Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

jimuscocus AvatarjimuscocusΜηνύματα: 4705 Κριτικές: 43

Ιστορίες: 0

Από μένα είναι ναι. Αξιολόγηση: 8.17 — 01/01/2025 - 17:34
    Από μένα είναι ναι. Αξιολόγηση: 8.17 — 01/01/2025 - 17:34

Οι φωτογραφίες και ο σωματότυπος της κοπέλας με τράβηξαν, ήρθε και η κριτική του hijodedios και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ. Και πολύ καλά έκανα.
    Οι καινούργιες της φωτογραφίες στο site ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα σε αυτό που αντίκρισα μπαίνοντας στο δωμάτιο της. Είναι σχεδόν ακριβείς αν αφαιρέσουμε τη κλασσική λάμψη. Το στήθος της πιο ωραίο, 1,5αρί φυσικό με τη καλή αίσθηση στη χούφτα.

Με υποδέχτηκε μόνο με μια ρομπίτσα με χαλαρή διάθεση,ίσως και λίγο μαγκωμένη μιας και προσπαθούσε να με ψυχολογήσει. Γρήγορο μπανάκι από μεριάς μου και βούρ. Η κοπέλα είναι αισθησιακή. Δίνει γλωσσόφιλα με δική της πρωτοβουλία. Τα επιζητεί καθώς τη φτιάχνουν μάλλον. Απαλά αγγίγματα εκατέρωθεν και κατεβαίνει έπειτα για στοματικό. Ωραία τεχνική και αισθησιασμός αλλά όχι τοπ καθώς δεν είχε πολύ σάλιο, δεν πήγαινε πολύ βαθιά και δεν πέρασε και από μπάλες. 

Σειρά μου να τη περιποιηθώ. Της αρέσει πολύ να τη γλύφουν ειδικά στη κλειτορίδα.Δεν μ άφηνε να σταματήσω.Η χαρά του Τομκρούζ δηλαδή. Έκατσα αρκετή ώρα αλλά δεν κατάλαβα να έχυσε. Σε κίνηση μου για δάχτυλο αρνήθηκε ευγενικά.

Έπειτα τη πήρα στα τέσσερα.Είχα καυλώσει πολύ απ' τη φάση ενώ ήταν και αρκετά στενή. Σε συνδυασμό με το υπέροχο θέαμα μιας και το κωλαράκι της είναι το δυνατό της σημείο δεν άντεξα πάνω από 3-4 λεπτά και κατέθεσα μέσα στη καπότα. 

Γρήγορο μπανάκι και ολιγόλεπτο σόσιαλ. Δεν είπαμε πολλά μιας και δεν μιλάει καλά αγγλικά αλλά για τα βασικά συνεννοείται. Τρανσλειτορ δεν χρειάστηκε πότε. Ήρθε από Ντουμπάι ενώ έμενε και στη Τουρκία για 4 χρόνια. Η Αθήνα  δεν τής αρέσει πολύ γιατί κάνει πολύ κρύο κατά τα λεγόμενα της.Σε ερώτηση μου αν θα γυρίσει ποτέ είπε μόνο το καλοκαίρι ίσως.

Στο χρόνο που μας απέμεινε την έβαλα να με ξαναπιπώσει για να μου σηκωθεί και μετά να με καβαλήσει να δώ τι απίδια πιάνει ο σάκος εκεί. Χαλαρά στην αρχή και μόλις ζεστάθηκε ανέβασε ρυθμό. Συντονίστηκα κι εγώ με το ρυθμό της και δώσαμε ένα καλό γαμησάκι που φάνηκε που άρεσε και στους 2.Κάπου εκεί ο χρόνος τελείωσε. Πλύθηκα, ντύθηκα, χαιρετηθήκαμε και έφυγα.

Το γραφείο εξαιρετικό στη συνεννόηση.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    hijodedios AvatarhijodediosΜηνύματα: 7287 Κριτικές: 64

Ιστορίες: 0

Οδοστρωτήρας Αξιολόγηση: 8.50 — 16/12/2024 - 12:54
    Οδοστρωτήρας Αξιολόγηση: 8.50 — 16/12/2024 - 12:54

Το ραντεβού κανονίστηκε την τελευταία στιγμή, μετά από μια δύσκολη ημέρα από πλευράς κούρασης υπήρξε η ανάγκη ενός reset. Η Τάτι ήρθε στην ώρα της με μια φοβερή διάθεση και το δωμάτιο φωτίστηκε. Είναι ένα σκίνι κορίτσι γύρω στο 1,65 και κάπου 45 κιλά. Όλα πάνω της είναι φυσικά, έχει όμως κάμποσα τατού στο κορμί της. Στα 26 της εξ Ουκρανίας, έχει όμορφο στενό κωλαράκι και 1,5 στήθος. Το πρόσωπο δεν διαφέρει από τις φωτό, ίσως από κοντά είναι λίγο πιο γλυκό και φωτεινό. 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η καλή διάθεση που είχε. Μπήκε συστήθηκε, ξεκίνησε με βαθιά γλωσσόφιλα και χουφτώματα. Γδύθηκε αμέσως και έπεσε πάνω μου σαν οδοστρωτήρας. Πέρασε τη γλώσσα της από παντού και κατέβηκε για στοματικό. Η πίπα της σούπερ, βαθιά μέχρι το τέλος, χέρι ελάχιστο και στιγμιαία για να δίνει κλίση, δόντι καθόλου, ήθελε να τον καταπιεί - έμενε εκεί για ώρα βαθιά. Μείναμε κάμποση ώρα εκεί, με ρώτησε αν ήθελα και άλλο, προφανώς ήθελα. Στη συνέχεια περάσαμε από cow χωρίς τζελ, όπου έδωσε ρέστα με αργό ρυθμό στην αρχή και πολύ έντονο στην συνέχεια. Το κορμί της ταλαντευόταν προς τα πίσω και επέστρεφε μπροστά, χαμήλωνε για γλωσσόφιλα και πάλι από την αρχή. Δεν ενδιαφέρθηκα για άλλες στάσεις, δεν την ένοιαξε που στεκόταν έτσι για κάμποση πάλι ώρα. Λίγο πριν τελειώσει η ώρα μας της ζήτησα να με πάρει πάλι στο στόμα, ακολούθησε ένα φοβερό mouthfuck και τελειωμα εκεί, τον στράγγιξε και τα κατάπιε όλα. 

Σηκώθηκε αφού άκουσε τα ξυπνητήρια της να πάει στο ντους και να ντυθεί. Παραλίγο να ξεχάσει τα χρήματα, την πρόλαβα στην πόρτα να της τα δώσω, με αγκαλιές και φιλάκια έφυγε. Δεν γεμίζει το μάτι όταν την πρωτοδείς αλλά το κατέχει το άθλημα η κοπέλα, το στοματάκι της θα το επισκεφτώ ξανά - φεύγει σε μια εβδομάδα. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 210
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Κατάποση - 50€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε