Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Elli-4  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 140 €
  • Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Ύψος: 165 cm
  • Βάρος: 54 kg
  • Μαλλιά: Καστανά
  • Μάτια: Καφέ (Καστανά)
  • Στήθος: B Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 35

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

nothorny AvatarnothornyΜηνύματα: 4402 Κριτικές: 11

Ιστορίες: 0

Free Fuck comme ci, comme ça! Αξιολόγηση: 9.00 — 13/10/2025 - 20:38
Free Fuck comme ci, comme ça! Αξιολόγηση: 9.00 — 13/10/2025 - 20:38

Καταρχήν ευχαριστώ το Sex Club και το YourAngels για το free fuck. Πάμε λοιπόν στην κριτική.. Στέλνω στο γραφείο να ενημερώσω ότι θελω να εξαργύρωσω το δωρο, ζητάω 4 κοπέλες που ειχα σταμπάρει αλλά όλες έλειπαν.. Η αλήθεια ειναι ότι τις ειχα σταμπαρει καιρο και δεν είχα προσέξει αν ειναι ενεργες στο γραφείο..  Ζητάω άλλες 3, τελικά η τριτη ήταν διαθέσιμη.. Elli λοιπόν.. 

Το κοριτσι από την Μολδαβία. Πάω στο αγαπημένο μου Μπιλ, κανω το δεύτερο μπανακι μου (ειχα κανει και πριν φύγω από το σπίτι) παρφουμαριζομαι και περιμένω. Χτυπάει η πόρτα και βλέπω ενα κοντουλικο όμορφο κορίτσι, με ενα παλτουδακι, κολάν και ενα μπουστάκι..  όμορφη κοπέλα, σίγουρα όχι 29 που γραφει η καρτέλα της στο σαιτ του γραφείου, αλλα όμορφη. Πάντως οχι πολύ μεγαλύτερη. Ματια όμορφα, εκφραστικά, μικρο στήθος χαλαρό,  αλλα με ρωγα κάγκελο. Δυστυχώς απογοητευτηκα από το σχήμα του κωλου καθώς μπορεί να μην μαρεσει να γαμω κωλο αλλα μαρεσει να βλέπω, χαϊδεύω, γλειφω.  Πεσμένος,  μικρός, με περίεργο σχήμα, για τα  δικά μου γούστα (δεν μαρεσουν οι τεράστιοι κωλοι αλλα οι καλοσχηματισμενοι) , την έλεγα και ακωλη. Σψμα χαλαρο γενικα, οχι γυμνασμενο. Λίγο νευρικότητα και από τους 2, αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντιομαστε και ξεκινάμε να γδυνομαστε χωρις ίχνος ερωτισμού. Εκεί είδα τον κωλο και απογοητευτηκα λίγο. Ξεκινάει με πιπα, προφανώς χωρις προφυλακτικο,  καλή,  πολυ καλή θα έλεγα, πέρασε από μπάλες, οχι βιασυνες , σαν να το ευχαριστιοταν και εκείνη ένιωσα..  Και αργα και γρηγορα, πραγματικά απο τις καλύτερες που μου εχουν κανει. Οι ρωγες, κάγκελο. Πριν προλάβω να γλειψω, κριμ κριμ μου λεει και αρχίζει και πασαλειβει το μουνι της με κρέμα. Ωπα της λεω, θέλω να σε γλειψω, οχι μου λεει ειμαι ευαίσθητη, ίσως και να ήταν ταλαιπωρημενο το μουνι της, η κλειτοριδα της, δεν ξέρω.. πάω να δώσω ένα φιλί τουλάχιστον στο μουνι, εχει ανατρίχιασει ολοκληρη.. μου ερχεται μια γεύση από την κρέμα, χάλια..  τι το ήθελα, καταλαθος ακούμπησα την κρέμα και της έπιασα και τα βυζια και έγλειφα ρωγα με κρέμα μαζί.  Φιλιά δώσαμε αρκετά, με γλώσσα και χωρίς. Σεξ οκ, ιεραποστολικο, στα 4, απο πάνω αυτή που εδωσε πολυ πονο το κορίτσι, ξάπλα αυτη μπρουμυτα και απο πανω εγω, γενικά οκ.. Δεν μου έβγαλε το να σε ξεσκίσω τωρα πάντως.  λίγο σοσιαλ και γειά σας.. γενικά καλή φαινεται, χαμογελαστη και όμορφη..  Νε ρωτησε ποσο ειμαι, της λεω ποσο μοιαζω,? Η εκτιμησγ της ηια την ηλικια μου επεσε εντελως εξω, μου είπε ότι μοιάζω σχεδον 15 χρόνια νεώτερος, baby face έλεγε,  freshly shaved της είπα..  Δεν το καταευχαριστηθηκα προφανώς γιατι δεν εγλειψα που ειναι απο τα must μου, αλλα οντως η πιπα της ήταν πολύ καλή..  φωνές είχαμε και μουγκρητό.  

Επισης. Μαγκες να πλένεστε γιατι πιάσαμε κουβέντα για Ελλάδα και Έλληνες και μου είπε ότι πολλοί μυρίζουν και τους στέλνει για μπάνιο και δεν το καταλαβαίνουν. Ευτυχώς μου λεει μυρίζεις υπέροχα. Τα γράφω εν ταχυ και ίσως με έλλειψη ειρμου . 

Δεν θα ξαναεπαιρνα κυρίως λόγω του γλειψιματος, του κωλου και της πολυ κρέμας αλλα δεν πηγε ακλαφτο το ραντεβου..  Ξεκίνησε δεύτερο γύρο με δικη της πρωτοβουλία πριν καν τελειώσω το τσιγάρο  μου.Συμμετοχη είχε πολυ καλή, της το δίνω. Και στο σοσιαλ δεν ήταν κακή. Καθαριότητα πολυ καλή, δεν έκανε μπάνιο όταν ήρθε αλλα ήταν όντως πολυ καθαρή. Το γραφειο εξυπηρετικοτατο!

Υγ: ακόμα έχω την μυρωδιά και την γεύση της κρέμας. Τζίζους. 

Υγ 2: Το γραφειο με χρεωσε συν 20 ευρω για να έρθει στο ξενοδοχείο ( το ήξερα ότι ήταν incall ο διαγωνισμος αν και είχαν ξεχάσει να το γραψουν). Για καλο το γράφω γιατι αν ήταν μόνο incall, λογικά θα το έκανα πάσα το ραντεβού.  Ξέρω άλλο γραφείο που δεν επιτρέπει outcall σε διαγωνισμούς ούτε με εξτρα χρήματα. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 20
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (2)
Sniper Avatar Sniper 14-10-2025 08:26:39
Ρε παίκτη, πόσο θα έβαζες αν ήταν tres bien; Όσο για τα incalls, everything is bargainable ;-)
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
nothorny Avatar nothorny 14-10-2025 19:17:57
Πρόσωπο είναι όμορφη.. Σώμα πετίτ, στα γούστα μου. Ο κώλος με χάλασε γιαυτό και έβαλα 7. Συμμετοχή και διάθεση είχε. Σόσιαλ κομπλε. Value for money όταν δίνεις 20 ευρώ, προφανώς και είναι...Καθαρή ήταν..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