Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Renata  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

TOMCRUISE AvatarTOMCRUISEΜηνύματα: 12832 Κριτικές: 57

Ιστορίες: 0

Καλα ξεκινησε το 2026 χαρη στην Ρενατα! Αξιολόγηση: 8.83 — 06/01/2026 - 23:42
    Καλα ξεκινησε το 2026 χαρη στην Ρενατα! Αξιολόγηση: 8.83 — 06/01/2026 - 23:42

καλη χρονια σε ολους και καλα γαμησια να μας παει πολυ ομορφα το 2026!!!

να δωσω κ εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στο αγαπημενο μας φορουμ και στο adult club για τους διαγωνισμους που μας προσφερουν κ για το φρι φακ που απολαυσα κ ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στην Τονια την τηλεφωνητρια με την πολυ αισθησιακη φωνη η οποια πιστευω οτι ειναι μακραν η καλυτερη τηλεφωνητρια της Αθηνας!!!

αφου μιλησαμε καμια δεκαρια φορες γιατι ηταν περιοδος γιορτων κ ελειπαν πολλα κοριτσια καταφερα να κλεισω ραντεβου χθες με την Ρενατα για την οποια η Τονια με ειχε προειδοποιησει οτι δεν ειναι για πορνοσταρικες καταστασεις , αλλα για τη δικη μου φαση που ειμαι ετσι αγαπουλας κλπ θα ηταν μια χαρα με διαβεβαιωσε κιολας οτι δεν θα εχω προβλημα με το σπατουλαρισμα οποτε εδωσα το πρασινο φως.

σπευδω λοιπον στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο μπανιαριζομαι,ξυριζομαι , παρφουρμαριζομαι και περιμενω να ερθει η Ρενατα μας-πολυ μου αρεσει αυτο το ονομα επι τη ευκαιρια...

ανοιγω την πορτα μου κ ειναι πολυ θετικη η πρωτη εντυπωση , η Ρενατα ειναι πολυ χαμογελαστη κ βαζει τα γελια οταν βλεπει στην οθονη του κινητου μου οτι χαζευω τις φωτογραφιες της κ παρατηρει οτι οι φωτογραφιες της ειναι χωρις τα τατουαζ της .

πραγματικα με το που γδυθηκε ειδα οτι ειχε αρκετα τατουαζ αν κ καποια φαινονταν περισσοτερο σαν προσχεδιο για τατουαζ , δεν σταθηκα παντως τοσο πολυ εκει καθως μου αρεσε πολυ το κοριτσι κ με γκαβλωσε φουλ , εδω βεβαια για να μην παρεξηγηθω κ με βριζετε μετα μερικοι μερικοι , η Ρενατα δεν ειναι καμια θεογκομενα που θα περασει το δρομο κ θα στραβολαιμιασει το συμπαν στο περασμα της , αλλα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας , η γειτονισσα που ολοι μας λιγουρευομαστε κ θα νιωθαμε πολυ τυχεροι αμα καποια στιγμη μας καθοτανε.

ετσι κ εγω ενιωθα πολυ χαρουμενος που εκατσε η φαση κ ειχα επεναντι μου αυτο το πολυ γλυκο κοριτσι , ψηλολιγνο , πολυ συμπαθητικη φατσουλα , πολυ ωραια βυζακια-που ναι μεν εχουνε παρει λιγο την κατιουσα-αλλα ειναι πολυ ομορφα κ χαιρεσαι πολυ να τα ζουλας κ να τα γλειφεις .

στα του αγωνα η πιπα της ειναι πολυ ικανοποιητικη κ την κανει ακουραστα κ για οση ωρα θες.

στο γλειφομουνι δεν δυσανασχετησε καθολου κ το ευχαριστηθηκα φουλ , εχυσε κιολας μου ειπε , επαιξε κ λιγο 69 , οχι πολυ γιατι εχει ενα θεμα με τον αυχενα της εδω κ ενα μηνα μου ειπε .

στο γαμησακι επαιξαν 3 στασεις κ το καταευχαριστηθηκα τη γαμουσα κανα δεκαλεπτο παλι χωρις γκρινιες κ τιποτα περιεργο κ η πρωτη εκσεπαρμωτωση για το 2026 εγινε μεσα στη Ρενατα μας .

στα αρνητικα φιλια δεν θελει καθολου , το λεει κ στην καρτελλα βεβαια , αλλα δεν θελει ουτε στο λαιμο 'η στο προσωπο ,χανει δηλαδη αρκετα η girlfriend εμπειρια , αλλα δεν με χαλασε γιατι περασα πολυ ομορφα μαζι της .

