Κριτικές του Giannis12

KrisYour Angels
Είχα κανονίσει να μείνω σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο και ήθελα όλη η φάση να δέσει να ταιριάξει με την ατμόσφαιρα του χώρου, με τα ποτά, τα φώτα, την αίσθηση πολυτέλειας. Η κοπέλα έσκασε μύτη ακριβώς στην ώρα της, περιποιημένη, με κομψό ντύσιμο, μαλλί και άρωμα ακριβό όχι πατσουλί. Μόλις μπήκε μέσα, ήταν σαν να ανέβηκε το level της όλης κατάστασης. Είχε φινέτσα, σιγουριά, περπάτημα και αέρα που έλεγε “ξέρω γιατί είμαι εδώ”.Στην αρχή καθίσαμε χαλαρά, ήπιαμε ένα ποτό, και έπιασε κουβέντα αβίαστα. Δεν ήταν στημένη ούτε βαρετή είχε χιούμορ, χαμόγελο και ήξερε πότε να ρίξει την ατάκα που θα σπάσει τον πάγο. Μου άρεσε ότι δεν έδειχνε βιασύνη, ήταν εποικοινωνιακη, λες και ήθελε να χτίσει την ατμόσφαιρα. Το κορμί της πολύ καλό για την ηλικία της, προσεγμενο με ωραίες καμπύλες, σιλικονατο βυζι αλλά όχι υπερβολικό, όλα όπως έπρεπε!Όταν προχωρήσαμε, εκεί πραγματικά έδειξε πόσο καυλα είναι. Οι κινήσεις της ήταν αργές, μελετημένες, χωρίς άγχος λες και παίζαμε σκηνή σε αισθησιακή ταινία. Στοματικό κορυφαίο, με ρυθμό που κρατούσε την ένταση χωρίς να σε κουράζει, και eye contact που σε κολλούσε στον τοίχο. Στο κυρίως κομμάτι συμμετείχε ενεργά, με πάθος, αλλά χωρίς φτηνές υπερβολές είχε στυλ και άνεση. Αλλαγές στάσεων όσες ήθελα, καθαρή, περιποιημένη, με προσοχή στη λεπτομέρεια, μέχρι και το πώς σε άγγιζε με τα χέρια της έδειχνε ότι ήταν εσκορτ υψηλού επιπέδου.Στο τέλος καθίσαμε πάλι λίγο, γελάσαμε, μιλήσαμε σαν να ήμασταν παλιοί γνωστοί. Δεν ήθελε να φύγει αμέσως και να χαλασει η ατμόσφαιρα κράτησε το mood μέχρι να φύγει. Έμεινα με την αίσθηση ότι δεν ήταν απλώς μια “συνάντηση”, ήταν μια αληθινή εμπειρία. Σίγουρα από τις classy και ταυτόχρονα καυλα στιγμές που έχω ζήσει σε τέτοιο χώρο. Για μένα, value for money και με το παραπάνω.