Κριτικές του Butlover

ΜαντόναStudio Κωνσταντινουπόλεως 132
Η Μαντόνα είναι παλιά καραβανα στο χώρο. Πρώτη φορά την πήρα όταν δούλευε Βριλησσού 60 γύρω στο 2013. Την έχω στανταρακι και την έχω πάρει πολλές φορές σε διάφορα προγράμματα και εντός στούντιο και εκτός. Είχα καιρό να την πάρω και περνώντας από Κωνσταντινουπόλεως είπα να περάσω να την πάρω. Σαν εμφάνιση έχει αδυνατίσει και έχει φτάσει πάλι όπως ήταν παλιά με πορνοσταρικο σώμα με τεράστια βυζιά και κολάρα. Μόνο τα φουσκωμένα χείλη δεν μου αρέσουν χωρίς όμως να είναι άσχημα. Στο πρόσωπο μου θυμίζει λίγο την Μενεγάκη. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι. Στα του αγώνα τώρα: Η πίπα της είναι ανεπανάληπτη!!! Γλύφει όλο το καυλι από πάνω μέχρι τα αρχιδια με πολλά φτυσιματα, σε κοιτάει στα μάτια όταν σου τραβάει μαλακια αφού γλύφει το χέρι της πριν στον παίξει. Το φτάνει μέχρι το λαρύγγι σε βαθμό να πνίγεται. Μετά πήγε και πιο κάτω και μου έκανε μια γλυφοκολαδσ απίστευτη. Μετά άρχισα να της περιποιούμαι λίγο το μουνι της που ήταν υγρό. Μετά από πολλά βογγητα που κάποια ήταν σίγουρα ψεύτικα αλλά δεν με χάλασαν μου ζήτησε να της τον καρφώσω. Άρχισα να τρίβω το καυλι μου στην μουναρα της και της τον εχωσα απότομα. Αυτή άρχισε να βοηθήσει και να μου λέει ότι έπιασα πάτο και άλλα τέτοια.Μετά το καβάλησε και έβλεπα την κολάρα της. Άρχισε να ρίχνει από μόνη της χαστούκια στα κολομερια της, οπότε άρχισα να της δίνω και εγώ. Μου έλεγε συνέχεια "Δώσε Δώσε" οπότε της έδωσα και κατάλαβε.Την γύρισα μετά στα 4 όπου είχε απίστευτο στήσιμο ( πρέπει να είναι η αγαπημένη της στάση). Δέχεται πολύ δυνατό γαμησι χωρίς να παραπονιέται. Μετά από λίγο ήμουν έτοιμος να της τα δώσω και μου λέει: Τα θέλω στο στόμα!!! Οπότε δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς και της τα έδωσα! Τα άπλωσε λίγο στα χείλη της και με κοίταζε. Μετά τα έφτυσε στο σεντόνι και σκουπιστηκε με την πετσέτα.Γενικά η Μαντόνα κάνει ότι μπορεί να περάσει καλά ο πελάτης. Είναι από τα στάνταρ μου και θα την ξανατιμησω σίγουρα.