Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Λάουρα  (Studio Desire)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 11

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Στρατος AvatarΣτρατοςΜηνύματα: 3726 Κριτικές: 42

Ιστορίες: 0

Παρασύρθηκα Αξιολόγηση: 6.33 — 13/05/2025 - 08:43
Παρασύρθηκα Αξιολόγηση: 6.33 — 13/05/2025 - 08:43

Είχα κάνει βόλτα από δύο τρία μαγαζιά και δεν μπορούσα να διαλέξω... ο δρόμος με έβγαλε στην θησέως και λέω δεν ανεβαίνω και εδώ μια βόλτα. Και μπήκα, Ένα κορίτσι στο μαγαζί έκανε σαλονάρισμα και δεν ενθουσιαστικά... την ώρα που λέω δεν γαμίεται θα φύγω άρχισε να με καλεί μέσα από το χωλ και να μου λέει με καυλιάρικη φωνή έλα θα περάσουμε ωραία έλα μωρό μου και να μου κουνάει το χέρι! Κάτι με κάυλωσε σε όλο αυτό και έδωσα το παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο! Στο μεταξύ η τσατσά της είχε πλέξει το εγκώμιο! Την περίμενα να έρθει στο δωμάτιο να γίνει χαμός... Και μπήκε με ένα χαμόγελο αλλά και βαριεστημένη ταυτόχρονα... λέω την κάτσαμε κάτσε μήπως το σώσουμε... αρχίζω τα χουφτώματα και κάτι γίνετε αλλά γενικά η φάση είναι διαδικαστική... Με το που βλέπει να μου σηκώνετε μου περνάει σκουφί και μου ξεκινάει πίπα! ωραία πίπα με πολύ χάιδεμα στα αρχίδια... στήθος πεσμένο και σώμα χαλαρό. κάτι που δεν κατάλαβα στο σαλονάρισμα. Σε κάποια φάση μου λέει.. θα σου κάνω πολύ πίπα γιατί τον έχεις μεγάλο και θα με σκίσεις... τρώω ξενερα και εκεί... ευτυχώς η πίπα ήταν καλή! Ξεκινάω ιεραποστολικό μου έδειχνε να πονάει την γυρνάω στα 4 και πάλι δεν κουνιόταν! βγήκα και την έβαλα να μου χαϊδέψει τα αρχίδια και να μου τον παίξει και τελείωσα! Η καύλα ήταν μέχρι να μπω δωμάτιο από εκεί και πέρα έφυγε η καυλιάρικη φωνή και μπήκε η φωνή της διεκπεραίωσης..... Άλλος άνθρωπος στο σαλόνι και άλλος στο δωμάτιο.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 30-39
Φωτογραφίες
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like