγρά μου και ο δεύτερος γύρος έληξε λίγο πριν τελειώσει η ώρα.Πραγματικά ήταν ένα άγριο σεξ με μεγάλη διάθεση από την Αλεξια, η οποία διαθέτοντας μεγάλη πείρα, ξέρει πως να ικανοποιήσει έναν άντρα.Σώμα απίστευτο με τρομερά βυζια που δεν καταλαβαίνεις την σιλικόνη.Απίστευτη εμπειρία και σίγουρα θα την ξανά δω. Μου είπε ότι κάνει duo με την Tzina22 και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά…

9.33

Featured Image for Άννα 24
Άννα 24Ανεξάρτητες Βίζιτες
Διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές και βλέποντας και τις φωτογραφίες της, αποφάσισα να δω από κοντά την Αννουλα.Συννενόηση μέσω Viber και μετα από μικρή δυσκολία να βρούμε κοινή ημέρα και ώρα συναντηθήκαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Μετά από καθυστέρηση 15 λεπτών με ενημέρωσε ότι θα έρθει σε 30 λεπτά από την συμφωνημένη ώρα κάτι το οποίο με χάλασε…Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδα μια νεαρή, ψηλή, αδύνατη και πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία από κοντά είναι πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες, οι οποίες πιστεύω την αδικούν. Είχα ένα ενδοιασμό για το πρόσωπο της, αλλά ήταν τελικά όμορφο και στα γούστα μου. Τα τατου της δεν με ενόχλησαν καθόλου και κάποια από αυτά είναι και πολύ ωραία.Πήγε για φρεσκάρισμα και βγήκε με ένα κόκκινο σετ εσωρούχων, το οποίο μου έφτιαξε αμέσως την διάθεση…Μικρό social για να σπάσει ο πάγος. Πολύ καλός χαρακτήρας, πρόσχαρη, και χαμογελαστή.Αρχικά ήταν διστακτική να πάρει πρωτοβουλίες, και ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα με το παιχνιδιάρικο γλώσσακι της.Κατόπιν αποφάσισα να φάω το υπέροχο γατάκι της, το οποίο ήταν καθαρό και τρυφερουλη. Κατά την διάρκεια έβγαζε μικρές καβλιαρικες φωνούλες και τα πόδια της σφικτά τυλιγμένα επάνω μου.Σειρά είχε το στοματικό εκ μέρους της, το οποίο ήταν απίστευτο και πραγματικά από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει, βαθύ, παίξιμο με την γλώσσα και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει να το γλύφει και έτσι ήρθε το τέλος στο στόμα της καταπίνοντας τα υγρά μου…Μπανάκι και σειρά για τον δεύτερο γύρο, ξεκινώντας πάλι με το καταπληκτικό στοματικό της και γρήγορα επανήλθε η ανόρθωση. Ξεκίνημα με cow, το οποίο αρχικά ήταν αργό με πολύ όμορφες κινήσεις και κατόπιν να γίνεται γρήγορο με κοπάνηματα.Αλλαγή στάσης στα 4, θαυμάζοντας ένα υπέροχο και τρυφερό κωλαρακι.Και τέλος ιεραποστολικό με το ένα της πόδι στον ώμο για να υπάρχει πιο βαθιά διείσδυση.Δεν χρησιμοποίησε καθόλου τζελ, κάτι το οποίο μου άρεσε ιδιαίτερα.Με κούρασε… και καταλαβαίνοντας ότι δεν θα μπορέσω να τελειώσω δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, σφύριξα την λήξη.Εν κατακλείδι, επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλες κριτικές που έχει, πέρασα υπέροχα μαζί της και σίγουρα θέλω να την ξανά συναντήσω.

9.67

Featured Image for Malvina
MalvinaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματα ήθελα πολύ να συναντήσω από κοντά αυτή την κοπέλα που είναι καλλιεργημένη, έξυπνη και με χιούμορ.Ήρθε λοιπόν σήμερα αυτή η ημέρα και πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη…Είμαι νεος σε αυτό το άθλημα… αλλά αυτό που έζησα με την Μαλβίνα ήταν μοναδικό…Μια πολύ όμορφη παρουσία με ωραίο πρόσωπο, φυσικό σώμα και στήθος, πολύ καλός χαρακτήρας και με πολύ διαθέσιμη να με ικανοποιήσει…Τα φιλιά με πολύ πάθος, το στοματικό απίστευτο και ότι στάσεις κάναμε ήταν με πολύ ενέργεια και ένταση.Πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ να την ξανά συναντήσω.

9.67

Forum Tasks