Κριτικές του Giwrgostk

ΝάντιαStudio Βριλησσού 46
Με τη συγκεκριμένη κοπελίτσα έχει τύχει να πάω μόνο μια φορά τελείως από σπόντα, καθώς είχα πάει στο στούντιο για άλλη κοπέλα εκείνη την ημέρα. Εν τέλει εκείνη έφυγε, με αποτέλεσμα να ξενερώσω λίγο, αλλά παρ' όλα αυτά η κορμάρα της Νάντιας με κέρδισε και εν τέλει έμεινα. Με το που μπαίνει αυτή η κοριτσάρα στο δωμάτιο, ξέχασα και για ποια ήρθα αρχικά... Αν και πολύ νεαρή, πράγμα που στην αρχή με προιδεαζε πως μάλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο από θέμα εμπειρίας, αποδείχθηκε ισάξια με πολλές 30αρες επαγγελματίες! Η διάθεση της πολύ παιχνιδιάρικη, αφού με τάραξε στα φιλιά, στα γλειψιματα, στα χάδια και στα γαργαλητα σε όλο το σώμα φάνηκε να περνάει κι αυτή καλα όταν πάνω στο παιχνίδι επειδή δεν άντεχα άλλο γαργαλητο άρχισα να τη πειράζω κι εγώ βλέποντας να γελάει και να τινάζεται. Πίπα πολύ καλή, χωρίς βιασύνες. Όταν τελείωσε με τα προκαταρκτικά, επέλεξε να με αφήσει εμένα να πάρω τα ηνία και με ρώτησε με ένα γλυκύτατο βλέμμα τι θέλω να κάνουμε. Με άναψε με τον τρόπο της και εν τέλει την έστησα στα 4. Πολύ ωραία θέα, αληθινοι αναστεναγμοί και ίσως το καλύτερο κορμι με το οποίο έχω κάνει σεξ στη ζωή μου μέχρι τώρα. Αβαφτη και κατάφερε να είναι πανέμορφη. Θα προσπαθήσω να τη τιμησω ξανά σύντομα! Όσοι κύριοι ενδιαφέρεστε να τη δείτε, να τη προσεγγίσετε με τρυφερότητα, καθώς είναι πολύ ευγενική κοπέλα.

ΕβελίναStudio Βριλησσού 46
Το Εβελινάκι είναι αρκετά νεαρό και μικρόσωμο κοριτσάκι, ταυτοχρόνως όμως κουκλάκι! Καμπύλες πολύ καλές, πεταχτό βυζάκι, γλυκό προσωπάκι και μόνιμα χαμογελαστή. Συνήθως μιλάει αγγλικά και βγάζει ένα ντροπαλό στυλ. Δεν μιλάει πολύ, αλλά έχει το τρόπο της αν και ντροπαλή να σε ανάψει αμέσως. Γενικά όταν της ζήτησα να γλείψω λίγο το μουνακι της δεν μου έφερε αντίρρηση και αν καταφέρεις και τη κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου, θα φροντίσει να στο δείξει τόσο στο σεξ, όσο και στις κουβέντες της. Στα του σεξ, είναι πολύ καλή, καθώς ξεκινάει με τρίψιμο πάνω σου ενώ είσαι ξαπλωμένος, μια πίπα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιχειρεί να σου κάνει και βαθύ λαρύγγι και στο σεξ front cow girl με τα βυζάκια της να κρέμονται στο πρόσωπο μου, έπειτα στα 4 που ξέρει να στήνεται πολύ καλά και η εμφάνιση της σε συνδυασμό με αυτό το ντροπαλό - αθώο στυλακι της σε κάνει να έχεις απ' τους πιο έντονους οργασμους! Προσέλθετε με μεγάλο σεβασμό, γιατί το κοριτσάκι το αξίζει και με το παραπάνω!

.gif)

.jpg)

160.jpg)

.gif)

.gif)