Sophie (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Αναμνήσεις.. Μία από τις δυνατές φόλες που έφαγα μέσα στο 2024!
Ανέβαζε πολύ δυνατά ερασιτεχνικά βιντεάκια της κοπέλας το CGA.. Φαινόταν εντυπωσιακή! Η συνάντηση μαζί της ήταν μονόδρομος!
Η επικοινωνία με το γραφείο άριστη και υποδειγματική.
Στην ώρα της λοιπόν χτύπησε την πόρτα.
Είσοδος και ομολογώ η εμφάνιση της είναι εκπληκτική! Η Sophie είναι η κοπέλα που τραβάει τα βλέμματα αντρών και γυναικών στην παραλία!
Εξηγούμαι.
Πολύ όμορφο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, ωραία χείλη, ωραία οδοντοστοιχία, τέλειο χαμόγελο, φανταστικό μαλλί!
Τα βυζιά έτοιμα να εκραγούν! Μαζί με μιας άλλη κοπέλας, είναι τα καλύτερα που έχω πιάσει! Φυσικά, τεράστια, στο ύψος τους! Με piercing και στις 2 ρώγες. Χαίρεσαι να τα χουφτώνεις! Δώρο Θεού που λέμε!
Κώλος επίσης μια χαρά, ενώ η κοπέλα είναι γεμάτη tattoo! Υπερβολικά πολλά! Σε κάποιους θα αρέσει αυτό, σε άλλους όχι..
Τα Αγγλικά της αρκετά μέτρια.. Τα μπουρδουκλώνει και με Ισπανικά. Η συζήτηση ένα χάος χαχα Μόνο για τα βασικά. Αν είστε σαν κι εμένα που κάνω ένα μικρό chat για να σπάσει ο πάγος, πάει χάθηκε το παιχνίδι!
Η φωνή -και το γέλιο- της κοπέλας δεν συνάδει με το παρουσιαστικό της. Λίγο ντεκαβλέ. Καθόλου αισθησιακή, γλυκιά, ζεστή, με νάζι.. Όλα αυτά τείνουν στο μηδέν.
Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της προσπάθησα να πούμε δύο κουβέντες να νιώσουμε πιο άνετα, να παραγγείλουμε κτλ. Υπήρχε μια κρύα ατμόσφαιρα όμως και έγινε χειρότερη όταν με αρκετά άβολο ύφος μου πέταξε ένα ξερό..money! Πολύ σπάνιο αυτό για μένα, εδώ και πολλά χρόνια που κάνω ραντεβού έχει γίνει μία, δύο φορές. Προσπάθησα να της το εξηγήσω αλλά άντε βγάλε άκρη με αυτά τα Αγγλικά.. Πάω να βρω τα λεφτά από το κομοδίνο και για άγνωστο λόγο ήρθε από πάνω μου χαχα Αναρωτιόμουν τι φάση?
Εντωμεταξύ είχα αρκετά λεφτά μαζί μου γιατί είχα σκοπό να βάλω επιπλέον χρόνο (αν ήταν εφικτό) και να πάρω διάφορα έξτρα. Γιατί ήρθε από πάνω μου ενώ ξεδιάλεγα τα 160 δεν κατάλαβα. Αρκετά άβολο. Anyway. Της τα δίνω και της λέω ότι αν υπάρξει κάποιο έξτρα θα στα δώσω στο τέλος. Ναι μου λέει, κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό κι αυτό!
Αράζουμε κρεβάτι, πίνοντας και προσπαθώντας να έρθουμε πιο κοντά.