μιλησαμε κ αρκετα μετα το τελος του αγωνα μου ειπε διαφορα προσωπικα της , τα ελληνικα της ειναι αρκετα καλα , και τη συμπαθησα πολυ , φαινεται να ειναι πραγματικα καλο παιδι .

αυτα μαγκες σε γενικες γραμμες , πολυ θετικο το προσημο με το κοριτσι μας!

να ειστε καλα , να εχουμε μια καλη χρονια οσο γινεται αυτο και να ευχαριστηθουμε γαμησια!!!!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 16-01-2026 00:31:55

στο σπατουλαρισμα διαρκειας αντεχει ? της αρεσει γενικα ?

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 17-01-2026 13:29:50

αλλα ανταλλων τον pipen ηθελα να ρωτησω κ πηγα κ το εβαλα στη δικη μου κριτικη ο καμμενος...

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Sikelos AvatarSikelosΜηνύματα: 4645 Κριτικές: 39

Ιστορίες: 0

RENATA trapo γκομενακι Αξιολόγηση: 7.67 — 19/06/2025 - 15:59
    RENATA trapo γκομενακι Αξιολόγηση: 7.67 — 19/06/2025 - 15:59

Εύκολο μεταμεσονύχτιο ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχειο, καλή συνενόηση με τη Λυδία στο τηλεφωνικό κεντρο και η Ρενάτα στην ώρα της.

Έσκασε με ένα μαύρο εξωπλατο φόρεμα με στρασακια και τακουνια έτοιμη για μπουζούκια. Ύψος γύρω στο 1.70 αδύνατη με γλυκό προσωπάκι περίπου 20 χρονων. Γνωριμία στα γρήγορα και γδυσιμο για φρεσκαρισμα καθώς με ευχαρίστησε για τα χρήματα που ήδη τα είχα ακουμπήσει στο κομοδίνο . Έχει πολλά tattou που δεν με απασχολεί, ωραίο φυσικό στήθος και μαλακό δερματακι. Σημάδια καισαρικής από γεννά.

Στα του αγώνα φιλιά δεν δίνει το γράφει άλλωστε και στη καρτέλα της. Πίπα μέτρια με μπόλικο χέρι, ούτε λόγος για Πέρασμα από τα δίδυμα  :cry:  καθώς χουφτωνα μια τα βυζιά της μια το κωλαρακι της. Πέρασμα λάστιχου και καβαλημα για ιππασία χωρίς κρέμες και λιπαντικά, στενό μούνακι με ωραία αίσθηση αλλά δεν άντεχε να τον πάρει βαθιά και έκλεβε συνεχεια με χέρι. Συνέχεια σε ιεραποστολικό που πάλι δεν με άφηνε να μπω όλος μέσα ποτέ με χέρι ποτέ φέρνοντας αντίσταση με τα πόδια της. Η πρώτη κατάθεση ήρθε και καθώς πήγα να βγάλω το προφυλακτικό να τη χύσω στα βυζιά αλλά το κράτησε να μη το βγάλω λέγοντας μου "No - No"  :@

Δεν ήθελα να χαλάσω το κλίμα, χύσιμο μέσα στη Καποτά.

Φρεσκαρισμα και τσιγαρακια όπου μιλήσαμε λίγο, τα Ελληνικά της είναι πολύ βασικά και Αγγλικά δεν γνωρίζει καθόλου. Μιλάει Ρουμανικά όπως μου είπε αλλά είναι από Μολδαβία.

Δεύτερος γύρος με πίπα πάλι και πολύ χέρι και τα δίδυμα πάλι παραπονεμένα  :triste: Συνέχεια σε doggie  όπου σιγά σιγά τη ξεκλείδωσα από την αντισταση που έφερνε για να μη μπω όλος μέσα και άρχισα να τη καρφώνω δυνατά και γρήγορα  :bistroseks:

Ακολούθησε πάλι ιεραποστολικό όπου αυτή τη φορά έπεσε δυνατό σφυροκόπημα χωρίς αντισταση καθώς έδειχνε ότι γουσταρε και τον έτρωγε ακατάπαυστα παίζοντας το μούνακι της. Κάπου εκεί ήρθε και το τέλος του δεύτερου γύρου μέσα της στο προφυλακτικό.
      Με ευχαρίστησε ντύθηκε και ήρθε το τέλος του ραντεβού.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1.5 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Πολλά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο