Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Karolina  (Golden Τouch)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 12

Κριτικές Χρηστών

Στρατος AvatarΣτρατοςΜηνύματα: 3726 Κριτικές: 42

Ιστορίες: 0

όλα καλά μέχρι που άρχισε να χασμουριέται Αξιολόγηση: 5.33 — 02/04/2025 - 22:04
    όλα καλά μέχρι που άρχισε να χασμουριέται Αξιολόγηση: 5.33 — 02/04/2025 - 22:04

πολύ πρόσφατη συνάντηση με το κορίτσι! Πρώτη φορά επίσκεψη στον χώρο και οφείλω να πω ότι τον βρήκα αρκετά προσεγμένο. Τρεις επιλογες και οι δύο ήταν πολύ καλές. Ήμουν ανάμεσα από Κάρολινα και Σοφία.. Η σοφία έχει κορμάρα και η Καρολίνα πανέμορφο πρόσωπο... Προτίμησα καρολίνα. Μπαίνω στο Δωμάτιο και ετοιμάζομαι, πολύ γρήγορα έρχεται και το κορίτσι. Με ρωτάει για Μασσαζ και λέω φυσικά... Γδύνεται και ξεκινάει να μου τρίβει την πλατεία με το μουνί στης στο κεφάλι μου και εγώ να Καυλώνω. Το μασσαζ τίποτα το ιδιαίτερο περισσότερο με χάδι έμοιαζε ούτε αισθησιακό το λες... αδιάφορο θα πω και γι αυ΄το το έκοψα στα 5 λεπτά... γύρισα ανάσκελα και ανέβηκε πάνω στο μασσαζοκρέβατο και άρχισε το τσιμπούκι και θα πω ότι ήταν αρκετα καλό... Περάσαμε στο καναπέ όπου ξεκινήσαμε ιεραποστολικό και εκεί μας τα χάλασε... Αγαλματάκια ακούνητα ήταν η φάση... με κοιτούσε με μια αμηχανία από την πρώτη στιγμή τύπου τελείωνε και μετά άρχισε να χασμουριέται... Ξενέρωσα φάουλ αλλά δεν ήθελα να φύγω άχυστος.. την γύρισα στα 4 και την γαμησα γρήγορα χωρίς καμία ανταπόκριση από μεριάς της ούτε άχνα δεν έβγαλε... ντύθηκε και έφυγε... ξενέρωμα φουλ γενικά, παρόλο αυτά θέλω να ξαναπάω για την Σοφία...

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 50
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο