Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Καλυψώ  (Call Girls Athens)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Εθνικότητα: Ελληνίδα
  • Ύψος: 169 cm
  • Βάρος: 50 kg
  • Μαλλιά: Μαύρα
  • Μάτια: Καφέ
  • Στήθος: Β
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 334

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 15058 Κριτικές: 71

Ιστορίες: 0

Μια άριστη επιλογή Αξιολόγηση: 8.67 — 17/08/2025 - 22:29
Μια άριστη επιλογή Αξιολόγηση: 8.67 — 17/08/2025 - 22:29

Για τη Καλυψώ θα μπορούσα να πω πολλά γιατί δε τη γνώρισα τώρα αλλά τη είχα πάρει σε κάποιες συναντήσεις από προηγούμενο γραφείο . Οπότε δε θα αναφερθώ τόσο στο συγκεκριμένο ραντεβού αλλά γενικότερα . Πριν δύο βδομαδες τη αναζήτησα και κατάλαβα ότι είχε σταματήσει και στεναχωρέθηκα γιατί ήταν σε συγκεκριμένα κορίτσια που είχα ξεχωρίσει και έβλεπα επαναληπτικά. Προχτές  έψαξα να δω αν συνέχισε κάπου και με χαρά διαπίστωσα ότι ήταν στο CGA οπότε και έστειλα αμέσως. Η κοπέλα ήταν εκτός αλλά παρολαυτα τη ρωτήσανε αν ήθελε να δουλέψει γιατί τη ζήτησε ένας πελάτης και όταν κατάλαβε ποιος ήμουν δέχτηκε αμέσως . Αυτό δείχνει και το πόσο με εκτιμάει καθώς και τη σχέση αλληλοσεβασμού που είχαμε χτίσει . Επίσης και το γραφείο το ευχαριστώ διότι ασχολήθηκε και τη ρώτησε ενώ δε ήταν υποχρεωμένο μιας και δε ήμουν τακτικός τους πελάτης . Ο οδηγός τη έφερε πέντε λεπτά νωρίτερα και έφυγε ακριβώς στο δυωρο χωρίς να τη παίρνει τηλέφωνα ένα τέταρτο πριν να μας κόβει . Ήρθε λοιπόν καπάκι από μπάνιο με το μαγιό της πορτοκαλί και ένα σορτσάκι με τοπακι και πέδιλα ψηλά . Χαρήκαμε εννοείται που ξαναβρεθηκαμε είπαμε τα νέα μας και ξεκινήσαμε . Θυμάμαι από τη πρώτη μας συνάντηση την είχε κλείσει δυωρο σχολαγε μετά από εμένα και το κάναμε αφού τη ρώτησα τρίωρο και τελικά τετράωρο . Είχαμε από τη πρώτη φορά και έχουμε πολύ καλή χημεία και επικοινωνία . Είναι ένα πεντακάθαρο κορίτσι τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή από τα τιμιοτερα για εμένα στο χώρο που δε σε κάνει να τη νιώθεις πουτανα . Φυσικά θέλει σεβασμό και από εσένα και στο επιστρέφει πολλαπλά . Ψηλή ελληνίδα αδύνατο σώμα γύρω στα 26 όπως λέει και η καρτέλα της , μελαχρινή έχει βάλει και κάποια εξτένσιον από τη τελευταία φορά που τη είδα . Ότι έχει να σου πει θα στο πει . Έχει διάσπαρτα κάποια τατουάζ δύο από τα οποία στο μηρό ψηλά με σιγουρέψαν ότι είναι το άτομο που έψαχνα . Τώρα στα περαιτέρω μπορώ να γράψω πολλά αλλά όπως είπα είναι μια γενικότερη κριτική , κάνει μια πολύ καλή πίπα βαθιά όπου περιποιείται και τη κάτω περιοχή . Στασεις έχουμε δοκιμάσει διάφορες αλλά η αγαπημένη της είναι στα τέσσερα για ξεκίνημα όπου το ζητάει και η ίδια . Μπανάκι και πριν το ξεκίνημα και μετά είναι όπως είπα πεντακάθαρη χωρίς να τρώει περιττό χρόνο . Το δωράκι στο τέλος άλλωστε με ξέρει καλά . Από έξτρα τίμησα το τελείωμα στο στόμα με κατάποση που στο παλιό γραφείο έκανε σκέτο τελείωμα χαίρομαι που εξελίχθηκε σε αυτό . Επίσης χάρηκα πραγματικά για το νέο ξεκίνημα της και της εύχομαι τα καλύτερα στο νέο της γραφείο γιατί της αξίζουν πραγματικά . Σίγουρα πλέον θα έχω μια καλύτερη σχέση και με το γραφείο με αφορμή τη μετακίνηση της και τους ευχαριστώ και πάλι που αν και εκτός και χωρίς να είμαι πελάτης τους ασχολήθηκαν μαζί μου και τη ρωτήσανε , άλλοι δε θα το καναν και είμαι σίγουρος για αυτό . Καλυψώ σε ευχαριστώ και πάλι για όλα και θα τα λέμε . Αξίζεις κάθε καλο πραγματικά και στη ζωή σου και εδώ . 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος (€) 300
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Αρκετά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Υπηρεσίες Κατάποση - 50€
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (1)
TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 18-08-2025 11:10:02
ωραια κριτικη παικτη! της αρέσει το γλειφομουνι?
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