Κριτικές του Riot

ΙσιδώραMagic Girls
Εδώ και 4 χρόνια ίσως και παραπάνω που είμαι εγγεγραμμενος, είναι η πρώτη μου κριτική και αυτή θα είναι αρνητική .Γενικά δε μου αρέσει να γράφω το πως περνάω με τις κοπέλες στο κρεβάτι μου κάθε φορά , αλλα τώρα η "τύπισσα", με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ή καλύτερα από το μποξερακι μου.1 φάουλ. Έφτασε με καθυστέρηση σχεδόν 40 λεπτών ενώ το γραφείο με είχε ενημερώσει μόνο για 15 λεπτά.2 φάουλ. Μπήκε μέσα φοβερά στρεσαρισμενη,ζήτησε να κάνει τσιγάρο και αφού απάντησε στο τηλέφωνο απογειώθηκε, με αποτέλεσμα να μου πει ότι της προκαλώ εγώ άγχος και θα φύγει.Εννοείται ότι την έδιωξα δίχως δεύτερη σκέψη. 3 φάουλ. Φεύγοντας ήθελε να της πληρώσω και το ταξί !!!Φυσικά δεν της έδωσα τπτ. 4 φαουλ & φαρμακαιρο. Όλα αυτά τα έγραψα στο γραφείο γιατί εάν τους τηλεφωνούσα θα με άκουγε όλο το Μεταξουργείο Αντι να προσπαθήσει να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε μια εργαζόμενη τους ή να ζητήσουν έστω μια συγνώμη. Η απάντηση που έλαβα ήταν ένα ξερό : Δε ξερω τι να πω. FUN FUCKΌταν έπιασε δουλειά σε αυτό το γραφείο, από την πρώτη στιγμή ήθελα να την συναντήσω αλλά κάθε φορά κάτι μεσα μου,έλεγε όχι και δεν έμπαινα στην διαδικασία στο να κλείσω το ραντεβού μαζί της. Τώρα πια θα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου πολλή περισσότερο.

.gif)

.jpg)

.gif)

160.jpg)

.gif)