Βγάζει μωρομάντηλα! χαχαχαχαχα Ρε κοπελιά, έχεις έρθει σε πελάτη που είναι και φαίνεται καθαρός, έχω πλυθεί σπίτι, έχω πλυθεί σχολαστικά στο ξενοδοχείο και μου βγάζεις μωρομάντηλα να μου τον σκουπίσεις? Σοβαρά τώρα? Πρώτη φορά ever μου συνέβη αυτό!
Για γέλια. Φυσικά επειδή είμαι ευγενικός και κύριος δεν της είπα κάτι, δεν θέλω να κάνω τα κορίτσια να νιώσουν άσχημα. Να αναφέρω ότι όταν ήρθε στο δωμάτιο δεν έκανε ντουζ, ίσως είχε κάνει στον προηγούμενο όταν έφευγε.
Στην καρτέλα της αναφέρει φιλιά (σκέτο). Κάτι που το τήρησε. Μερικά πεταχτά στα χείλη και αυτά πολύ τυπικά. Καμία υποψία γλώσσας, σεβαστό βέβαια. Ψιλοξενέρωτη φάση όμως.
Της έριξα λάδι σε βυζιά και κώλο μπας και ανάψουμε λίγο. Χούφτωμα βυζιών όπου της έτριψα κλειτορίδα και έχωσα δάχτυλα.. Εκεί όντως ανταποκρίθηκε κάπως, άρχισε να μουσκεύει και ξεκίνησε τα si si. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν καύλωνα ιδιαίτερα μαζί της, δεν έφταιγε η κοπέλα, απλά δεν υπήρχε χημεία. Καθόλου πάθος, ένταση και η έλλειψη φιλιών δεν βοηθούσε για κάτι πιο GFE.
Την έβαλα να μου πάρει πίπα και ήταν αρκετά πρόθυμη, έφτυνε και έγλειφε @@. Όμορφο θέαμα με τόσο ωραίο πρόσωπο. Πάλι δεν με φούντωνε όμως, της είπα να επικεντρωθεί σε γλείψιμο στα @@ όσο τον έπαιζα και σκεφτόμουν το αγαπημένο μου κορίτσι μέχρι να γίνω πέτρα. Μετά ακολούθησε πιο έντονο στοματικό και ισπανικό. Δυνατά σημεία της κοπέλας.
Προφυλακτικό και είσοδος ιεραποστολικά, αρκετά ανοιχτό το μουνί της είναι η αλήθεια. Την έβαλα να με καβαλήσει γιατί δεν τσούλαγε το πράγμα όπως ήθελα. Τουλάχιστον ας έπιανε αυτή τον ρυθμό που της αρέσει. Αφέθηκα έτσι και τελείωσα για να ολοκληρώσουμε και το ραντεβού μας γιατί φάνηκε πως δεν ταιριάζαμε.
Δεν θα έκανα κάτι άλλο στον χρόνο που απέμενε. Έκανε το ντούζ της, έκανε το τσιγάρο της (λάθος το μη καπνίστρια στην καρτέλα της) και λέγαμε διάφορα για το καλοκαίρι σε μία μίξη Αγγλικών-Ισπανικών. Της είπα ότι όποτε θέλει μπορεί να ετοιμαστεί για να φύγει.
Περίεργο συναίσθημα να έχεις ένα φανταστικό μουνί στο δωμάτιο και τίποτα να μην κυλάει σωστά.
Λάθος επιλογή για ραντεβού, δεν γίνεται όλα να είναι πετυχημένα. Συμβαίνει όμως αυτό και έχει ξανατύχει.
Αυτή ήθελε εντελώς διαφορετική διάθεση. Καυλωμένος με αποχή ημερών, καθαρά PSE φάση, ξέσκισμα με φουλ έξτρα. Χωρίς κουβέντες.
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, σίγουρα θα ξέχασα κάτι να αναφέρω!
Από τα ραντεβού που έκλαψα τα λεφτά!
Καλή μας συνέχεια!

