Alexia (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Μετά από ακύρωση που έφαγα το βράδυ μια ημέρα πριν το ραντεβού από άλλη ανεξάρτητη, έψαχνα σήμερα διαθέσιμη κοπέλα για απογευματινό ραντεβού. Την Αλεξία την είχα στα υπόψην και μετά από πολλή γρήγορη επικοινωνία στο Viber, κανονίστηκε ραντεβού άμεσα στον Μπιλακο.
Άργησα 5 λεπτά λόγω κίνησης, και η Αλεξια, ήδη ήταν στο ξενοδοχείο και μετά από 1 λεπτό που μπήκα στο δωμάτιο, χτύπησε την πόρτα και είδα μια κοντούλα με συμπαθητικό άγριο προσωπάκι και σώμα πάρα πολύ καλό για την ηλικία της. Έγινε υποδοχή με γλωσσόφιλα και είπα καλά θα περάσουμε σήμερα…
Μπανάκι και από τους δυο, βαθιά γλωσσόφιλα και ξεκίνημα με στοματικό. Ήμουν άχυστος 4 ημέρες και η πραγματικά απίστευτη πίπα της με έκανε να τελειώσω γρήγορα στο στόμα της .
Κατόπιν μπανάκι και από τους δύο, iqos, λίγο κρασάκι και social για διάλειμμα.
Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με ένα 69 που γεύτηκα το ωραίο, καθαρό και εύγευστο μουνακι της με σπατουλαρισμα στα μεγάλα
μουνοχειλα της και αυτή να δίνει πόνο με την μαστορική πίπα της.
Σειρά είχε το reverse cow με τρομερή κίνηση εκ μέρους της και αμέσως μετά doggy στην απίστευτη κωλαρα της με σκαμπίλια στα κωλομερια της, βλέποντας το πρόσωπο της όλο καυλα στον καθρέπτη. Μετα κανονικό cow, αργά στην αρχή και μετα με άγρια κοπανηματα. Οι καυλωτικες και δυνατές φωνές πρέπει να ακούστηκαν σε όλο τον όροφο…
Για να τελειώσω έπρεπε να προσπαθήσει άγρια με επιμονή στην πίπα με πολλά deepthroat και φτυσίματα. Μετα από αρκετή ώρα τρέμοντας κατέθεσα στο στόμα της τα υγρά μου και ο δεύτερος γύρος έληξε λίγο πριν τελειώσει η ώρα.
Πραγματικά ήταν ένα άγριο σεξ με μεγάλη διάθεση από την Αλεξια, η οποία διαθέτοντας μεγάλη πείρα, ξέρει πως να ικανοποιήσει έναν άντρα.
Σώμα απίστευτο με τρομερά βυζια που δεν καταλαβαίνεις την σιλικόνη.
Απίστευτη εμπειρία και σίγουρα θα την ξανά δω. Μου είπε ότι κάνει duo με την Tzina22 και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά…

Με δυο μνμ κανονίστηκε το ραντεβού μας. Το κορίτσι με ενημέρωσε για δεκάλεπτη πρόωρη άφιξη της . Με το που με είδε έπεσε στην αγκαλιά μου και αρχίσαμε τα φιλιά, είπαμε μετά τα δικά μας μας και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε και πέρασε για φρεσκάρισμα. Κορμί μια χαρά, καλά κρατεί , διάθεση στα ύψη όπως και η φούτσα μου. Πίπα όνειρο, πιο ντιπ από ντιπ, δάκτυλα φουλ, πίσω τρύπα έτοιμη για όλα. Ελαστικό και μέσα της από πίσω. Πηδηχτήκαμε όπου μπορούσαμε και σε ότι στάση. Με ΄έβγαλε off. Κάναμε ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα τσιγάρο-ποτό-φρεσκάρισμα και βουτιά στην μουνάρα της με την γλώσσα μου. Πήρε τα ινία για 69 , πνιγόταν όσο πιο πολύ μπορούσε, δάκτυλο πίσω και γλώσσα στο μουνάκι της, κατέβαζε υγρά μπόλικά. Φόρεσα ελαστικό και την μπήκα στο μουνάκι της, όνειρο η γυναίκα. Τελείωσα στα βυζιά της και εκείνη μαλακιζόταν ακόμη.
Η γυναίκα αυτή καλά κρατεί, στο σεξ είναι πύραυλος !