Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του makmak

Featured Image for Έλενα
Έλενα Ανεξάρτητες Βίζιτες
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες, συνάντηση πριν δυο μέρες με την κυρία στα νότια προάστια ,ήρθε στην ώρα της και άρχισε την μάχη στα όρθια και κατεβαίνοντας στα χαμηλά ,μέχρι να έρθει ο καφές, άρχισε το τρομπόνι με μανία. Ήρθε που λέτε ο καφές μια τζούρα στο φραπέ καιιιιι τον ξέχασε , έπεσε πάλι με τα μούτρα στο ρούφηγμα χωρίς ανάσα και όπως ήταν αναμενόμενο παρέδωσα εκεί…. και αφού παρέδωσα σταματημό δεν είχε, συνέχισε ακάθεκτη για τον ίδιο ρυθμό για δεύτερο γύρο όπου διήρκεσε αρκετή ώρα μέχρι να ξανά παραδώσω. Χαλάρωση για τσιγαράκι,ντουζάκι, τι χαλάρωση δηλαδή που μόνο δροσίστηκα με το νερό να ξεϊδρώσω,μετά από τέτοια καταπόνηση, δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα είχε ξεκινήσει τον τρίτο γύρο με τα ίδια αποτελέσματα μετά από ώρα. Και εδώ ζω το déjà vu , μόνο με το μπανάκι χαλάρωσα και αυτή με το τσιγάρο, δεν πήρα ανάσα και είχε ξεκινήσει ο 4ος γύρος με την κυρία από πάνω ως σολίστας να παίζει την συμφωνία της και έφτασε πάλι το τέλος πολύ αργότερα ,μα πολύ αργότερα που οι 2 ώρες τελικά έγιναν 3 ,μέχρι και από κάτω πήραν τηλέφωνο αν θα μείνουμε και άλλο. Γενικά η γυναίκα δεεεεεν ΥΠΑΡΧΕΙ, πρώτη φορά στην ζωή μου συναντώ τέτοια ''πολεμοχαρή'' συμπεριφορά και το ραντεβού έπρεπε να τελειώσει επειδή έπρεπε να φύγω εγώ, ήθελε και άλλο και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου….ωχ παναγία μου… βοήθεια μου !!!

8.80

Forum Tasks