Anastasia (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 86
Κριτικές Χρηστών
Πρωινό καφεδάκι και με ανταλλαγή δύο τριών μηνυμάτων το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα για μια ωρα, με άμεση απάντηση από την Αναστασία .
Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο, η κοπέλα ήρθε στην ώρα της ακριβώς. Ανοίγοντας τη πόρτα μου έκανε εντύπωση το ναζιάρικο και χαμογελαστό της πρόσωπο και η καλή της διαθεση. Όμορφη για τα γούστα μου και ντυμένη σαν αεροσυνοδός. Αν δεν ήξερα την ηλικία της θα την έκανα αρκετά νεότερη. Ανταλλάξαμε 2 κουβέντες και πήγε για μπάνιο έχοντας μαζί της μια γκάμα από αφρολουτρα, αντισηπτικά και είδη περιποίησης. Ήμουν σίγουρος ότι το ραντεβού θα πάει καλά και πήγε φίνα !
Με το που βγήκε από το μπάνιο πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα και τις αγκαλιές λες και γνωριζόμασταν χρόνια . Με περιποιήθηκε σε όλο μου το σώμα με τη πίπα της να είναι βαθιά και υγρή με πέρασμα από όλη τη περιοχη, συνέχεια σε 69. Ξεκινήσαμε sex γιατι με είχε κάνει πύραυλο και αισθάνθηκα ότι θα χύσω. Ανταλλαγή σε τρεις στάσεις ρωτώντας με πάντα τι μου αρέσει και πάντα θετική να με ικανοποιήσει με το όμορφο χαμόγελο της .
Φρεσκαρισμα, τσιγαρακι και social. Δεν κλέβει καθόλου χρόνο μόλις με είδε να ανάβω δεύτερο τσιγάρο στο καπάκι με προέτρεψε να ξεκινήσουμε δεύτερο γύρο. Της ζήτησα όμως να μου κανει μασάζ που με χαρά δέχθηκε και το έκανε πολύ καλά καθώς μιλάγαμε .
Γενικά είναι πολύ καλό άτομο, καθαρή, γλυκια και προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, έμεινα πολύ ευχαριστημένος και χάρηκα που τη γνώρισα. Είναι value for money, δεν προσφέρει πρωκτικό που το σέβομαι. Αν της φερθείς καλά θα περάσεις τέλεια . Δεν κοιτάει το κινητό της κατά τη διάρκεια του ραντεβού και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Άλλο ένα μεγάλο συν είναι ότι δεν θέλει να κλείνει πολλά ραντεβού και έχει άνεση χρόνου. Φύγαμε με δική μου παρότρυνση γιατί έπρεπε να φύγω και χωρίς να το καταλάβω είχε περάσει πάνω από μιάμιση ώρα !
Τι άλλο να θέλουμε από τέτοια ραντεβού ; Εμένα πάντως με κέρδισε και ευελπιστώ να τη ξανασυνάντησω σύντομα .

Μια φανταστική μιλφάρα και μασέρ και γκομενάρα που όλοι κανονικά θα πρέπει να το κάνουν μαζί της. Κοντοπούτανη που κρατιέται καλύτερη και από 20 αρα. ειναι αισθησιακή κάνει φοβερό γλείψιμο και μασαζ. Μπορεις να την κατευθυνεις και να σε κατευθυνει. Ειναι ενα κλασσικο OLd school ΜΙλφακι και Με γνωμονα την καθαριοτητα και το ομορφο της σωμα και την ευγενεια την κατατασσω νο1 στις ανεξαρτητες μασερ και call girl. Βαθιά γλωσσόφιλα δυαντό και χορταστικό τσιμπούκι εξαιρετική μαστόρισα και φυσικά όμορφα χέρια για μασάζ ενώ της έκανα και εγώ επίσης και το χάρηκε. Είχαμε πολλές στάσεις και όμορφα λόγια και από τους δυο μας και φυσικά έντονα βογγητά την ώρα που τελείωνα και τις 2 φορές. Επίσης θέλω να τονίσω ότι δεν βιαζόταν καθόλου και δεν διαμαρτυρήθηκε επίσης και ήταν τιμητικό και μπράβο της. Περάσαμε υπέροχα και ανυπομονώ να την συναντήσω κάποια στιγμη ξανά. ήταν φανταστική εμπειρία για εμένα. Μακάρι να την συναντήσουν και οι υπόλοιποι και να περάσουν όμορφα μαζί της. Μου θύμισε την γειτόνισσα που άπλωνε τα ρούχα και ήθελα τόσο πολύ να της τον σφυρίξω. Και είμαι ευγνώμων.

Παίζει τηλέφωνο; Ευχαριστώ