Νάτι (Lelas Massage and Relax )
Κριτικές Χρηστών
απογευματακι νοχελικο κι ειπα να παω προς κολιατσου ..
βολτουλα να δω τη Νατι ..
πηρα προγραματακι μεγαλο να εχω χρονο και να χαρω υπηρεσιες ..
ντουσακι κι αραγμα .. ακουω τακουνακια να ανεβαινουν τις σκαλες κι ανοιγει η πορτα και μοαινει μεσα το κοριτσι ..
χαι .. χαι .. κι ολα τα συναφη .. και βουρ στο μωρο ..
βυζακια .. λεμουδακι .. μουνακι ..
και τον πουτσο στο στομα .. καλη μαστορησα η νεαρα .. δεινει καυλα ..
αλλαγη 69 ετσι για φερω την μουνα της στη μαπα μου και να παιζω με την κωλαρα ...
κατσαμε ωρα ετσι .. τον καταπινε οσο της εγλυφα την κλειτωριδα ..
την εβαλα ανασκελα στο κρεβατι και της τον εχωσα .. κεφαλοκλειδωμα τυπου αγκαλιτσα και γαμησι ..
ωραιο γαμησι .. φοβερο δερματακι το κοριτσι ..
αλλαγη στα τεσσερα γιατι με τετοιο κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην την γαμησω στα γονατα ..
μπατσακια και σπροξημο .. κωλαρα .. φοβερη θεα ..
αργα και βασανιστηκα αφου ειχα και χρονο .. ετσι για το απολαυσω το θεαμα ..
εκαι στα γονατα την εχυσα κι ολας ..
ωραιο απογευματακι ...
μπηκα κι εγω στο τριπ να παω να δω την Νατι
διαβασα για το κοριτσι κι αποφασισα να κανω μια επισκεψη στον εν λογω οικο ..
καπου στην κολιατσου μια μονοκατοικια εποχης , καλοδιατηρημενη .
ευγενικη η κυρια στην εισοδο με ταχτοποιησε στο δωματιο κι αφου φρεσκαριστικα αραξα και περιμενα το κοριτσι ..
χτυπα η πορτα και μπαινει μεσα ενα γλυκο πλασμα με καλυγραμμο σωματακι , εναμισαρι βυζακι φυσικο και κωλαρακι δυνατο .
επικοινωνια στα αγγλικα , το κατεχει το σπρεχεν .. ανοιχτη και ομιλητικη ..
μου ειπε για μασαζ αλλα της εδειξα το κρεβατι .
λιγεσ κουβεντες για να ζεστανει η ατμοσφαιρα και ταυτοχρονα αρκετα χαδια να νιωσω το κορμακι που ειχα διπλα μου ..
καυλωτικο θα ελεγα .. για ταυλανδεζα ειναι προς το σοκολατι χρωμα πραγμα που δεν με χαλαει καθολου .
μα αυτα και με αυτα μου εγινε καγκελο και με πηγε για σεξακι η νεαρα .. ωπα της λεω θελω πιπουλα ..
το ακαποτο το χρωνει εξτρα ενα εικοσαρικο μου ειπε .. ??? .. βαλε το καποτωνι της λεω και ξεκινα να γλυφεις ...
καλη η κυρια στο τσιμπουκι .. διαχυτικη με τον πουτσο .. εβγαζε κατι ηχους σαν να του μιλαγε ..
ετσι οπως ημουν ξαπλωμενος την εβαλα να κατσει πανω στο καυλι μου κι αρχισε σιγα σιγα να τον περνει μεσα της ..
με τα πολλα ξεκινησε να χωρευει πανω στην πουτσα με πολυ ωραιο ρυθμο και να τον καρφωνει ολο μεσα της ..
δερματακι λειο και με ωραια αισθηση στα χαδια ..σφυχτο κολαρακι καλοσχηματισμενο ..
επρεπε να το γαμησω και στα τεσσερα αλλα πρωτα την ηθελα ξαπλωτη μπροστα μου ..
τον εχωσα σιγα σιγα και με ευγενικες κινησεις το καρφωσα ολο .. η καλυτερη της , δεν θελει πολλα μπες βγες αλλα σταθερο παλμο μικρων κινησεων μεσα εξω .. καυλωνει το κοριτσι λεμε ..
ηθελα ομως να δω και το κωλακι της .. στα τεσσερα ειναι αλλη φαση .. αχλαδωτο κωλακι με ωραιο δερματακι να του ανοιγω το μουνακι ..
οσπου καποια στιγμη της τα εριξα ολα μουσα στη μουνα της στο καποτονι εννοειται ..
ειχαμε λιγο χρονο τοσο οσο να πουμε καμια κουβεντα να γελασουμε ..
χαιρετηθηκαμε και παμε για αλλα ...
Η συναντηση εγινε την προηγουμενη εβδομαδα. 
Για την υποδοχη εχω καλες εντυπωσεις, ευγενεια και διακριτικοτητα. Επελεξα την Νατι γιατι ειναι προσχαρη γκομενα αλλα και γιατι ηθελα να γαμησω μια ασιατισα. Επιπλεον ειναι ομορφη, γλυκια, με μικρα μεν βυζια αλλα καλο σχημα και κωλος επισης πολυ ομορφος. 
Απο την αρχη η συμμετοχη της ηταν καλη, ξεπερασε αρκετα αυτο που περιμενα με το μονο μειων οτι δεν εδωσε φιλια στο στομα. Η επικοινωνια εγινε στα αγγλικα και φερθηκε πολυ ωραια. Ξεκινησα εγω την περιποιηση με φιλια και γλειψιματα στο σωμα, αντιδρουσε καυλωτικα. Πηρε μπρος και μου εκανε ολα τα απαραιτητα. Καλη πιπα και με γλυψιμο στα γυρο, φιλια σε ολο το σωμα και χαδια. 
Καναμε σεξ σε πολλες στασεις αλλα η πιο καλη μαζι της ηταν το πισωκολλητο, ξερει να γαμιεται και να δινεται πολυ καλα ετσι. Αρχισε σιγα σιγα να αναστεναζει και εφτασε να βογγαει δυνατα. 
Στο τελος ο χρονος που μας εμεινε ηταν για το μασαζ και μου εδειξε τα κολπα της. Ξερει να πιανει στα σωστα σημεια και δεν σταματαει ευκολα, σε χαλαρωνει απολυτα. 
Ο χωρος ηταν αξιοπρεπεις, η καθαριοτητα πολυ καλη. 

.jpg)

.gif)
.jpeg )
.jpeg)

.gif)