Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 58

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Giwrgostk AvatarGiwrgostkΜηνύματα: 0 Κριτικές: 2

Ιστορίες: 0

Νάντια, θεά! Αξιολόγηση: 10.00 — 28/12/2025 - 11:49
Νάντια, θεά! Αξιολόγηση: 10.00 — 28/12/2025 - 11:49

Με τη συγκεκριμένη κοπελίτσα έχει τύχει να πάω μόνο μια φορά τελείως από σπόντα, καθώς είχα πάει στο στούντιο για άλλη κοπέλα εκείνη την ημέρα. Εν τέλει εκείνη έφυγε, με αποτέλεσμα να ξενερώσω λίγο, αλλά παρ' όλα αυτά η κορμάρα της Νάντιας με κέρδισε και εν τέλει έμεινα. Με το που μπαίνει αυτή η κοριτσάρα στο δωμάτιο, ξέχασα και για ποια ήρθα αρχικά... Αν και πολύ νεαρή, πράγμα που στην αρχή με προιδεαζε πως μάλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο από θέμα εμπειρίας, αποδείχθηκε ισάξια με πολλές 30αρες επαγγελματίες! Η διάθεση της πολύ παιχνιδιάρικη, αφού με τάραξε στα φιλιά, στα γλειψιματα, στα χάδια και στα γαργαλητα σε όλο το σώμα φάνηκε να περνάει κι αυτή καλα όταν πάνω στο παιχνίδι επειδή δεν άντεχα άλλο γαργαλητο άρχισα να τη πειράζω κι εγώ βλέποντας να γελάει και να τινάζεται. Πίπα πολύ καλή, χωρίς βιασύνες. Όταν τελείωσε με τα προκαταρκτικά, επέλεξε να με αφήσει εμένα να πάρω τα ηνία και με ρώτησε με ένα γλυκύτατο βλέμμα τι θέλω να κάνουμε. Με άναψε με τον τρόπο της και εν τέλει την έστησα στα 4. Πολύ ωραία θέα, αληθινοι αναστεναγμοί και ίσως το καλύτερο κορμι με το οποίο έχω κάνει σεξ στη ζωή μου μέχρι τώρα. Αβαφτη και κατάφερε να είναι πανέμορφη. Θα προσπαθήσω να τη τιμησω ξανά σύντομα! Όσοι κύριοι ενδιαφέρεστε να τη δείτε, να τη προσεγγίσετε με τρυφερότητα, καθώς είναι πολύ ευγενική κοπέλα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love