Κριτικές του Sam

Studio LS Λιβαδειάς Studio
Πάλι ήρθε η Λάουρα και ευτυχώς μπόρεσα να πάω...Πάλι 30 λεπτά πρόγραμμα.Το αξίζει το καλύτερο τσιμπουκι όλο στο στόμα. Και το καλύτερο είναι ότι της αρέσει που την παίρνω στα όρθια κάθε φορά που πάω.
.jpg)
LauraStudio LS Λιβαδειάς
Η Λάουρα είναι πολύ θερμή γυναίκα και αυτό φαίνεται κάθε φορά στο δωμάτιο.Την πρώτη φορά που την πέτυχα ήταν ευγενική στο σαλόνι αλά δεν τρελάθηκα.Περασα γιατί ήθελα πολύ να χυσω.Απο τότε την ψάχνω σε πιο στούντιο είναι για να σταματάω οπότε πάω για δουλειά. Αυτό που κάνει σίγουρα της αρέσει και μια φορά τρελάθηκα που την έκανα να χυση όταν την γαμουσα στα όρθια και αλή μια που της έγλειφα τη μουναρα.Ειναι κανονη η κοπέλα και δεν σταματάει άμα δεν σε ευχαριστήσει.
.jpg)
LauraStudio X
Έχω πολύ καιρό να την πετύχω Σχιματαρι γι αυτό πήγα Λιβαδειά. Πάντα τα δίνει όλα στο κρεβάτι και φεύγω με το ζόρι. Κάνει φοβερό Τσιμπουκη. Της αρέσουν τα φιλιά κάθε φορά που πάω και την ερεθίζουν. Την γαμαω σε όλες τις στάσεις αλά πιο πολύ στα όρθια γιατί της τον χώνω όλον μέσα κι δεν μπορεί να το αποφύγει. Έχω και εργαλείο μεγάλο και σίγουρα της αρέσει γιατί φωνάζει πολύ. Ε αργώ κιόλας και θέλω να γαμαω πολύ. Πάντα παίρνω 30 λεπτά γιατί μου αρέσει να χυνω παντού.

Studio X Studio
Πολύ καλος χώρος για επαρχία Σχετικα συχνές αλλαγές κοριτσιών φέρνει συχνα απο το κεντρικό στην Αθηνα στα φιλαδελφειατσατσα ευγενική

Studio LS Λιβαδειάς Studio
Επισκέφτηκα το studio μόνο και μόνο για την η laura.Από ότι κατάλαβα άμα φέρεσαι καλά σου φέρονται και καλά για να περνάς όμορφα στο δωμάτιο.Η υπηρεσία ευχάριστη. Ίδιες κοπέλες με το Alien girls1-2 στην βάρδια. Φοβερό στοματικό δεν μου έχει ξαναγίνει αν και πηγαίνω παντού. Σίγουρα και σε άlλο ταξίδι μου θα την προτιμήσω αυτό το studio.