Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του DanTheMan

Featured Image for Vicky Sol
Vicky SolΑνεξάρτητες Βίζιτες
Χρωστούμενη κριτική από το σύντομο τουρ της κοπέλας τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.Η κοπέλα είναι κατά τη γνώμη μου άψογη, όπως γράφω και στον τίτλο. Εμφανισιακά, είναι όπως τη βλέπεις και στις ταινίες/σκηνές που γυρίζει. Φροντίζει ενεργά γι'αυτό άλλωστε, όπως μου είπε, αφιερώνοντας σταθερά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, με το οποίο έχει πάθος.Αναφορικά με τις υπηρεσίες της, θεωρώ ότι είναι καλύτερη από τις ταινίες για δύο λόγους:Αφενός, παρότι δηλώνει υποτακτική, δεν είναι άβουλη. Αναζητά ενεργά τρόπους να σε ικανοποιήσει, είτε παρατηρώντας τις αντιδράσεις σου, είτε ρωτώντας ευθέως.Αφετέρου, επειδή είναι πάρα πολύ έξυπνη και κοινωνική (κάτι που παρατήρησα ακόμα και από τα μηνύματα που ανταλλάξαμε, από την επιλογή των λέξεών της), είναι πολύ καλή στο social κομμάτι, που για εμένα είναι σημαντικό στοιχείο ενός ραντεβού.Στα της συνάντησης τώρα, η κοπέλα ήρθε 2-3 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε συμφωνήσει. Σύντομο ντους, χωρίς να φάει καθόλου χρόνο, παρόλο που όπως ανέφερε είχε ήδη κάνει πριν έρθει. Σε κάθε περίπτωση πεντακάθαρη. Αφότου η κοπέλα βγήκε από το μπάνιο, ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα διαρκείας και στη συνέχεια πίπα. Τόσο τα γλωσσόφιλα, όσο και η πίπα της είναι πιο πολύ gfe και όχι pse. Είναι αργά και απαλά, και η πίπα επικεντρώνεται στο κεφάλι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τα αισθάνεσαι. Δεν ξέρω αν με "διάβασε" και με πήγε σε αυτό το ρυθμό ή είναι το στυλ της, αλλά είναι ακριβώς όπως το προτιμώ. Στη συνέχεια, της ζήτησα να προχωρήσουμε σε πρωκτικό, σε καθιστή στάση, σαν reverse cowgirl περίπου, επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και έχω δει σε σκηνές της ότι το κάνει. Το έκανε, χωρίς καμία δυσκολία, ξεκινώντας με αργό ρυθμό και χαμηλές κραυγούλες και ανεβάζοντας ένταση και ταχύτητα. Γενικά, ανέμενα πιο εύκολη διείσδυση, λόγω των σκηνών που έχω δει, αλλά τελικά ένιωθα πολύ όμορφα τους μυς της να με σφίγγουν, ευτυχώς χωρίς να νιώθω ότι την πονάω ή κάτι τέτοιο. Όταν της ζήτησα να τελειώσω με αυτόν τον τρόπο, ανέβασε το ρυθμό της αισθητά, καθώς και τις κραυγούλες της σε ένταση, μέχρι που τελείωσα όπως ακριβώς ονειρευόμουν.Σύντομο ντους και επιστροφή για το δεύτερο γύρο. Στο δεύτερο γύρο δυστυχώς δεν τελείωσα, παρόλο που είχα καλή στύση και είχαμε πάνω από 25 λεπτά μπροστά μας, κυρίως επειδή η συνάντηση έγινε εργάσιμη (Παρασκευή), και μάλιστα δύσκολη εργάσιμη. Ωστόσο, το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, είτε με στοματικό in the pose, όπως της περιέγραψα ότι μου αρέσει, είτε με footjob, που επίσης της ανέφερα ότι μου αρέσει. Εδώ να αναφέρω ότι εγώ απλά ανέφερα τί μου αρέσει, και στη συνέχεια η κοπέλα ήξερε να κάνει παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να καθοδηγώ κάπως. Επίσης, τα άκρα της ήταν άψογα περιποιημένα (σε κίτρινο χρώμα τότε, τώρα νομίζω τα έχει πράσινα), οπότε μπορεί να υποστηρίξει πολύ καλά προγράμματα τύπου foot fetish κλπ. Κατά τα άλλα, ο δεύτερος γυρος είχε αρκετό social, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση με ενδιέφερε πολύ, επειδή γνώριζα την κοπέλα από κοντά για πρώτη φορά.Τέλος, πληρωμή του αντιτίμου κατά τη λήξη του ραντεβού, σύντομο φιλάκι αποχαιρετισμού και σύντομη συνεννόηση για το πότε θα μπορούσε να είναι το επόμενο ραντεβού. Βίκυ μου σε ευχαριστώ, να ξέρεις ότι για καμιά εβδομάδα μετά ήμουν σε νιρβάνα, αναπολώντας τη συνάντησή μας.

9.50

Forum Tasks