Bill Hotel
.jpg)
Τηλέφωνο 1: 210 52 3 9617
Τηλέφωνο 2: 210 52 39 619
Διεύθυνση: Κεραμέων 33 Μεταξουργείο
Site: https://www.hotelbill.gr/
Το Hotel Bill αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, πλήρως ανακαινισμένο και εκμοντερνισμένο . Έχοντας ένα ζεστό και διακριτικό περιβάλλον, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αποτελείται από δωμάτια με ποικίλες θεματικές ενότητες δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην ημιδιαμονή σας, προσφέροντας παράλληλα προνομιακές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Βαθμολογία
Πληροφορίες
Κριτικές: 13
Προβολές: 29
Κριτικές για το Bill Hotel
Μια οκ επιλογή
Έχουμε και λέμε :
Θετικά :
1.Πολύ καλή τοποθεσία
Εύκολα προσβάσιμο με αμάξι αλλά και με τα μέσα καθώς είναι 3 λεπτά μακριά απ' το μετρό μεταξουργείο
2.Τιμή
Τα δωμάτια του κοστίζουν 22 ευρώ, δεν έχω βρεί κάτι πιο φθηνό και τα άλλα είναι λίγο πιο πάνω
3.Καθαριότητα
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το στοιχείο αυτό
Αρνητικά
1. Το μοναδικό του αρνητικό για μένα είναι η έλλειψη <<ατμόσφαιρας>> στο χώρο του δωματίου. Τουλάχιστον όσες φορές έχω πάρει δωμάτιο δεν έχω βρεθεί σε έναν χώρο που να με προδιαθέτει για σεξ αλλά σαν να είναι σε ένα απλό κανονικό ξενοδοχείο.
Σαν συμπέρασμα
Λόγω της έλλειψης <<πουτανίλας>> στα δωμάτια δεν το προτιμώ καθώς θέλω να κάνω ατμόσφαιρα.Το έχω επισκεφτεί κάποιες φορές μόνο επειδή εκείνη την ώρα με βόλευε περισσότερο σαν τοποθεσία. Κατά τ' άλλα είναι μια χαρά vfm για τα λεφτά του.

Για όποιον μένει κοντά είναι καλό .
Στο ξενοδοχείο μπιλ έχω βρεθεί στο παρελθόν . Αρκετές κορασίδες μάλιστα ανεξάρτητες βάζουν πλέον όρο μόνο το συγκεκριμένο . Σαν ξενοδοχείο όταν βρέθηκα ήταν σε όλα οκ για το είδος του . Ομως όταν ένα call- girl θέλει να λέγεται έτσι και να ζητάει 150αρια οφείλει να έρχεται αυτή στο χώρο σου και όχι να τρέχω εγώ ο πελάτης όπου θέλει . Ετσι έχω ρίξει Χ σε πολλές . Ο λόγος είναι ότι θέλω να περάσω λίγη ώρα χαλάρωσης και όχι να φάω όλη τη κίνηση για να βρεθώ στο κέντρο . Θα μου πεις γτ δε πάω με μετρό ; Γιατί στα τόσα χρόνια που οδηγώ έχω κόψει τελείως τα ΜΜΜ και δε γουστάρω θέλω να μαι ανεξάρτητος
Οπότε από θέμα προσβασιμότητας που για εμένα είναι το πιο βασικό δε με καλύπτει
Στα υπόλοιπα από θέμα καθαριότητας , ευγενείας στη υποδοχή και εξυπηρέτησης έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος τις λίγες φορές που βρέθηκα στο παρελθόν . Οι τιμές λογικές και σταθερές . Η ηχομόνωση δε ήταν η καλύτερη να πω τη αλήθεια αλλά ήταν αναμενόμενη για ξενοδοχείο του είδους . Για όποιον δε έχει κόλλημα σα εμένα με τη μετακίνηση και τη βρώμα γενικά και ασφάλεια του κέντρου όπως έχει καταντήσει είναι ένα πολύ τίμιο ξενοδοχείο να περάσεις όμορφες ώρες με ωραίες δεσποινίδες .

