Χρύσα (Studio Κηφισού 30)
Κριτικές Χρηστών
Ραντεβού με τη Χρίσα.
Μοιάζει ακριβώς όπως στις φωτογραφίες (ψηλή, σε φόρμα, καστανά μαλλιά).
Μπήκε τρέχοντας στο δωμάτιο ενώ έκανα ακόμα ντους και μου φώναξε να βιαστώ επειδή ήταν η μόνη κοπέλα και είχε περισσότερους πελάτες. Αυτή η στάση με είχε ήδη αποθαρρύνει.
Μετά από 3 λεπτά βιαστικού, κακογραμμένου και ειλικρινά επώδυνου χυσίματος, δεν με ενθουσίασε αμέσως. Αποφάσισε να σταματήσει και είπε ότι έπρεπε να ντυθώ και να φύγω.
Σύντομα επέστρεψε στο δωμάτιο και μέχρι τότε ήμουν σκληρή. Αντί να συνεχίσει με αυτό που πληρώθηκε, μου είπε να βγω έξω επειδή υπήρχαν περισσότεροι πελάτες. Ήταν προφανώς πολύ αγχωμένη.
Προσπαθώντας να δείξω κατανόηση, ρώτησα αν μπορούσα να επιστρέψω όταν θα ήταν λιγότερο απασχολημένη. Θύμωσε μαζί μου και μου είπε να βγω έξω. Άρχισε να φωνάζει σε εμένα και σε έναν άλλο πελάτη (που έφυγε θυμωμένα): ΦΥΓΕ! ΦΥΓΕ!
Λυπάμαι, είμαι πελάτισσα που πληρώνει. Δεν είναι δικό μου λάθος που υπήρχε μόνο 1 κορίτσι εκεί εκείνη την εποχή. Ήμουν υπομονετική. Έδωσα όλα τα χρήματα αλλά δεν έλαβα σχεδόν τίποτα. Το έκαναν δικό μου πρόβλημα.
Η XRISA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Καταλαβαίνω ότι είναι τολμηρό να το λες αυτό. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία πόσο ελκυστική είναι σωματικά - αυτή η συμπεριφορά θα σου την καταστρέψει εντελώς. Με αποθάρρυνε εντελώς. Προφανώς δεν έχει την προσωπικότητα ούτε την εμπειρία για να κάνει δουλειά πελατών.
Τόσο αυτή όσο και η κυρία αρνήθηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα. Ακόμα δεν ξέρω τι έκανα που ήταν τόσο λάθος. Παρακολουθούσα κυρίως ήσυχα καθώς εκτυλίσσονταν αυτή η παράξενη κατάσταση. Ήταν αυτή που φώναζε και έκανε νευρικό ξέσπασμα μπροστά σε όλους στο στούντιο αντί να κάνει τη δουλειά της.
Μην πάτε ποτέ εκεί. Είναι σπατάλη χρημάτων. Υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές στην Αθήνα που δεν θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν με αυτόν τον τρόπο. Στην Κηφισού 30, είναι κακοί και εγωιστές και τους αξίζει να κλείσουν.
Δεν μπορώ να δώσω αρκετά χαμηλή βαθμολογία!