Κατερίνα (Οίκος Φωκαίας 9)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ρουμάνα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 4
Κριτικές Χρηστών
Πρωινή βάρδια. Την είχα ξαναδεί παλιότερα, δεν μου έκανε κλικ το πρόσωπο της και δε μπήκα (παρόλο που μόνη της είχε διαφημιστεί λέγοντας "κάνω κώλο" (με νάζι του στύλ, γιατί δε μπαίνεις?) Ειναι μια θεία της διπλανής πόρτας (όχι της ελλάδας όμως, μάλλον Ρουμανίας/Μολδαβίας, κάτι τέτοιο υπολογίζω) Με γυαλιά, αλλά ωραία εσώρουχα και καλό σώμα για την ηλικία της. Έπιασε λίγο κουβέντα, αλλά δεν ήθελα και πολλά πολλά. Καλό τσιμπούκι (άνευ) και στήσιμο για να χουφτώνω και να χαιδεύω τις τρύπες της. Μόνη της μου λέει σύντομα, να βάλουμε προφυλακτικό. Βάλαμε και στήθηκε κατευθείαν στα 4 (πάνω στο κρεβάτι εγώ στα γόνατα. δεν θα βόλευε καθόλου να είμαι εκτός και να στηθεί στην άκρη, το κρεβάτι ήταν χαμηλό). Μπαίνω λίγο στο μουνί αργά και αισθησιακά. Σύντομα όμως ζήτησα αυτό για το οποίο πήγα, τον κώλο. Ναι μου λέει και με άφησε να τον καρφώσω πολύ ωραία, στην κωλοτρυπίδα που είχε ήδη βάλει λιπαντικό απο πριν μπει στο δωμάτιο. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση της κωλοτρυπίδας της (πάντα είναι υποκειμενικό αυτό, κάθε μια μου φαίνεται διαφορετική) Απο συμμετοχή δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, απλά τον έτρωγε. Μέση ταχύτητα εγώ και όλο και πιο γρήγορα, όλο μέσα, χτυπώντας με το σώμα μου πάνω στα κωλομέρια της. Δεν είπε κάτι να δυσανασχετήσει δηλαδή, βογγητά περισσότερο πόνου παρά καύλας, όχι όμως και σαν βασανιστήριο, μην τρελλαθούμε. Όσο περνούσε η ώρα, μου λέει ένα "έλα... μωρό μου" (δηλαδή για να χύσω). Οκ σκέφτηκα και εγώ, μια και οι οίκοι το έχουν ξεφτιλίσει με τα 10λεπτα, και άρχισα να δίνω πραγματικό πόνο. Πολύ δυνατό γαμήσι, γρήγορα και άγρια (Είχα χρόνια να δώσω τόσο πολύ δυνατά). Δεν είπε τίποτα παρόλο που ήταν αρκετά ακραίο. Συνέχισα μέχρι που έχυσα.Ευτυχώς την έβγαλα καθαρή (μετά απο τόσα λεπτά και τόσο δυνατά, ανησυχούσα για τέτοιο ατύχημα) Σίγουρα πέρασε το 10λεπτο, όμως δεν χτύπησε η ηλικιωμένη υπηρεσία. Θα πήγαινα ξανά γιατί τέτοιο δυνατό κωλογαμήσι δεν είναι κάτι το συχνό. Γιαυτό και η υψηλή βαθμολογία στο"Υπηρεσίες/συμμετοχή στο σεξ". Αν ήταν ξεχωριστά η συμμετοχή, δεν θα είχε τόσα αστεράκια προφανώς. Είπαμε 2 κουβέντες και αντίο. Με χαιρέτησε ξανά και με ευχαρίστησε κατά την έξοδο.