Ραντεβού με την διάσημη Σόφι μίας καί γράφονται τα καλύτερα ή κοπέλα ήταν στην ώρα της αφεθηκα στις βυζάρες της πίπα πολύ καλή και βαθιά στο σεξ πολυβόλο έφυγε την ώρα που έπρεπε όχι σαν κάτι άλλες που βιάζονται γενικά ότι καλύτερο έχω πάει με διάφορα!!! Το γραφείο άψογο στην συνενόηση!

δεν χρεονετε η κριτικη με της λεκεις
γραψε κατι παραπανω

Η καλύτερη συνοδός που έχω πάρει δεν βιαζόταν μπήκε στο δωμάτιο και έχασα το φως μ. Υπέροχη στο κρεβάτι παθιαρα και υπέροχο χαμόγελο οι φώτο την αδικούν

Η Sophie είναι μια βέρα Ισπανίδα όχι από της εβαπτιζομενες λατινες σαν Ισπανίδες. Είναι Βάσκα. Στην χώρα της ήταν νοσοκόμα αλλά δεν έβγαινε λέει με 1600€ το μήνα και το έριξε στο πουτανιλικι. Είναι ακριβώς αυτό.που θα δεις στις φωτογραφίες και ακόμα καλύτερη θα έλεγα. Στο τατουάζ της γυναικείας μορφής που έχει στο πόδι είναι λέει της αδερφής της. Αρκετά καλά αγγλικά για σπανιολα. Πέταγε βέβαια αρκετά ισπανικά αλλά οκ συνενοησε. Είναι συνέχεια χαρούμενη και είναι πολύ ευχαριστημένη στην Ελλάδα. Έχει γίνει κόκκινη από τον ήλιο
Στο σεξ πολύ ενέργεια και χοροπηδητα κόντεψε στο καου να με σπάσει. Πίπα καλή όχι η κορυφαία αλλά καλή. Περιποιημένη γκόμενα καθαρή και κούκλα. Τα δε βυζιά της έργο τέχνης. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι ψεύτικα. Αυτή ορκιζόταν ότι είναι φυσικότητα. Τόσο μεγάλο μέγεθος και στον αέρα ρε παιδιά. Σιλικόνη πάντως δεν ένιωσα ουτε είδα τομές πουθενά. Έχει πιρισινγκ στη ρογα
Τι άλλο ξέχασα; Α ναι. Έχει βάλει στο σημείο της κοιλιάς που είναι φλατ 3 μικρά τσιροτα στο χρώμα του δέρματος να μην το βλέπει ο ήλιος μάλλον από επέμβαση χτισίματος κοιλιακών .
Το αποκορύφωμα πριν ντυθεί χόρευε στο καθρέφτη του λακομπα και μου λέει πολύ μου αρέσει ο κωλος μου.

Ἄν αὐτή εἶναι βέρα Ἱσπανίδα, ἐγώ εἶμαι ὁ πρώην Βασιλεύς Ἰωάννης Κάρολος Α'

Φιλια με γλωσσα δινει; Γλυφομουνι δεχεται; Ποσο καιρο θα μεινει;

ναι δινει φιλι με γλωσσα, δεν εγλειψα, δεν ξερω ποσο θα κατσει

Τετάρτη βράδυ έψαχνα ένα τούμπανο μωράκι να μου πάρει τις καυλες που είχα και έπεσα πάνω σε ένα ισπανικό χυμώδες μωρό τη Sophie.
Την έκλεισα κατευθείαν μόλις την είδα και ήλπιζα να είναι όπως στις φωτογραφίες. Έκλεισα ένα ωραίο Airbnb για την 1,5 ώρα που θα περάσω με αυτό το μωρό. Μόλις έφτασε είδα μια ψηλή γυναίκα με εντυπωσιακό σώμα που το κάλυπτε ένα ωραίο- μαύρο φόρεμα. Με τον που την είδα έπαθα την πλάκα μου γιατί όχι μόνο ήταν όπως στις φωτο αλλά ήταν και καλύτερη!
Είπαμε δυο κουβέντες και δεν άντεξα την έβαλα κατευθείαν στο κρεβάτι και άρχισα τα πρώτο γλωσσόφιλα, τα οποία βγήκαν τελείως φυσικά σαν να ήταν η κοπέλα σου! Συνέχεια είχε η πίπα και της είπα να καβαλήσει κατευθείαν καθώς δεν είχα πολλές αντοχές. Αυτή με καβαλούσε με μανία με αποτέλεσμα ο πρώτος γύρος να τελειώσει μέσα στο μουνακι της.
Ο δεύτερο γύρος κράτησε πιο πολύ με την αγαπημένη μου στάση στα τέσσερα που με αυτήν την γυναίκα επιβάλλεται να κανεις καθώς η κωλαρα της είναι τετραπέρατη!
Εννοείται πως θα την ξανά προτιμήσω.