Mariam (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Να ευχαριστήσω το CGA και το Sex Club για το διαγωνισμό για άλλη μια φορά.
Περιμένοντας μπας και βρω την Αθηνά και κοιτώντας 2 νέες προσθήκες στο γραφείο, είδα πως μόλις είχαν βάλει τη Μαριάμ και αυτόματα έκλεισα το ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο. Συνενόηση με τη τηλεφωνήτρια στο γραφείο όπως πάντα άψογη. Η κορασίδα ήρθε στο ραντεβού ακριβώς στην ώρα της.
Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισα ένα πανέμορφο μοντέλακι θυμίζοντας μου άλλες εποχές από τη χώρα της . Πρόσχαρη ανταλλάξαμε δύο τρεις κουβέντες και πήγε για φρεσκάρισμα.
Αγγλικά μιλάει πολύ καλά . Το κορμάκι της είναι πολύ κομψό και γυμνασμένο , το δέρμα της μετάξι. Κολαράκι καλοσχηματισμένο (είναι αυτό που λέμε κωλαρα ❤️ ) με λεπτή μεση και φτιαγμένο πολύ όμορφο στήθος. Τατουάζ δεν έχει, έχει πειράξει τα χείλια της που βεντουζάρουν πολύ καλά στο καβλί όταν το παίρνει στο στόμα της που το κάνει πολύ καλά και βαθιά. Το μωράκι θέλει καθοδήγηση σε ρωτάει τι θέλεις και πως. Με έστειλε να πλύνω το καβλί μου αν και είχα κάνει μπάνιο νωριτερα που δείχνει πόσο προσέχει την υγιεινή της. Την έλιωσα στη πίπα λοιπόν στημένη στο καθρέφτη θαύμαζα την καλοσχηματισμένη κωλάρα της. Μετά την ανέβασα από πάνω όπου εκεί λύθηκε βγάζοντας κραυγες ευχαρίστησης και κάβλας και άρχισε να με γλύφει σε λαιμό και αυτιά όπως και εγώ της το ανταπεδιδα. Γλωσσόφιλα έδινε κάργα αλλά από μεριάς μου πέσανε κάτι πεταχτά. Συνέχεια στα τέσσερα με θέα χάρη οφθαλμών όπου εκεί ανεβάζοντας στροφές ήρθε και το τέλος . Ακολούθησε φρεσκάρισμα και τσιγάρο και πριν προλάβω να ολοκληρώσω με παρότρυνε να περάσουμε στο δεύτερο γύρο ( δεν κλέβει καθόλου χρόνο δηλαδή ). Όμως από μεριά μου επειδή ήταν ήδη αρκετά αργά περασμένα μεσάνυχτα της είπα πως ήρθε η ώρα να αποχωρησουμε και μετα από αγκαλιές ντυθήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε.
Συνοψίζοντας το ραντεβού η Μαριάμ είναι το κορίτσι που όπου περνάει σπάνε λαιμοί είναι πολύ εντυπωσιακή. Το σπορ το κατέχει καλά και αντέχει σε δυνατό σφυροκόπημα που κατά την ώρα της πράξης μεταμορφώνεται από ντροπαλή κοπέλα σε νεράιδα του έρωτα που το απολαμβάνει εξίσου.

καλο φαινεται ...