Κριτικές του firefly

CamilleCall Girls Athens
Πάμε στην εμφάνισηΚορμί αυτό που βλέπεις ίσως και λίγο καλύτεροΗ κοπέλα μοσχομυρίζει πολύ περιποιημένη, έρχεται με κρέμες και γυαλίζειΣτο πρόσωπο καλή αλλά κάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι φοράει σιδεράκια και έχει μια ελιά στο μάγουλοΣε ντύσιμο ήρθε σε εμένα με ένα κίτρινο μίνι φορεματάκιΣτο σεξ και στην πίπα είναι πολύ καλή, ειδικά στα 4Στο σ΄σιαλ τα αγγλικά της αρκετά καλά και είναι μόνιμα χαμογελαστή, και έχει φοβερή διάθεση να σε ικανοποιησει τόσο σεξουαλικά όσο και στο σόσιαλθα κάτσει ακόμα περίπου ένα μήναΤης αρέσει πολύ το περιβάλον εργασίας της όσο και οι έλληνεςΜου είπε ότι δεν είχε ποτέ τόσο ευφ=γενικούς καθαρούς και περιποιητικούς πελάτες εκτός φυσικά ελαχίστων εξαιρέσεων

ΣοφίαCall Girls Athens
Εμφανισιακά ότι βλέπεις παίρνειςΟι διαφορές που θα δεις από κοντά είναι τα πολλά και μεγάλα τατουάζ που έχουν επιμελώς ή κρυφτεί ή σβηστείΗ κοπέλα πρώτη φορά στο έσκορτινγκ παρότι έχει περάσει από στριπ και από μεγάλα πριβέ και στην Αθήνα αλλά και στην ΜύκονοΛιγομίλητη και λίγο μαγκωμένη στην αρχή αλλά λύθηκε γρήγοραΣε διαφορά από την καρτέλα της στο σέρβις είναι ότι φιλάει με γλώσσα και ότι την πινελιάζεις Από ότι μου είπε στο σόσιαλ δουλεύει λίγες ώρες αλλά και λίγες μέρες οπότε είναι ακριβοθώρητη στο να την βρειςΚαλό σόσιαλ καλό τυπάκι θα το ξανάβλεπαΗ τιμή που είναι στα 180 την θεωρεί μικρή για την εμφάνιση τηςΔεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο παά το ότι το πρόσωπό της μου άρεσε αρκετά και ότι 2 γύροι παίχτηκαν άνετα