Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Eva-7  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Mourgas AvatarMourgasΜηνύματα: 1167 Κριτικές: 7

Ιστορίες: 0

Mamma mia Αξιολόγηση: 9.50 — 18/01/2025 - 03:07
Mamma mia Αξιολόγηση: 9.50 — 18/01/2025 - 03:07

Ευχαριστώ το σάιτ και το γραφείο your angels για το δώρο που κέρδισα άργησα λίγες μέρες να γράψω την κριτική μου γιατί σκεφτόμουν πως θα χωρέσω όλα τα θετικά της συνάντησης με την Εύα. αρχικά να πω ότι η συνεννόηση με το γραφείο έγινε πολύ εύκολα και κλείστηκε άμεσα το ραντεβού και πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Η πρώτη εντύπωση από την κοπέλα ήταν άκρως θετική αφού μόλις με κοίταξε χαμογέλασε πλατιά και μου είπε ότι είμαι very cute . Της ανταπεδωσα το κομπλιμέντο το κορίτσι είναι πολύ όμορφο μου θύμισε στο πρόσωπο την πρωταγωνίστρια του mamma mia χωρίς να υστερεί το κορμί της και είναι πολύ χυμώδης γυναίκα με μεγάλα φυσικά βυζιά ελαφρά πεσμένα που δεν με ενόχλησε καθόλου .

Στον αγώνα ήταν πολύ θερμή έκανε πολλά αστεία και γέλασα πολύ μιλάει τέλεια αγγλικά και μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι μορφωμένη. Από την αρχή είχαμε φιλιά στο στόμα έπιανα τα βυζιά και τον κώλο της έγλειφα τα βυζιά της.

Και εκεί ξεκίνησε το καλύτερο κομμάτι της συνάντησης η πίπα της Εύας από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει να είναι βεντουζωμενη στον πουτσο μου και να μου τον γλείφει με όλους τους πιθανούς τρόπους να παίζει μαζί του με τη γλώσσα πήγε την ηδονή μου σε άλλα επίπεδα. γυρίσαμε και σε 69 που φάνηκε να απολαμβάνει αρκετά την περιποίηση μου και εκείνη συνέχισε ακάθεκτη την πιπαρα της.

Για να μη χύσω πρόωρα τη σταμάτησα και άρχισα να τη γαμαω με μανία στα τέσσερα πολύ ώρα είχα γίνει παπί στον ιδρώτα και με είχαν καυλώσει φουλ οι γκριμάτσες που έκανε στον καθρέφτη τελείωσα σε αυτή τη στάση δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό.

Πέρασα πάρα πολύ καλά με ένα κορίτσι που σου δείχνει ότι ζει για την πουτσα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε ικανοποιήσει.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο