Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Alisa  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 11020 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

Νέα προσθήκη Αξιολόγηση: 8.33 — 24/03/2025 - 16:21
Νέα προσθήκη Αξιολόγηση: 8.33 — 24/03/2025 - 16:21

Η αλιζα είναι αν δε κάνω λάθος η 12η κοπέλα που παίρνω από το συγκεκριμένο γραφείο με ενημέρωσαν όταν ξεκινησε και μου είπαν ότι ήταν και παλαιότερα μαζί τους και ότι γενικότερα έχει καλά σχόλια από πελάτες όσον αφορά τις υπηρεσίες της . Η αλήθεια είναι ότι δίσταζα γιατί μου φαινόταν γεματουλα για τα γούστα μου αλλά λέω αν προσφέρει ένα καλό πακέτο γενικά παραβλέπω λίγο και τη εμφάνιση . Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για μιάμιση ώρα ο οδηγός ήρθε στη ώρα του . Η πρώτη εικόνα δε ήταν αυτή που περίμενα από ένα εσκορτ λόγω ντυσίματος ήρθε με φόρμες και αθλητικά και ένα σλιπ άσπρο που το θεωρώ λίγο ντεκαβλε . Μολδαβεζα στη καταγωγή μέτριο ύψος με κάποια παραπάνω πιασίματα . Οποτε λέω ας τη δοκιμάσω και παρακάτω . Στο πρώτο ημίχρονο δε εντυπωσιάστηκα ίσως επηρεασμένος κατά βάση από το ντύσιμο που είχε έρθει και τις προσδοκίες που είχα . Οπότε είχα επηρεαστεί ήδη αρντητικα . Αν και μόλις είχα βγει από μπάνιο έβγαλε μαντιλάκια και με καθάριζε καλά κάτω που δε θυμάμαι καμία κοπέλα να το χει κάνει από το γραφείο αυτό και γενικότερα δλδ στο σύνολο , την άφησα άρχισε κάποια προκαταρκτικά με χάδια και φιλιά στο στόμα όχι με βαθιά γλώσσα αλλά έκανε τουλάχιστο μια φιλότιμη προσπάθεια όπως και μετά . Δε ήταν αυτό που περίμενα όμως . Με έχουν καλομάθει από το γραφείο με καλύτερες υπηρεσίες χιχιχι. Τέλος πάντων ενώ θεωρούσα ότι το ραντεβού ήταν καμένο κανένα μισάωρο πριν τη λήξη και ενώ ήμασταν αρπαγμένοι και μιλάγαμε (είναι πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη ) άρχισε να με χαϊδεύει να μου τρίβεται και το γύρισε τελείως . Αυτή τη φορά τα φιλιά της ήταν σαν από κοπέλα σου με βαθιά γλώσσα και με μεγάλη διάρκεια και η πίπα καμία σχέση με πριν βαθιά με διάρκεια και ήρθε εύκολα το τελείωμα στο στόμα της. Μάλιστα της είπα ότι εσύ είσαι δύο κοπέλες σε μια άλλη γνώρισα άλλη φεύγει . Μου εξήγησε ότι στη αρχή είναι πιο συνεσταλμένη όταν πάει σε ένα νέο πελάτη και στη πορεία λύνεται . Οπότε σίγουρα θα τη ξαναδώ γιατί είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο . Άλλωστε καμία δεκαριά μέρες είναι στη δουλειά .

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1.5 ώρα
Κόστος (€) 150
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 20€
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (1)
arpagas Avatar arpagas 31-03-2025 07:47:55