Κριτικές του oo60

ΒαλεντίναΟίκος Κολωνού 32Γ
Δεν πάω πολύ συχνά στο μετάξι και πολύ λιγότερο στα μπουρδέλα του 10ευρου, η πακιστανίλα με ενοχλεί χ'ωρις να είμαι ρατσιστήςΉθελα όμως την καλτίλα μου ο δόλιοςΟ οίκος είχε δύο λατίνες, διάλεξα την ΒαλεντίναΝταρντάνα διοπροφόρα, παραδόξος με επαρκή χρήση ελληνικών, όχι ότι μίλησα και πολύ παρά μόνο ότι ήταν Κολομπιάνα μέχρι εκεί εξαντλήθηκε η συνομιλία μαςΠίπα με καπότα τίμια, την έστησα στα 4 όπου η κωλάρα τέντωσε και ευχαριστήθηκα γαμήσι, Χύνοντας κάθησα μέχρι να στραγκίσω κι έφυγα

ΑναστασίαΟίκος Αγκύρας 9
Η κοπέλα δουλεύει τόσο στο 9 αλλά την έχω δει και στο 12 αρκετές φορές45αρα που κρατιέτε πολύ καλά για την ηλικία της Δυστυχώς για να βρείς ευρωπαία στο 20ευρω θα βρείς κυρίως εκει μιλφάκια γύρω στα 40Ανάλογα την διάθεση της έχω τύχει από γλωσόφιλα μέχρι κατάποση μαζί τηςΠαλιότερα την είχα πάρει μαζί με την ΡωξάναΑν την πετύχεις σε καλή διάθεση θα θες να ξαναπάςΑπό εμένα σε επιλογή 20 ευρου είναι στα ναι

ΓιασμίνΟίκος Φώκαιας 25Β
Λοιπόν η Γιασμίν είναι μια βλαχορουμάνα στα 35plusΚαλή γκόμενα για τα άθλια ελληνικά μπουρδέλα του 20ρικουΕίναι μεγάλο ταλέντο στην πίπα την οποία την προσφέρει ακάποτηΣτήσιμο στα 4 και σούβλισμαΤελείωσα στο μουνί μέσα (με καπότα εννοείτε)Χρόνος παραμονής περίπου 1ο λεπτά

ΒικτώριαΟίκος Διδύμου 27
/για την Βικτωρια έχουν γενικά ειπωθεί πολλά θα πω μια συνολική κριτική για αυτά τα χόντια που την βλεπωΗ γκόμενα είναι μαστόρισα στην πίπα όταν έχει όρεξη, αν δεν έχει είναι παλταδούραΕπειδή καταλαβαίνω την φύση της εργασίας θα βάλω μια μέση βαθμολογία κυρίως θετική γιατι που έχει δωσει πολύ χαρά σε γενικές γραμμές αλλά και που και που φωλιάσματαΠ'ιπα κάνει ακάποτη και μερικές φορές τα πίνει κιόλας πρέπει να το έχει εκείνη την μέραγια 20 ευρώ δεν είναι μια κακή κατάθεσηΗ τσατσά χρήζει αλλαγής

ΒερόνικαΟίκος Διδύμου 8Β
Η Ρωσσίδα μας είναι μια 45αρα πατημένα πολλά χρόνια στο χώροΠροσφέρει ακά πίπα και παρτούζα με την ΕλένηΑπό τις λίγες που κάνει και αρχιδογλύψιμο στα μπουρδέλαΠοτέ δεν έχω φάει φόλα μαζί τηςΣε γενικές γραμμές αυτά τα 2 κορίτσια κρατάνε την σημαία του σέρβις ψηλά στα μαγαζιά που κάποτε είχαν εξαιρετικές γκόμενεςΌπως καταλάβατε και αυτή η κριτική είναι μια συνολική κριτική αρκετών ετών

ΕλένηΟίκος Διδύμου 8Β
Τσιμπουκομάνα η Ελένη στο ίδιο επίπεδο ισως και καλύτερη στο κλαρίνο απο την Βερόνικα που δουλεύει στο ίδιο μπουρδέλοΕντάξει πλέον τα μπουρδέλα έχουν Μιλφάκια αλλά κι αυτά καλά είναι όταν θες να ρίξεις ένα φτηνό και γρήγορο πούτσοΞανθο μιλφάκι που τιμάει το 20ευρω στο έπακρο πίπα ακά και προσφέρει αρκετές φορές το μουνάκι της για 69 τουλάχιστον σε εμένα το έχει κάνειΠάνω στην καύλα εμείς οι άντρες κάνουμε και μαλακίες τι να πωΗ κριτική είναι συνολική οπότε δεν θα πω περισσότερα λόγια γιατι δεν το έχω και πρόσφατα στο μυαλό μουΤην Ελένη την έχω πάρει και μόνη της αλλά και με την Βερόνικα με κόστος 30 ευρώ

ΤζένιφερΟίκος Φυλής 61
Λατίνα περίπου στα τέλη της δεκατίας των 2ο, συνήθως αυτές είναι φόλε αλλά πρέπει να χαρώ κι ένα νεανικό μουνιΕμφάνιση σιλινονάτα βυζιά 3 νούμερο περίπου μακριά μαύρα μαλλιά και ένα μεγάλο τατουάζ και κανα 2 μικρούλιαΠίπα με καπότα αλλά γενικά καλή και με διάθεση η μικρά, δεν με ξεπέταξεΜε καβάλησε κάθησε στα 4 και το χύσιμο ήρθε εντός καπόταχρόνος παραμονής στο 10 λεπτο

ΚορίναΟίκος Φυλής 84Α
Η Κορινα παίζει να είναι ηλικιακά η νεότερη κοπέλα απο Ευρώπη που έχω δει στα βρωμερά στούντιο της Αθήναςκαι δεν είναι μόνο ότι είναι νέα είναι και όμορφη αλλά αυτό το ξέρει και έχεις πιθανότητες 50/50 να φας φόλαΜου θυμίζει Σαμπίνα σε συμπεριφορά Από εμφάνιση τα είπα τώρα στο σέρβις έχω βρεθει μαζί της 4 φορέςΚάποιες φορές ήταν τούμπανη στο σέρβις και 2 φορές το απόλυτο κομοδίνοΚυκλοθυμικό κορίτσι, τα ελληνικά της σε καλό επίπεδοΗ απόφαση είναι δική σας

ΡάνιαΟίκος Φυλής 84Α
Η Ράνια είναι μια ξανθιά Αλαβανίδα λίγο πριν τα 30 της αρκετά χρόνια στον χώροΒασικά στο ίδιο μαγαζί την έχω δει την τελευταία διετίαΑπο της πιο αξιοπρεπείς παρουσίες στα μπουρδέλα της ΦυλήςΣτο πρόγραμμα της προσφέρει ελεύθερο στοματικό και γλωσσόφιλαΣυγκριτικα με το παρελθόν έχει πάρει κάποια κιλά και αρχίζει να είναι ορατή η κυτταρίτιδα αλλά όχι κάτι το να μην βλέπετε, άλλωστε έχω πάρει τα μισά μίλφ αν όχι όλα των μπουρδέλων της Αθήνας αλλά και τις επαρχίας όποτε είμαι εκτόςΑυτό που σε κερδίζει είναι ότι έχει διάθεση και είναι χαρωπήΔεν με έχει φωλιάσει ποτέ της 3-4 φορές που την έχω δει

.jpg)

.gif)
.gif)

160.jpg)
.jpg)

.gif)