Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Priamos GLS Hotel

Hotel - Priamos GLS Hotel

Τηλέφωνο 1: 210 94 09 558 - 59

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 53 & Πλάτωνος 1, Μοσχάτο

Site: https://www.hotelpriamos.gr/

Πρόκειται για την πρώτη & μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων εξειδικευμένων στην ημιδιαμονή, με 5 ξενοδοχεία στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας. Χαρακτηριστικό των ξενοδοχείων PRIAMOS είναι τα ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, με διακόσμηση και διαρρύθμιση διαφορετική σε όλα τα δωμάτια και όλα τα ξενοδοχεία. Έχετε έτσι τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων αλλά και τιμών, αυτό που σας ταιριάζει, πάντα με την εντυπωσιακή πολυτέλεια των ξενοδοχείων PRIAMOS.

Βαθμολογία

Γενική Βαθμολογία: 9.00/10

Καθαριότητα Δωματίου: 9.50/10

Ποιότητα Κρεβατιού: 9.00/10

Παροχές: 8.50/10

Πληροφορίες

Κριτικές: 2

Προβολές: 1

Κριτικές για το Priamos GLS Hotel

Pe27 Avatar

Pe27

Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

Στέκι

Αξιολόγηση: 9.00/10 | 06/04/2025 - 21:29

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Το priamos gls είναι το ξενοδοχείο που έχω κάνει τα περισσότερα ραντεβού γιατί με βολεύει χωροταξικά και με τη κατοικία και με τη εργασία μου .

Στη ύποδοχη όλα τα κορίτσια είναι πρόθυμα και ευγενικά να σε εξυπηρετήσουν . Σου δείχνουν δωμάτια μέσω ταμπλετ και γενικά δε βιάζονται . Εξαίρεση για μένα είναι μια πιτσιρίκα με τατουάζ που τη πέτυχα νυχτερινή βάρδια πριν κανένα μήνα και φέρθηκε αγενέστατα σε κοπέλες γραφείου που είχα πάει για ντουο και χωρίς να τη έχουν προκαλέσει . Ελπίζω να πάρει πόδι γιατί τους χαλάει τη ωραία εικόνα που είχα χρόνια για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο .

Αγαπημένα μου δωμάτια είναι το 109 με το στρογγυλό κρεβάτι και η σουίτα 1 στο ισόγειο που πάω κορίτσια που θεωρώ τοπ σε κάθε γραφείο .

Από ηχομόνωση συνήθως δε έχω πρόβλημα τα δωμάτια καθαρά και τα κλιματιστικά δουλεύουν . 

Θα ήθελα καλύτερο πάρκινγκ όμως ειδικά τα πσκ

Ο τιμες ποικίλουν για κάθε πορτοφόλι και ανάλογα τι ζητάς 

Πληροφορίες συνάντησης
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές
Glory Avatar

Glory

Κριτικές: 16

Ιστορίες: 0

GLS

Αξιολόγηση: 9.00/10 | 01/04/2025 - 15:07

Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού
Παροχές

Η υποδοχή φιλική και τυπική. Σου δείχνουν στο τάμπλετ τα θεματικά δωμάτια ως είθισται και στα υπόλοιπα της αλυσίδας.
Σχετικά με την ηχομόνωση, δεν ακουγόταν τίποτα όσο ήμουν μέσα στο δωμάτιο παρόλο που το επισκέφθηκα Κυριακή απόγευμα και είχε αρκετή κίνηση.
Αρκετά μικρό μπάνιo.
Καθαρό δωμάτιο. Ίσως να χρειάζεται αλλαγή στη μοκέτες.
Μου πρόσφέραν μόνο 2 πετσέτες και 2μπουκαλάκια νερό των 330ml αλλά όχι παντόφλες.

Πληροφορίες συνάντησης
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Καθαριότητα Δωματίου
Ποιότητα Κρεβατιού