Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 5

Κριτικές Χρηστών

ranger AvatarrangerΜηνύματα: 583 Κριτικές: 10

Ιστορίες: 0

Σόνια Full πρόγραμμα Αξιολόγηση: 7.17 — 20/08/2025 - 14:43
    Σόνια Full πρόγραμμα Αξιολόγηση: 7.17 — 20/08/2025 - 14:43

Η επίσκεψη έγινε αρχές Αυγούστου. Σόνια, στην πρώτη βάρδια.Ο Τσάτσος για Ρωσίδα την ανακοίνωσε (και για Ρωσίδα μοιάζει, όχι ξανθιά. Mature, ή θεία αν προτιμάτε. Με πιασίματα. Όμως φυσικά τέτοιες εργαζόμενες επιλέγονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι την εμφάνιση. Φούλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε (και όντως έγινε). Λόγω συσσωρευμένης κούρασης, άραξα και την άφησα να κάνει παιχνίδι εντελώς. Να αναφέρω επίσης ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την καθαριότητα και τα αντισηπτικά μαντηλάκια. Έδωσε φιλιά στη μάγουλα, μου έδωσε τα βυζιά για γλύψιμο, και μέτα έκανε ισπανική (βυζομαλακία)  Ύστερα άρχισε το πνευστό. (άνευ) Γενικά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στο τσιμπούκι, φτάνει να μου το τεντώνουν και να μη με πονάνε, για να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο. Όμως η συγκεκριμένη είχε μεγάλη μαεστρία, και μου άρεσε πολύ. Φημίζονται για αυτό οι έμπειρες εκ Ρωσίας εξάλλου. Και σχετικό deep throat έκανε, και στριφογυριστή πίπα. Θα μπορούσε και να με τελειώσει αλλά ήθελα και τα υπόλοιπα όποτε σηκώθηκα απότομα και την άρπαξα κάπως. Αυτή σάστισε λίγο, μάλλον φοβήθηκε μην την βάλω κάτω και μπω ακάποτα (κάτι που δεν θα έκανα με τίποτα αλλά που να ξέρει αυτή) και μου λέει "σιγά....περίμενε να βάλουμε προφυλακτικό". "Εννοείται" της λέω. και την αφήνω πάλι να κάνω παιχνίδι. Ανεβαίνει απο πάνω (που γενικά δεν τρελλαίνομαι, αλλά την άφησα). Το έκανε πολύ καλά, σιγά σιγά στην αρχή και πολύ αισθησιακά. Λίγο πιο μετά, αφού ήμουν εντελώς κατάρτι μέσα της, άρχισε πιο γρήγορα. Όμως το έκανε πολύ ωραία, καθόλου άγαρμπα όπως άλλες. Θα μπορούσε και εκεί να με τελειώσει, αλλά την σταμάτησα. Της ζήτησα στα 4, στην άκρη του κρεβατιού, και εγώ όρθιος. Το ύψος του κρεβατιού δεν ήταν ότι καλύτερο για μένα, έπρεπε να σκύβω λίγο αλλά όκ. Άρχισα το γαμήσι πρώτα απο μουνί. Μερικά λεπτά μετά, της είπα για κώλο και δέχθηκε χωρίς καμιά αντίρρηση όπως έπρεπε. Της τον έβαλα λοιπόν και ξεκίνησα σε μέση ταχύτητα. Μετά το πήγα με διακυμάνσεις, πότε γρήγορα πότε πιο μεσαία ταχύτητα ξανά. Απο συμμετοχή μερικά βογγητά σιγανά, σε κάποια φάση είπε κάτι ωχ μωρό μου (περισσότερο πόνου παρά κάβλας) Η όλη στάση, δεν ήταν η ιδανική και έτσι η αίσθηση του κώλου της ήταν καλούτσικη μεν, όχι όσο θα ήθελα δε. Αφού συνέχισα δυνατά, την ρωτάω για το που μπορώ να χύσω, και μου λέει εσύ που θέλεις. Στόμα ζήτησα μια και η πίπα της ήταν εξαιρετική. Ξεκινάει τα κόλπα της λοιπόν, στριφογυριστά και όλα, η πούτσα πέτρα αλλά δεν ήθελε να τελειώσει. Το πάλευε εκει, ζοριζόταν. . Είχε περάσει η ώρα και ο τσάτσος χτύπησε πόρτα. Συνεχίζει λίγο με το χέρι αλλά δυνατά για να τελειώσω. Πέτρα το καυλί και επέμενε να μη χύνει. Πάλι λέει κάτι αχχχ μωρό μου (υπονοώντας ότι πρέπει να τελειώσω). Όντως όμως άρχισα να νιώθω ττο τέλος και της ζήτησα να το πάρει στο στόμα. Ευτυχώς υπάκουσε άμεσα, γιατί αλλιώς θα γινόταν συντριβάνι και δεν ήθελα καθόλου να λουστώ τα χύσια μου. Έχυσα δυνατά και κάμποσα δευτερόλεπτα στο στόμα της. Πήγε νιπτήρα μετά, είπε κάτι κοπλιμέντα και αφού χαιρετηθήκαμε τον πούλο αρμ. Πολύ καλά λοιπόν, τηρουμένων των αναλογιών, και ενώ μπήκα περισσότερο για κώλο, κατάφερε να με κερδίσει η τεχνική της πίπας της.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 10-15 λεπτά
    Κόστος (€) 20
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Μέτρια
    Συμπεριφορά Τσατσάς Ουδέτερη δεν ενόχλησε
    Υπηρεσίες Πρωκτικό