Σταθερή Αξία-Ποιότητα
Πριν από σχεδόν 8 χρόνια επισκέφτηκα πρώτη φορά το Bill..
Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω αλλάξει. Όλα μου τα ραντεβού γίνονται εκεί!
Όχι επειδή με βολεύει και βαριέμαι να πάω αλλού.. Απλά παραμένει τοπ και δεν με ξενέρωσε ποτέ τίποτα.
Το ξενοδοχείο το γνωρίζετε.. Υπάρχει parking αλλά και εύκολη πρόσβαση με το μετρό.
Η ημιδιαμονή είναι 3,5 ώρες ενώ η τιμή της παραμένει ίδια ακριβώς όπως τότε!
Αν και έγιναν ανακαινίσεις όλα αυτά τα χρόνια, η τιμή δεν αυξήθηκε!
Το λόμπι είναι ανακαινισμένο, φοβερό, γαμάτο το ενυδρείο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσετε κορίτσια του χώρου.
Εύκολα θα πιάσετε και κουβέντα.
Το προσωπικό πολύ ευγενικό και καλό είναι να έχετε καλές σχέσεις για να παίρνετε τα δωμάτια που θέλετε.. Εφόσον είναι διαθέσιμα εννοώ..
Σε ώρες αιχμής πάντα υπάρχει η περίπτωση αναμονής αλλά όχι πολύ μεγάλη.. Ενημερώνεσαι και αποφασίζεις.. Προσωπικά πηγαίνω αρκετά νωρίτερα για να είμαι καλυμμένος.
Κλειδιά, τηλεκοντρόλ για την tv και το a/c και φύγαμε για το δωμάτιο!
Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο ποιο δωμάτιο θα πάρεις και σε ποιον όροφο.. Μπορεί να είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, μπορεί και όχι..
Αυτά βέβαια έχουν σημασία μόνο όταν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα και μπορείς να κάνεις επιλογή.
Το παν είναι η καθαριότητα, σφουγγάρισμα, καθαρό μπάνιο, καθαρά σεντόνια, σφραγισμένες πετσέτες προσώπου και σώματος. Δεν είχα ποτέ παράπονο.
Tv και με ερωτικά κανάλια, kinky καθρέφτες, ρυθμιζόμενος φωτισμός, a/c χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.. Κι άλλες παροχές όπως σεσουάρ, παντόφλες, νεράκια, μπισκοτάκια, ντουλάπα, πολυθρόνα, wi-fi που δεν έχω χρησιμοποιήσει..
Οι παραγγελίες ακόμα κι αν καθυστερούν λιγάκι, έρχονται.. Μία δεύτερη ευγενική κλήση πάντα βοηθάει όταν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας. Υπάρχουν και προσφορές.
Ό,τι πρόβλημα κι αν μου έχει τύχει, πάντα υπήρχε κάποιος να εξυπηρετήσει. Πχ αν είχε ξεχάσει κάτι η υπηρεσία καθαρισμού, τους καλείς και έρχονται αμέσως. Σε υδραυλικό πρόβλημα, έχω καλέσει την ρεσεψιόν και έστειλε αμέσως άτομο να το κοιτάξει και με άλλαξαν δωμάτιο. Γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός.
Πάντα ζεστό νερό, σαπουνάκια κτλ αν και φέρνω δικά μου, σε κάποια λίγα παλιότερα δωμάτια ίσως τα νερά στο ντουζ να καταλήγουν παντού.. Ευτυχώς είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.
Γενικά αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα στο δωμάτιο, το αναφέρω στην ρεσεψιόν για να διορθωθεί. Πχ καμμένη λάμπα, μη σωστή λειτουργία του a/c, κάποιο πρόβλημα στο ντουζ κτλ.
Πολύ safe επιλογή το Bill για την τιμή του και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα του!
Σίγουρα θα ξέχασα να αναφέρω διάφορα.
Σημασία έχει να να είμαστε καλά να το επισκεπτόμαστε!
ΥΓ. Αν με ρωτήσει κάποιος αν υπάρχει κάτι αξιομνημόνευτο που μου έχει συμβεί στο Bill, έχω ξεκάθαρη απάντηση! Το απόλυτο highlight! Καλοκαίρι 2022 αν θυμάμαι καλά. Δωμάτιο στον δεύτερο όροφο με την θεάρα Taylor Magic! Όρθιοι στην γωνία του κρεβατιού όπου αριστερά μας στο βάθος είναι η πόρτα.. Η οποία άνοιξε! Ύστερα από λάθος συνεννόηση για τον καθαρισμό δωματίου! Το καλύτερο σκηνικό ever. Η καθαρίστρια να μπαίνει μέσα και να αρχίζει τα συγνώμη συγνώμη και να αποχωρεί με κατεβασμένο κεφάλι, εγώ να έχω μείνει μαλάκας σε φάση WTF και η Taylor να έχει λιώσει στο γέλιο. Αξέχαστη στιγμή!
ΥΓ2. Μην είστε κάφροι όταν αποχωρείτε από το δωμάτιο. Εγώ πάντα συμμαζεύω λίγο. Δεν θέλω να μπαίνουν οι καθαρίστριες και να συναντούν χάος. Να είστε τυπικοί.

Υπεκτιμημενο
Νο1-2 στις προτιμησεις ανδρων και γυναικων και δεν βρισκω το λογο. Περα απο το οτι ειναι κεντρο και διπλα σε μετρο. Αρκετα παραπονα εχω ακουσει και για την υποδοχη . Εγω ωστοσω οσες φορες το χρισημοποιησα δεν ειχα προβλημα , ισως ετυχε.
Το δωματιο καλο χωρις κατι σουπερ ουαου
Η τιμη στα πλαισια της αγορα 2 ε πανω 2ε κατω
Προσωπικα προτιμω το απεναντι δινει και παροχες παραπανω

