Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

X Dream Hotel

Hotel - X Dream Hotel

Τηλέφωνο 1: 210 60 80 459

Τηλέφωνο 2: 210 60 15 514

Διεύθυνση: Ύδρας 12, Αγία Παρασκευή

Site: https://www.xdream.gr/

Το ξενοδοχείο μας Ο 24-7 προορισμός, για τις πιο ονειρικές σας στιγμές! Το μοντέρνο design, οι ελκυστικές τιμές και η διακριτικότητά, σας προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, 24 ώρες την ημέρα – κάθε μέρα! Τo ξενοδοχείο Xdream είναι o ιδανικός προορισμός της πόλης, για την ημιδιαμονή ή την διαμονή σας!

Βαθμολογία

Γενική Βαθμολογία: 8.78/10

Καθαριότητα Δωματίου: 9.67/10

Ποιότητα Κρεβατιού: 9.00/10

Παροχές: 7.67/10

Πληροφορίες

Κριτικές: 3

Προβολές: 1

X Dream Hotel Gallery 1

Κριτικές για το X Dream Hotel

giorgos2226 Avatar

giorgos2226

Κριτικές: 45

Ιστορίες: 0

ΜΟΜΙΜΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ !

Αξιολόγηση: 9.00/10 | 01/04/2025 - 15:02

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Τώρα τελευταία έχω γίνει μόνιμος θαμώνας του εν λόγο ξενοδοχείο διότι βολεύει λόγο απόστασης. Κυριακή μεσημεράκι επισκέφθηκα το ξενοδοχείο με μια χωρισμένη μιλφ.. Ευγενικός κύριος στην υπηρεσία μου έδωσε άμεσα κλειδακι, το ξενοδοχείο διαθέτει κ πάρκινγκ... Δωμάτιο πρώτου ορόφου με θέα το πάρκινγκ.. Χαχαχα, κάποιος συναγωνιστής έδινε πολύ πόνο δίπλα... Δωμάτιο καθαρό και άνετο, η τηλεόραση είχε περασμένα μόνο 4 κανάλια κ καθησα κ την ρύθμισα απτήν αρχή για να πιάσουμε mad να παίζει λίγη μουσικουλα.. Στο μπάνιο υπήρχαν 4 πετσέτες σε ναύλον συσκευασία.. 2 μικρές, 2 μεγάλες.. Κόστος 30 ευρώ !

ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές
mad_max Avatar

mad_max

Κριτικές: 67

Ιστορίες: 3

Μέτρια πραγματα

Αξιολόγηση: 8.33/10 | 01/11/2024 - 16:54

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Μια δυο φορές έχω πάει, επειδή βόλευε τη κοπέλα. Είναι διακριτικό, καθαρό, ήσυχο. Αρκετά καλό και γρήγορο service για ότι χρειαστείς. Εχει πάρκιν αλλά δεν είναι για μεγάλα και χαμηλά αυτοκίνητα.

Τα δωμάτια δεν είναι θεματικά, απλά έχουν φωτισμό, καθρέφτες και tv. 

Καλή επιλογή, αν είσαι κοντά ή αν δεν πάει αλλού η κοπέλα. Το κόστος δεν είναι VFM και χρειάζεται να εκσυγχρονιστεί.

Πληροφορίες συνάντησης
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού