Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Εθνικότητα: Πορτογαλίδα
  • Ύψος: 163 cm
  • Βάρος: 58 kg
  • Μαλλιά: Ξανθά
  • Μάτια: Μπλε
  • Στήθος: B Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 2

Κριτικές Χρηστών

Tsontopoulos AvatarTsontopoulosΜηνύματα: 6 Κριτικές: 8

Ιστορίες: 0

Η καυλωμένη Aisha έκανε την πούτσα μου ίσια... Αξιολόγηση: 8.50 — 13/09/2025 - 16:46
    Η καυλωμένη Aisha έκανε την πούτσα μου ίσια... Αξιολόγηση: 8.50 — 13/09/2025 - 16:46

Βλέπω Aisha .

1,83 πράσινα μάτια … άντε λέω να δ τι θα δούμε .
    Με το γραφείο επικοινωνώ , και έχω τον πουτσο μου ορθό …
    Η ώρα περίπου 10 …
    Και είμαι έτοιμος για πέλεκα …

Χτυπάει το κουδούνι 2 λεπτά πριν το ραντεβού , ανοίγω και περιμένω στην εξώπορτα σκεφτόμενος , 1,83 έγραφε η καρτέλα πόσο να είναι άραγε ;

Ανοίγω τη πόρτα του ασανσέρ και βλέπω ένα μοντέλο πραγματικά , μετά τακούνια άνω του , 1,95 πράσινα ματάκια , και ένα πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο !!

9,11,12 φωτό εδώ στη καρτέλα είναι αυτές που θα δεις όταν σου χαμογελάει αυτό το γλυκό κορίτσι .

Ήρθε μέσα , ήθελε νεράκι μόνο , πήγε να φύγει καρφί για σαλόνι την σταμάτησα και της προσέφερε τα λεφτά …

Φιλακι με το που μπήκε έσκασε ένα πεταχτό , πήγε αυτή για στόμα τραβήχτηκα εγώ για μάγουλο μιας και είμαι ντροπαλός ..

Καθόμαστε ευγενική , κοπέλα , με τσαγανό , αγγλικά μην περιμένετε , κλασικά ξεκίνησα ιταλικά αλλά και εκεί είχαμε μικρό πρόβλημα , δεν τα έπιανε αυτή , ου τε εγώ τα πορτογαλεζικα της , αλλά στην αρχή μια σύντομη κουβεντούλα , να σπάσει ο πάγος 3-4 λεπτά πήγε όμορφα και πρίμα .

Καθώς μιλάμε , κατέβασα διακριτικά το τιράντα φορεματακι της , και άρχισα να γλύφω την ρόγα της .

Εκεί αρχίζει να σκούζει και λέω ρε γμτ τι θέατρο θα δούμε σήμερα … που να ήξερα ….

Πραγματικά μετά από 20 λεπτά γλύψιμο η ρόγα να κόβει γυαλί άνετα , πηγαίνω στην δεξιά με στην καυλα η κοπέλα ….

Πάω να χαϊδέψω μουνακι , αχ και βάχ το μοντέλο …

Κάνω την κιλοταιτρα άκρη λούτσα ή μουναρα της ….

Φιλιά μέχρι στιγμής 0
    Πέρα από ένα πεταχτό στο μάγουλο στην αρχή !

Με το που την ξάπλωσα τελείωσε το έργο ..

Μεταμορφώθηκε στην αγαπητή πρώην που έχει να γαμηθει ένα χρόνο και θέλει να απολαύσει …

Κορμί .

Αδύνατο ωραίο ψηλή κοπέλα , σίγουρα 1,82 , με ένα τατουάζ στον δεξί ώμο ένα λιον με το λιονταράκι ..
    Κάτι αποφθέγματα πάνω στον λαιμό και 1-2 μουτζούρες ακόμα .

Μια χαρακιά χαμηλά στην κοιλιακή χώρα , από τομή γέννας , και μια μικρή καμπυλωτή κοιλιτσα , εγώ την βρήκα άκρα θηλυκή και καθηλωτική …
    Της ίδιας δε της άρεσε και θέλει να την χάσει …

Άκρα περιποιημένα , καφέ ανοιχτή ρογα , και το μουνακι πραγματικά είτε θα το είχα στο στόμα μου , είτε θα γαμαγα , είτε θα το πινελιαζα …

Ήταν απίστευτο σε γεύση , καθαρό και έτοιμο για τα πάντα …

Φιλιά με το που καυκωσε πολλά , ρουφηχτά , γλωσσάρα μέσα καυλωμμενα , με τα σάλια της να στάζουν και με το βλέμμα της να λέει πολλά …

Αν ήμουν ο μακαρίτης δεν θα πέταγα πετσέτες , αλλά όλη μου την προίκα ….

