Κριτικές του JosephBub

SophieCall Girls Athens
Τετάρτη βράδυ έψαχνα ένα τούμπανο μωράκι να μου πάρει τις καυλες που είχα και έπεσα πάνω σε ένα ισπανικό χυμώδες μωρό τη Sophie.Την έκλεισα κατευθείαν μόλις την είδα και ήλπιζα να είναι όπως στις φωτογραφίες. Έκλεισα ένα ωραίο Airbnb για την 1,5 ώρα που θα περάσω με αυτό το μωρό. Μόλις έφτασε είδα μια ψηλή γυναίκα με εντυπωσιακό σώμα που το κάλυπτε ένα ωραίο- μαύρο φόρεμα. Με τον που την είδα έπαθα την πλάκα μου γιατί όχι μόνο ήταν όπως στις φωτο αλλά ήταν και καλύτερη!Είπαμε δυο κουβέντες και δεν άντεξα την έβαλα κατευθείαν στο κρεβάτι και άρχισα τα πρώτο γλωσσόφιλα, τα οποία βγήκαν τελείως φυσικά σαν να ήταν η κοπέλα σου! Συνέχεια είχε η πίπα και της είπα να καβαλήσει κατευθείαν καθώς δεν είχα πολλές αντοχές. Αυτή με καβαλούσε με μανία με αποτέλεσμα ο πρώτος γύρος να τελειώσει μέσα στο μουνακι της.Ο δεύτερο γύρος κράτησε πιο πολύ με την αγαπημένη μου στάση στα τέσσερα που με αυτήν την γυναίκα επιβάλλεται να κανεις καθώς η κωλαρα της είναι τετραπέρατη!Εννοείται πως θα την ξανά προτιμήσω.