Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

dimimoyt AvatardimimoytΜηνύματα: 3 Κριτικές: 5

Ιστορίες: 0

Μέτρια Πολύ Αξιολόγηση: 6.50 — 13/02/2025 - 07:55
    Μέτρια Πολύ Αξιολόγηση: 6.50 — 13/02/2025 - 07:55

Συνάντηση με την κοπέλα πριν καμιά εβδομάδα στο ξενοδοχείο μου και ξεκινάμε με καθυστέρηση γιατί η κοπέλα μπέρδεψε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο…Η κοπέλα είναι όμορφη για τα δικά μου γούστα αλλά με μηδαμινό στήθος…

Στα του αγώνα δίνει φιλιά επιφανειακά χωρίς γλώσσα ενώ προσπαθεί να αποφύγει το στοματικό…Να φανταστείτε την δεύτερη φορά μου είχε σηκωθεί από τα χάδια και πήγε να βάλει το προφυλακτικό κατευθείαν χωρίς να κάνει στοματικό…Στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα με φωνές μηχανικές…αυτό κατάλαβα εγώ!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Αξιοπιστία γραφείου Μέτρια (είχε καθυστέρηση το ραντεβού)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    hijodedios AvatarhijodediosΜηνύματα: 7287 Κριτικές: 64

Ιστορίες: 0

Βίβα Μπραζίλ Αξιολόγηση: 8.67 — 10/02/2025 - 11:56
    Βίβα Μπραζίλ Αξιολόγηση: 8.67 — 10/02/2025 - 11:56

Αντωνία, 21 από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας. Πανέμορφο πιπίνι με αψεγάδιαστο πρόσωπο όπως φαίνεται στις φώτο, το κορμί μοντελέ στο 1.70 καλύτερο από ότι φαίνεται στις φώτο, το στήθος στον άσο. Το ντύσιμο της με κρεμ κοστούμι, λευκό τοπ και μεταξωτή εσάρπα λες και κατέβηκε από την πασαρέλα. Περιποιημένη από άκρο σε άκρο, μοσχομυριστή, δέρμα λειο και απαλό, θελεις να την γλύφεις με τις ώρες. Το μόνο ίσως αρνητικό από εμφάνιση είναι κάποιες ραγάδες στον κώλο. Από αγγλικά το απόλυτο τίποτα, από ισπανικά πολύ λίγα, συνεννόηση με γκούγλη στις ελάχιστες στιγμές που χρειάστηκε. 

Στην είσοδο κάπως απόμακρη και τυπική, γδύθηκε, ξάπλωσε και ξεκίνησαν τα φιλιά, δυστυχώς ρηχά και επιφανειακά σε όλο το ραντεβού. Πρώτη φορά πρέπει να έγλυψα κοπέλα ολόκληρη - ακόμα και τα νύχια των ποδιών της. Στο γλειφομούνι αντιστεκόταν να αφεθεί εντελώς, δάκτυλα μόνο επιφανειακά, τα βογγητά της αληθοφανή - ίσως πάλι να ήταν και ψεύτικα. Η πίπα της υγρή και ζεστή, το βάθος καλό αλλά όχι μέχρι το τέρμα. Η θέα αυτής της προσωπάρας να σε πιπώνει σούπερ καβλωτική, αν και με όχι τόσο καλή οπτική επαφή. Τζελ και είσοδος με cow, καλή αίσθηση και πανέμορφη θέα, ο ρυθμός που έδινε καλός. Συνέχεια με ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους και πολλή ένταση, οι κραυγές της τώρα πιο έντονες αλλά σαν ψεύτικες. Στα τέσσερα επίσης η θέα εξαιρετική και με κάμποση ένταση άκουσα κάτι λέξεις στα πορτογαλικά και κάτι γιες μπέιμπι και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Με το ρολόι στο -10 ακολούθησαν διαδοχικά ντους, ντύσιμο και έξοδος με αγκαλιά και φιλί επιφανειακό και πάλι. 

Συμπερασματικά ένα καλό ραντεβού με ένα πανέμορφο πραγματικά κορίτσι που δεν έβαλε κόφτες σε ότι ζήτησα, έμεινε ελαφρώς συγκρατημένη αλλά χωρίς να με ξενερώσει. Αν διορθώσει λίγο αυτό το τελευταίο νομίζω θα σφάζονται οι πελάτες στο τηλεφωνικό κέντρο. Η απουσία σόσιαλ της αφαιρεί προφανώς ένα κομμάτι της βαθμολογίας. Θα την έβλεπα ξανά αλλά νομίζω πως φεύγει σε καμιά εβδομάδα από ότι κατάλαβα. To value for money θα ήταν κανονικά στο 8. 

Ευχαριστώ το σάιτ και το γραφείο για το δώρο που μου έκαναν. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο