Sol (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ισπανίδα
- Ύψος: 173 cm
- Βάρος: 64 kg
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Καφέ
- Στήθος: B Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 9
Κριτικές Χρηστών
Μετά την εξαιρετική συνάντηση με την Desy ακολούθησε ένα ξενύχτι με αρκετή κατανάλωση αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην έχω και πολύ διάθεση για άλλο ένα ραντεβού με κοπέλα αναχωρώντας από Αθήνα όπως κάνω συνήθως .... Ενώ είχα αποφασίσει να μην κλείσω , να φύγω κατευθείαν, τελικά δεν κρατήθηκα και έκλεισα την Sol . Γιατί και πως ούτε που ξέρω . Η απόφαση ήταν στιγμιαία και ίσως εν θερμώ. Είχα διαβάσει τις κριτικές της ,μου άρεσαν και οι φωτογραφίες αλλά δεν μου είχε κάνει και ιδιαίτερο κλικ. .. Έρχεται η κοπέλα στο ξενοδοχείο αρκετά πιο νωρίς , μετά από ενημέρωση του γραφείου. ... Βλέπω ένα κορίτσι από Κολομβία , μέσα στην τρελή χαρά , πολύ εύθυμη αλλά αγγλικά ανύπαρκτα .. Η επικοινωνία είναι βασικός παράγοντας για μένα για ένα πετυχημένο ραντεβού . Η πλάκα είναι ότι μιλούσε συνεχώς χωρίς να καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα . Λεφτά μπροστά ,βγάζει τα ρούχα της με χορευτικές κινήσεις ,από κοντά πιστεύω πιο ωραία ,πιο πιτσιρίκι , ωραίο στήθος ,λίγο σκληρό, ύψος και κιλά ότι λέει η καρτέλα της . Επειδή είδα ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη επικοινωνιακά ,την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να της κάνω στοματικό. Από ότι έχω παρατηρήσει με τις Λατίνες είναι ότι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτόν τον τομέα . Αν δεν σταματούσα από μόνος μου ακόμα θα την έγλειφα . Πάλι βρέθηκα εγκλωβισμένος . Μετά από αρκετή ώρα , μου πιάστηκαν τα σαγόνια , γυρίζω , βάζει προφυλακτικό και ανεβαίνει για ανάποδο καβάλημα . Δεν μου αρέσει και πολύ αυτή η στάση ,ξαφνικά κατεβαίνει και αρχίζει στοματικό χωρίς να βγάλει το προφυλακτικό, 69 Όλα οκ . Είχα γίνει μούσκεμα , σταματάμε για να πάρω μερικές ανάσες , και ζητά να παραγγείλω ένα ποτό. Ίσως το μόνο που κατάλαβα με την μία . Έρχονται τα ποτά μας ,προσπαθούσαμε να πούμε δυο κουβέντες ,μιλούσε συνεχώς . . Κάποια στιγμή με πιάνει από το κεφάλι και σχεδόν επιτακτικά με βάζει ξανά ανάμεσα στα σκέλη της . Ξανά από αρχή ,αλλά αυτή την φορά ακόμα πιο έντονα . Κυκλικές κινήσεις , δάκτυλα μπρος πίσω σχετικά άνετα , όλα τα δάκτυλα του ενός χεριού μέσα στο στόμα της , βογγητά πολλά και δυνατά ,σε κάποια φάση ζήτησε και λίγο choking, φαινόταν ότι της άρεσε το όλο σκηνικό. Ομολογώ ότι και εμένα αυτή η εικόνα με έφτιαξε πολύ και συνέχιζα απτόητος παρόλο είχα λίγο κουραστεί .Πιο πολλή ασχολήθηκα εγώ για την δική της ικανοποίηση παρά αυτή για την δική μου . Από γλωσσόφιλα έδωσε δεν έδωσε .Πολλά χωρίς γλώσσα , και άλλες φορές κολλούσε πάνω μου και έγλειφε τα χείλη μου ,κάτι τέτοιο. Στα φιλιά γενικώς αφήνω στις κοπέλες τις πρωτοβουλίες ,αν τα δώσουν οκ ,αν όχι πάλι οκ. Χτυπάει ο συναγερμός παίρνει τον μεταφραστή και μου γράφει "είσαι καλός ,θέλεις να κάτσω και άλλο" .. Αν δεν υπήρχε το θέμα με την επικοινωνία ίσως και να το σκεφτόμουν . . Μου άρεσαν οι αντιδράσεις της . . Όποιος δεν έχει θέμα με το επικοινωνιακό ή ξέρει κάποια ισπανικά θα περάσει νομίζω πιο καλά μαζί της . Είναι όμορφη κοπέλα ,κλασική Λατίνα , ευχάριστη ,καθαρή ,βγάζει μία ανεμελιά. Ίσως και να ενδείκνυται περισσότερο στους πιο μικρούς σε ηλικία