Vita (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
Ο τίτλος ισχύει στην κυριολεξία.
Είχα κλεισει μία ώρα αλλά κατα την διάρκεια της "πράξης" ηρθε μηνυμα που με έκανε ευκολότερα να κόψω αυτη την παρωδία στην μέση και να φύγω.
Ισως δοκίμαζα μήπως αλλάξει κάτι στον 2ρο γύρω αλλα μαλλον θα ξενερωνα χειρότερα.
Την έκλεισα λόγω της έκφυλης φατσούλας που έχει. Όντως η κοπέλα δεν μιλάει αγγλικά αλλα αυτό δεν αποτελεί σοβαρο προβλημα.
Με υποδέχτηκε με ένα σετ εσώρουχα μαυρα, καυλωτικά με σωματάκι φωτια και ύφος βαριεστημένο/αγουρο ξυπνημένο (δεν το προσδιόρησα).
Ζήτησε τα λεφτά μπροστά, (παράξενο αφου εχω ψωνισει αρκετές φορές απο το μαγαζι) αλλα οκ τα έδωσα και ζητησα να πλυνω τα χέρια μου.
Μου λέει κανε μπάνιο, αν και ήμουν έτοιμος οκ, ξανα έκανα.
Πετσέτες κρεμασμενες αριστερά δεξια ,έπιασε μια που ήταν στεγνή κ μου λέει αυτη πάρε.
Εδω είπα ίσως πάμε για γκέλα. Τελειώνω βγαινω και την βλέπω στο κρεββάτι να ψεκάζεται με άρωμα εκεινη την ώρα.
Πάμε για αγκαλίες , το κεφάλι της τεντωμένο στην αντιθετη πλευρά, και το σωμα της πραγματικά αφου μόλις ειχε ψεκαστεί με άρωμα κ μάλιστα πολύ να είναι αποπνικτηκό. Όταν φιλαγα λιγο σώμα ένιωθα την αλκοολη του αρώματος.
Φιλι στο στόμα ούτε για πλάκα.
Μουνάκι ελαφρός αξύριστο.
Δάχτυλο ούτε για πλάκα.
Με ξάπλωσε για πιπα , ξεκινησε να μου το παίζει μιας και ειχα ξενερωσει, και ενω ακομα δεν εχει γινει ντουρος μου βαζει προφυλακτικό και ξεκιναει πιπα.
Εκει ήταν που είπα παει "χύσε να τελειώνουμε".
Αφου εβγαλα καπότα και κατάφερε να με φτιάξει κάπως της κανω νοημα και φερνει 2ρη.
Μου την φοράει και να σου παλι πιπα. Πριν ξενερωσω ξανά την στήνω και παιζω ενα βόλι στα γρήγορα.
Ευτυχώς που έπρεπε να φύγω αλλιώς θα ετρωγα χρόνο και χρήμα "μήπως και" γινει κατι καλυτερο.
Δεν κάνει γιαυτο.
Βαριέται.
Δεν ξερω τι παιζει και ειναι σεβαστά τα πάντα. Αλλά τότε μην βγαίνεις να ζητας 150αρια.
Που οκ δεν το παιρνει όλο εκεινη αλλα και πάλι.
Γιατί και τον κοσμο ξενερώνει χωρις καλές υπηρεσίες,
και εκεινη σπάζεται αφού δεν γουστάρει/βαριεται την φαση.
Όχι, ας κοιτάξει να κάνει κάτι άλλο.

Η κοπέλα είναι όμορφη και αυτό είναι γεγονός κατά την δικιά μου άποψη
Έχει όμως σοβαρό θέμα επικοινωνίας και δεν είναι απλά ότι δεν μιλάει αγγλικά αλλά το ότι δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου
Μάλλον έχει πάει Γερμανία για δουλεία γιατι δεν εξηγείτε αλλιώς η μεταστροφή της απο καλές υπηρεσίες σε υποδεέστερες
Δεν φιλάει πίπα προσπαθεί με καπότα να στην κάνει αλλά όταν ειπα το λήγουμε συμμορφώθηκε, φιλιά όχι
Αλλά γαμάς μια περιποιημένη γκόμενα
Γενικά δεν ξέρω τι να βαθμολογήσω και πως και με ποιά παράμετρο
προθυμοαπροθυμη στο σέρβις της, στο ζύγι όμως ότι είναι όμορφη θα το πάω στο συν κι όχι στο πλην