Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Nastia-2  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 11020 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

θελει προσοχη Αξιολόγηση: 8.00 — 01/05/2025 - 15:30
    θελει προσοχη Αξιολόγηση: 8.00 — 01/05/2025 - 15:30

η νάστια ήταν προταση του γραφειου και συγκεκριμενα της νικολ της τηλεφωνητριας. το κλεισιμο του ραντεβου ηταν ευκολο με λιγα μηνυματα και ο οδηγος ηρθε ακριβως στη ωρα του. η κοπελα δε ειναι ασχημη αλλα σιγουρα δε θα τη γνωριζα αν τη εβλεπα εξω εστω και βαμμενη θεωρω οτι υπαρχει photoshop. Ρωσιδα δεν ειναι αλλα Γεωργιανη κατα δήλωση της ίδιας. ντυσιμο θηλυκο ουτε προστυχο ουτε απλο το θεωρω ενταξει.  εχει πολυ ομορφα πρασινα ματια και ωραιο σωμα αδυνατο στο σεξ δε θα αναφερθω τοσο διοτι θεωρω οτι αν θελει ξερει τι πρεπει να κανει και μου εδωσε σε γενικες γραμμες οτι ζητησα. το λαθος που δε προκειται να ξανακανω ειναι οτι ζητησε τα λεφτα μπροστα και επειδη ειχα καιρο να παρω απο το συγεκριμενο γραφειο τη πατησα και τα εδωσα, οσα χρονια συνεργαζομουν μαζι τους καμια κοπελα δε μου τα ζηταγε και φυσικα δε μου το κανουν ουτε στα αλλα γραφεια και ποτε δε εχει δημιουργηθει προβλημα εννοειται τις 2-3 φορες που τα εχω δωσει οι κοπελες θεωρουν οτι εχουν δεμενο το γαιδαρο τους μετα και σου τρωνε τη ωρα με κουβεντα η παιζοντας στο κινητο . για αυτο εγραψα οτι θελει προσοχη . ειχα παρει και τα συμφωνημενα εξτρα και οταν ηρθε η ωρα για προσωπο ισα που εχυσα στα χειλη της. μαλιστα η ιδια ελεγε μονη της συνεχεια συγνωμη σου τρωω το χρονο με κουβεντα η συγνωμη δε τελειωσες στο προσωπο οπως πρεπει ομως κινηση να επιστρεψει κατι πισω δε ειδα . για αυτο τη θεωρω κουτοπονηρη οταν δουλευει κανει τη δουλεια της σωστα αλλα αν εχει παρει τα χρηματα μπροστα θα σε κοροιδεψει. απο δω και περα οποια τα ξαναζητησει μπροστα θα φευγει επιτοπου και θα το ξεκαθαριζω και στο γραφειο πριν της στειλουν. αν δε θελουν επιλογες υπαρχουν σωρο δοξα το Θεο

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 320
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο πρόσωπο - 20€
    Κατάποση - 50€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια