Liza-7/Natalia (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
Αφού πρώτα ευχαριστήσω θερμά το πρακτορείο για την άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά το σάιτ για ένα ακόμη δώρο και φυσικά για μια ακόμα εξαργύρωση πάμε να γράψω λίγα πράγματα για το ραντεβού με την Ναταλία. Η Ναταλία είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες γλυκύτατη και όμορφη. Και κοντουλα και φυσικά κορίτσια από τα οποία σπανίζουν στις μέρες μας. Είναι απο Ρωσία και είναι γύρω στα 30. Αφού μπήκα μέσα χαιρετηθηκαμε και έκανα το ντουσακι μου ενώ η ίδια μου προσέφερε πετσέτα και κάτι να πιω.
Όταν τελείωσα αρχίσαμε τα χαδακια και τα φιλάκια και μετά τις αγκαλίτσες. Η επιδερμίδα της ήταν πολύ απαλή.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΙΝΕΙ επιφανειακα και φυσικά δέχεται έντονα γλυψιματα. Η ρογα της δεν με τρελανε και τόσο αλλά το μουνι της και ο κόλος της ενδιαφέρον και φυσικά τελείωσε αρκετές φορές όταν την έγλειφα σχεδόν 4.
Μετά μου πέρασε προφυλακτικό όπου την πήδηξα σε τρεις στάσεις μια ιεραποστολική μια σάντουιτς και μια στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Μέτα το μενού είχε κουβεντουλα και έντονες αγκαλιές.
Ήταν το τελευταίο της ραντεβού και φυσικά η τελευταία μέρα της στο τουρ και φαίνεται μάλλον θα ξανάρθει πάλι του χρόνου. Θα παραμείνει στην πατρίδα της προς το παρόν. Μέχρι τότε καλά να είμαστε να έρθει ξανά. Συγχαρητήρια.