Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Nicole-5  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 130 €
  • Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Ύψος: 170 cm
  • Βάρος: 50 kg
  • Μαλλιά: Καστανά
  • Μάτια: Καφέ (Καστανά)
  • Στήθος: D Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 34

Κριτικές Χρηστών

Tsontopoulos AvatarTsontopoulosΜηνύματα: 58 Κριτικές: 18

Ιστορίες: 0

Το ξανθό της Ρώμης είναι τα τσιμπουκόχειλα του σήμερα Αξιολόγηση: 8.67 — 11/12/2025 - 18:23
    Το ξανθό της Ρώμης είναι τα τσιμπουκόχειλα του σήμερα Αξιολόγηση: 8.67 — 11/12/2025 - 18:23

Ένα υπέροχο πλάσμα , ένα κορίτσι του κόσμου και των άστρων .

Για εμένα σίγουρα είναι κάτω από 40 αλλά και πάνω από το αναγραφόμενο .
    Στο άαλο σάιτ που τις βάζουν 4 και 5αρια στην εμφάνιση εγώ δεν το δέχομαι , με βάση αυτό που είδα σήμερα .

Το στήθος είναι πλαστικό , αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά · εγώ το ευχαριστήθηκα .

Και μιλάμε για βυζαρα , γράφει d αλλά αν μου έλεγαν 4,5 θα συμφωνούσα , ήταν more than a handful που λένε και τα φιλαράκια μας .

Χειλαρες μεγαλες ακρως σεξουαλικες ( εγώ τα απολαμβάνω τα μεγάλα χείλια , και δεν τα βρήκα αντιαισθητικά ). Ίσα ίσα βοήθησαν τόσο στο τρομπόνι , όσο και στα βαθειά φιλιά πιυ χάριζε απλόχερα .

Κορμί γυμνασμένο , λεπτό , παρά πολύ όμορφο .
    Αν έπρεπε να πω κάτι αρνητικό θα ήταν μια μικρή χαλάρωση στην κοιλιτσα που δεν με χάλασε .

Ύψος σίγουρα κάτω απο , 1,70 .

Σοσιαλ ή γυναίκα το έχει , είναι έξυπνη έχει ταξιδέψει ,και την δικιά της άποψη .

Καταλαβαίνω πως ο σύντροφος από κάτω έχασε την μπάλα , εγώ θέλω και λίγο σοσιαλ να ζεσταθώ αλλά και πάλι στην πρώτη ώρα έριξα 2 και είχαμε ένα ωραίο σοσιαλ .

Τώρα αν μιλάτε με την οποιαδήποτε μισή ώρα , σίγουρα θα έχεις σκεφτεί τουλάχιστον 22 φορές να την μπουκώσεις , αν δεν το κάνεις λάθος σου , αλλά δες το θετικό ότι μαθαίνεις · όπως και εγώ την έχω πατήσει αρκετές φορές παλαιότερα .

2 ώρες , 3 δυνατοί γύροι , πολύ διάθεση πολύ ερωτισμός πολύ πάθος .και ας το πω παρόλο που θα χαρακτηριστώ γραφικός , ένα πολύ όμορφο πλαστικό έρωτα στα σεντόνια μου .

Μια στάση την ποναγε , το δέχομαι και συνεχίσαμε με μια λιγότερη το καμα σουτρα .

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες παρά μόνο ότι όταν έχεις τελειώσει 2 φορές και πάνω στο τέλος της ώρα καθώς ντύνεται παίρνεις επέκταση , και εχεισ Ρίξει ήδη αλλά 2 το μεσημέρι ,κάτι κάνει καλά ο σύντροφος σου .

Οι καινούργιες φωτογραφίες είναι αυτό που θα δεις με τα κλασικά φίλτρα .

Λογική τιμή βάση εμφάνισης και υπηρεσιών

Πέρασα υπέροχα σήμερα και στα 2 ραντεβού και γι αυτό αύριο επιβάλλεται επανάληψη με συγχρηματοδότηση του ταμείου ανάκαμψης .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 340
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο