Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του Astrapis

Featured Image for Κρίστα
ΚρίσταStudio L Amour
Η κοπέλα όντως ψηλή αλλά το σύνολο που φορούσε δεν τονιζε το κορμί της αρκετά.. Επέλεξα με 69 πρόγραμμα στα 70 ευρώ. Η γεύση του μουνιου ήταν αρκετά καλό. Πιπα με αρκετό χέρι και δόντι που πονούσε το μικρό. 2 στάσεις παίχτηκαν αυτή από κάτω και μετά στα 4. Δεν άργησε να με κάνει να τελειώσω μέσα της. Η εμπειρία καλή αλλά θα το σκεφτόμουν για δεύτερη φορά 

8.00

Featured Image for Χρύσα
ΧρύσαStudio Μελαντίας 50
Έχω κάνει πολλές επισκέψεις στην συγκεκριμένη εδώ και πολλά χρόνια ευτυχώς την είχα πετύχει και ντελουξ καλό σεξ αλλά είχε καταλάβει ότι είχε περάσει και κάπως μείωνε την ποιότητα στο σέρβις της

7.50

Featured Image for Tina
TinaStudio Sensuality
Επίσκεψη χθεσινή στο  sensuality πολύ ωραίος χώρος βολικό σημείο εξυπηρετεί με μετρό 2 λεπτά με τα πόδια. Η Τίνα είναι πολύ όμορφη από κοντά λίγο την αδικούν οι φωτογραφίες. Στο σέρβις έδωσα παράβολο με κωλο και περίμενα δωμάτιο αφού είχε άλλον πριν έρθει σε μένα. Έρχεται μετά από 20 λεπτά και δίνει γλωσσοφιλα άφθονα και μου είχε κάνει το μικρό τούρμπο και ορμησα φιλοντας τις βυζαρες της κάγκελο ρωγα και βογγητα τόσο όσο. Περιποιηθηκα την καθαρή μουνα της και εγλειψα και την σούρα της. Καραμελωμα στις μπάλες με μπόλικο σάλιο χωρίς χέρι το τσιμπουκι και έβαλε λάστιχο και μπήκα στο νινι πρώτα και την πήρα για 10 λεπτά ασταμάτητα στα 4 και αλλάξαμε λάστιχο για την πίσω πόρτα. Μπήκα σιγά σιγά και έδειχνε να γουστάρει δεν άντεξα και τελείωσα μέσα στο κωλι  Πολύ καλή εμπειρία και σίγουρα θα επαναλάβω. Χαιρετηθηκαμε και έφυγε από το δωμάτιο 

9.17

Featured Image for Sunny
Sunny Studio L Amour
Καλησπέρα σας Πρώτη φορά με την Σαννυ στο συγγρου 232 δεν έχει καρτέλα εκεί και γράφω εδώ. Έδωσα για φουλ πρόγραμμα με κωλο και έχω να πω ότι κάνει μια μαεστρικη πιπα χωρίς χέρι το παίρνει βαθιά στο λαιμό με μπόλικο φτύσιμο . Περπιποιηθηκα την μουνα της πολύ ωραίο μοσχομυροστο με ωραία χείλη. Μου φόρεσε καποτα με το στόμα της και μπήκα μέσα στο νινακι της στενό και έδωσα πόνο για 10 λεπτά μετά αλλάξαμε λάστιχο για την πίσω πόρτα μπήκα σιγά μέσα της και μετά ανέβασα στροφές όπου τελείωσα μέσα στην κωλαρα της. Πολύ καλό τυπακι τιμάει κάθε ευρώ και σίγουρα θα επιστρέψω για την Σαννυ.

9.00

Featured Image for Λίζα
ΛίζαDiamond Spa
Σήμερα πήγα για ένα χαλαρωτικό μασάζ και σεξακι και ήταν ότι έπρεπε. Η κοπέλα τιμάει κάθε ευρώ και αξίζει 

9.00

Featured Image for Μίκυ
ΜίκυSensuality Spa
Χαίρεται πήγα με την Μίκι και θα ήθελα να πω ότι το μασάζ που πρόσφερε ήταν μέτριο μετά είχα επιλέξει και 69 το οποίο δεν το έκανε και πάει το έξτρα 20αρικο. Σεξ στα 4 με έντονο κάρφωμα και το τέλος μας βρήκε σε κείνη τη στάση. 

6.83