Κριτικές του babis2025

ΚατερίναCall Girls Athens
Εχόντας σταμπάρει την Κατερίνα αρκετο καιρό πριν από το site του γραφείου και από τις κριτικές των συναγωνίστων πήρα την απόφαση να μιλήσω με το γραφείο να μου την στείλουν για 2 ώρες.Εύκολη συνενόηση με το γραφείο, και τσουπ η τσούπρα στην πόρτα μου στην ώρα της. Ανοίγω και βλέπω ένα πολύ ωραίο πρόσωπό μέχρι που το βλέμα μου έπεσε στις βυζάρες της.(Πολλά μπράβο στον γιατρό της). Social πόλυ καλό, της Κατερίνα της κόβει, πολύ καλή φάση να μιλάς στην γλώσσα σου με την κοπέλα. Μπαίνει για μπανάκι και εμφανίζεται γυμνή, χωρίς να χάσω χρόνο την πλησιάζω και βάζω τα μούτρα μου ανάμεσα στα βυζιά της. Πίπα βαθιά και χωρίς χέρι και ήρθε η στιγμή που περίμενα, να βάλω τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της. Τέτοιο ισπανικό μόνο σε τσόντα. Δεν αντέξα άλλο και σκεπτόμενος ότι έχω αρκετο χρόνο μπροστά μου έκανα την πρώτη κατάθεση στις βυζάρες της. Ντουζάκι και πάλι social . Με προτοβούλία της ξεκίνησε ένα υγρό και βαθύ τσιμπούκι. Την βάζω κατω και μπαίνω όλος μέσα της, η κοπέλα αντέχει γρηγορους και δυνατούς ρυθμούς και φαίνεται ότι το απολαμβάνει, Στην συνέχεια την ανεβάζω πάνω μού για να βλέπω τις βυζάρες της να χωροπηδάνε. Δεν αργησα να καταθέσω. Μπανάκι πάλι και άραγμα και τσιγάρο γιατί και λόγο ηλικίας θέλω τον χρόνο μου. Μόλις ανακτύσαμε δυνάμεις της τον δίνω στο στόμα για να με καυλώσει πάλι, την βάζω στα τεσσερα και αρχίζω σφυροκόπημα, θα το ξαναπώ η κοπέλα αντεχεί. Δυσκολευτηκα να κάνω την κατάθεση έτσι έβγαλα το προφυλακτίκο και της τον έδωσα στο στόμα οπού και τα ρούφηξε όλα. Συμπέρασμα η κοπέλα το κατέχει το επάγγελμα, σε διαβάζει και πάει με τα νερά σου, Θα ξαναδοκίμαζα σίγουρα.

.jpg)

160.jpg)

.jpg)

.gif)