Alsu (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Συνενόηση με το γραφείο πολύ εύκολη και κλείσιμο του ραντεβού μετά από καμιά ωρίτσα σε ξενοδοχειο.
Άφιξη της κορασίδας στο δωμματιο πρόσχαρη με χαμόγελο και πολύ κοινωνική μιλάει καλά αγγλικά καθώς συστηθηκαμε.
Ξεκίνημα με πολύ καλή πίπα με φουλ σάλιο και deepthroat με διάρκεια που δεν της το είχα αλλά με διέψευσε. Καραμελωμα τις μπάλες και καθώς με είχε κάνει πύραυλο της έδωσα το σύνθημα να ξεκινήσει η ιππασία. Αρκετά στενή δεν άντεξε πολύ γιατι ποναγε έτσι έκανε χρήση λιπαντικές κρέμας και συνέχεια στα τέσσερα να καρφώνω άγρια το στενό μούνακι της με τη θέα της κωλοχαραδρας και τις κραυγές γιατί την ποναγα το τέλος ήρθε στη πλάτη της.
Διάλειμμα για φρεσκαρισμα και τσιγαρακι και την έβαλα να μου κάνει λίγο μασάζ. Συνέχεια με πίπα επειδή μου είχε κάνει εντύπωση το καλό τσιμπούκι της και έτσι έληξε και ο δεύτερος γύρος.
Συνοπτικά μικρόδειχνει, έχει ωραίο απαλό δερματακι και είναι ένα πρόσχαρο κορίτσι που θα περάσεις καλά. Έχει κάποια σημάδια ακμής στο πρόσωπακι που καλύπτονται με make up.

Μην σας ξεγελάει το baby face στις φωτογραφίες
Η Αλσού είναι σίγουρα πατημένα 30 με κορνμ δυνατό πρόσωπο με μερική ακμή καλυμένη όμορφα με makeup αλλά σίγουρα πιο <γερασμένο> απο τις φωτογραφίες. Οι καινούριες φωτογραφίες πιο αντιπροσωπευτικές σίγουρα
Η τύπισσα είναι hoover από τα πιο δυνατά τσιμπούκια, τον βάζει όλον μέσα και τον κρατάει για ώρα στο λαρύγκι της
Της αρέσει το cos play και μου ήρθε σαν ντυμένη σαν μαθήτρια λυκείου με κοτσιδάκια
Ορεξάτη στο σεξ και με σχετικα καλό επίπεδο αγγλικών, πριν έρθει Ελλάδα η τελευταία της στάση ήταν Γερμανία
Μια ωρίτσα με καλό σεξ και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά
Σε γενικές γραμμές τα αξίζει τα λεφτά της