Ξενοδοχειο μονο για την Αννουλα μας
Αυτο το ξενοδοχειο παροτι ειναι το δημοφιλες ο μονος λογος ου το χρησιμοποιω ειναι για την Αννα
δεν με βολευει η περιοχη
Ειναι ενα ξενοδοχειο που βασικα εχι τα παντα για μια πορνοεμπειρια
παντοφλες νερακια και καθαρα δωματια
στο παρελθον εχει τυχει να παρω κατι σαπιοδωματια χωρις πετσετες ή με βρωμικη πετσετα αλλα στις τελευταιες μου επισκεψεις ηταν μια χαρα

Από τις πολύ καλές επιλογές
Το επισκέπτομαι συχνά όταν είμαι στην ευρύτερη περιοχή γιατί είναι το καλύτερο στο συγκεκριμένο σημείο της Αθήνας κατά τη γνώμη μου .
Στη ρεσεψιόν είναι πάντα πολύ εξυπηρετικοί τα δωμάτια αρκετά μεγάλα σίγουρα η ηχομόνωση δεν είναι η καλύτερη αλλά για το είδος του χοτελιού κλαιν
Καθαρές πετσέτες πολύ καθαρά δωμάτια μεγάλη τηλεόραση όλα value for money κατά την γνώμη μου.

Τίμιο
Καλή επιλογή για το κέντρο
Parking με φύλαξη.
Είναι δύσκολο κάποιες φορές να βρεις άμεσα δωμάτιο λόγω κόσμου.

Τίμιο και αξιοπρεπέστατο
Όπως έχει γραφτεί και στον τίτλο το ξενοδοχείο είναι τίμιο και αξιοπρεπέστατο. Πολύ καθαρό και βολικό σε τοποθεσία καθώς βρίσκεται στο κέντρο που βολεύει σχεδόν όλους είτε με αυτοκίνητο είτε με το μέτρο καθώς είναι περίπου δυο λεπτά από τον σταθμό του Μεταξουργείου. Οικονομικό σε τιμή και με πολλά διαφορετικά δωμάτιο. Προσωπικό διακριτικό.

Τιμιο
Έχoντας κάνει αρκετά ραντεβού σε αυτό το χοτελ καθως πολλα στανταρακια όπως Μελινα Αντριανα εκει κυριως κινουνται ειπα να γραψω μια κριτικη.Βολικό κοντά στο κέντρο με ευκολη πρσβαση με ΜΜΜ , και παρκινγκ δικο του (όχι ότι πιο διακριτικο αλλα οκ σε γενικες γραμμες ) Επισης η τιμή πολύ καλή στα 22 αρκετα καθαρο ειδικά στα ανακαινισμενα δωμάτια με προσωπικό πάντα εξυπηρετικό . Λιγο η ηχομόνωση ένα θεμα αλλα οκ δεν μπορουμε να τα εχουμε όλα δικα μας !!!!!

Καλή και οικονομική επιλογή
Εύκολη πρόσβαση με αμάξι αλλά και με μέσα. Καθαρά και τακτοποιημένα δωμάτια ότι πρέπει για να κανεις τη δουλειά σου και να φύγεις. Όσες φορές το επισκέφθηκα είχα γρήγορη εξυπηρέτηση από την ευγενική ρεσεψιόν, αν και δεν γνωρίζω τι γίνεται σε μέρες και ώρες με μεγαλύτερη κίνηση. Τα βασικά δωμάτια είναι αρκετά οικονομικά και το θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές για όσους δεν θέλουν πολυτέλειες/

Αναγκαστική λύση
Αυτό το ξενοδοχείο, το επισκέπτομαι μόνο αν η κοπέλα δεν μπορεί να έρθει σε μένα. Δεν είναι κακό. Καθαρό και με ευγενικό προσωπικό είναι, απλά δεν με βολεύει η περιοχή. Εχω αρκετό καιρό να πάω. Δεν θυμάμαι αν είναι ίδιες οι τιμές, ήταν σε λογικά επίπεδα πάντως.
Να σημειώσω πως έχει και πάρκιν φυλασσόμενο. Ειδικά το ένα είναι και καλών διαστάσεων.

Αγαπημένο bill
Το bill και το απέναντι του τα προτιμώ γιατί είναι εύκολα προσβάσιμα ακόμα και με με μέτρο. Ωραία καθαρά δωμάτια οι ρεσεψιονιστς ευγενικοτατοι και για τη δουλειά του εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Για τη δουλειά του ότι πρέπει
Επιλέγω το Bill πρώτα από όλα επειδή βρίσκω πάντα θέση parking παρότι έχει λίγες θέσεις στάθμευσης. Πιστεύω πως αρκετοί φθάνουν ως εκεί με το μετρό μιας και η στάση είναι πολύ κοντά.Στις 20 φορές που το έχω επισκεφτει,μόνο μια φορά είχα 20λεπτη αναμονή.Τα δωμάτια είναι απλά όσον αφορά τη διακοσμηση χωρίς θεματική διακόσμηση.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε μερικά δωμάτια η ντουζιέρα δεν κλείνει με συνέπεια το μπάνιο να γεμίζει νερά,οπότε χρειάζεται προσοχή μην γλιστρήσει κάποιος.Η τηλεόραση έχει μόνο δύο τσοντοκαναλα και τα κλιματιστικά λειτουργούν άψογα.

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια σε αυτή την κριτική