Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του kokoun

Featured Image for Ιωάννα 34
Ιωάννα 34Ανεξάρτητες Βίζιτες
Την Ιωαννα τήν ξέρω σχεδόν από τότε που βγηκε στην δουλεια αυτη,πριν φύγω απο Αθηνα την έβλεπα 4-5 φορες το μήνα αλλα για λογους εργασιας εφυγα!!!Ετυχε εφέτος να ειμαι Αθήνα για γιορτες και ετσι κλεισαμε ραντεβου για 28 Δεκέμβριου(μου ειπε οτι χάρηκε που θα ειμαι το τελευταίο ραντεβού του χρόνου γιατι ειχε να με δει καιρο!!!!!Η Ιωαννα ειναι μια πανέμορφη 35αρα γυναικα που απλά γουσταρει να περναει καλα με τους πελάτες της!!!Φοβέρη για ακομα μια φορα (πρώτη φοράτην ειδα με τα νεα βυζομπαλα) ρε πουστη μου ειπε μου ελειψαν τα χυσια σου!!!!!!!χαχαχαχ!!με το που καυλωσα τον αρπαξε και τον εχωσε στον πατο της  και μου ειπε κατσε κατω θα σε λιωσω τώρα!! και πραγματικα με ελιωσε!!! χτυπιοτανε σεν παλαβη πανω στο καβλι μου και φυσικα οταν της το ειπα οτι θα χυσω γύρισε και καταπιε τα καυτα μου παιδακια!!!!! στον δευτερο και τριτο γυρο γαμηθηκαμε ΠΑΝΤΟΥ ντουζιερα -τζακουζι -μπαλκονι-πατωμα  και φυσικα τα ζουμια της ετρεχαν καυτα και παντου!!!!Δέν ξέρω πως το κανει αλλα η κοπέλα τα δίνει ολα για να μας εχει με το χαμογελο !!!!!! ειναι πεντακαθαρη με υπεροχα πρασινα ματια που οπως εχουν πει πολλοι σε αιχμαλοτιζουν απο την πρωτη ματια!!!!πιστευω οτι η κοπέλα ειναι μεσα στις 2-3 πρωτες επιλογες!!!!!Ιωαννα μου οταν βρεθω Αθηνα ξανα οπως ειπαμε......!!! τα φιλια μου !!!!!

9.83

Forum Tasks