Πρώτος γύρος διαρκείας 40 λεπτων , γαμησι σε όλο το σπίτι μέσα , και το τελείωμα της ώρας μας βρήκε μέσα στο μπάνιο να πηδιόμαστε ακόμα .

Πόλους σπασμούς το κορίτσι , φωνές αρκετές αισθησιακές και είμαι τέρμα καυλωμενο συνεχόμενα …

Προσοχή δεν θέλει πολλές αγριάδες , μπρατσάκια στον κωλο ήρεμα , ιοπως και τράβηγμα
    Μαλιων .

Δεν θέλει από την αρχή αγριάδες ….

Το γράφω γιατί ξέρω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα , συμπεριλαμβανομένου και εμένα είμαστε Ορκ …

Για αυτό τον λόγο δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι κάναμε παρά το ότι εγώ έφυγα γεμάτος από το ραντεβού .

Αλλά προσοχή ρε μαλακες με το μαλακό , πολλές κοπέλες σκιάζονται και κόβουν υπηρεσίες από μαλακες που πάνε κοπίδια λες και γαμάνε πλαστική κούκλα .

Το μουνακι της στενό και με σπασμούς , ειναιν ότι έπρεπε .

Σαν την black Betty she was always wet and ready …

Μυνημα απ τον οδηγό και με ενημέρωσε ότι δυστυχώς τελείωσε η ώρα και πρέπει να φύγει αλλά θέλει να με τελειώσει έστω και στα τελευταία 2-3 λεπτά που είχαμε …

Τηλέφωνο καπάκια , στο γραφείο για επέκταση , δυστυχώς δεν γινόταν αλλά ε ενημέρωσαν ότι ήταν διαθέσιμη σε 2,5 ώρες ο τσολιάς μας .

Ενοείτο πως την έκλεισα γι άλλη μια ώρα γιατί έπρεπε να τελειώσουμε .

Πραγματικά μετά από 2 ώρες με ενημερώνουν ότι η κοπέλα είναι διαθέσιμη !!!

Ευχαριστώ πολύ το γραφείο γιατί πραγματικά με βόλεψε αφάνταστα , και η προσμονή ήταν δύσκολη !

Έρχεται πάλι το μωρό ξεκινήσαμε δυνατά και σε λίγα λεπτά ήταν καυλωμενη και έσκουζε όπως και στο πρώτο ραντεβού .

Η δεύτερη ώρα ξεκίνησε hardcore αλλά εξελίχθηκε άκρως ρομαντικη και σεξουαλικη …

Ευχαριστώ το γραφείο , αλλά πιο πολύ ευχαριστώ την Aisha πέρασα λες και ήμουν με την κοπέλα μου που με γουστάρει …

U loco , άκουγα όλη την ώρα , και σε ένα μικρό διάλειμμα που κάναμε , με ευχαρίστησε για την όμορφη φιέστα …

Στο δεύτερο ραντεβού προτίμησε κρασάκι αλλά δεν πρόλαβε να πιει και πολύ …

Η πουτσα ήταν σίδερο , μα το μουνι της Έλιωνε και ατσάλι …

Ο πρώτος έλληνας που συνάντησε στη Ελλάδα και κουβειπενοτινπερεσε καταπληκτικά .

Μετράει γιατί συνήθως όταν χορεύεις tango στο κρεβάτι , πασερνεσαι από την γλυκιά μελωδία και το πιστεύεις …

Μου πες έχυσε πολλές φορές μα εγώ μονάχα μια ….

Αχ να ξέρες εις την καρδία πως είναι η θεομηνία …

Άλλες 14 μέρες θα είναι εδώ το μοντέλο μας , από εμένα τρεχάτε να προλάβαινε .

1 γιατί άμα. Εχει τέτοια διάθεση γενικά , βλέπω η τιμή να ανεβαίνει …

2 αξίζει όχι μόνο γιατί έχει αναλογίες μοντέλου ( λόγο η κοιλιτσα μας ρε χαλάει , και το κωλαρακι μικρό και χαλαρά για λατίνα , μικρό βυζι αλλά θαυματουργό )

3 πιστεύω πως ο μοντέλο μας θα έχει αρκετά πολύωρα με τέτοιο ωραίο πρόγραμμα …

Δέρμα γενικά είχε ωραίο , μόνο σε μερικά σημεία ήταν λίγο άγριο ..

Ανοιχτόχρωμη για λατίνα , και το μουνακι της όταν καβλωνε όνειρο .

Αυτά από εμένα το πρωί με βρήκε να μαζεύω καποτες από τα φωτιστικά , και μετά το άρωμα της πανταχού παρόν μέσα στο σπίτι …

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο