Ina (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
Να ευχαριστήσω πάλι το sexclub και το yourangels για το δώρο που μου πρόσφεραν η Ίνα ήταν μια από τις κοπέλες που ήθελα να συναντήσω και για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη την ώρα που μπορούσα.
Η πρώτη εντύπωση μου μόλις την αντίκρισα ήταν κάπως γιατί τα γαλάζια μάτια της δίνουν ένα παγωμένο βλέμμα που με κόμπλαρε λίγο αν την πετύχαινα σε μπαρ δεν θα τολμούσα ποτέ να της μιλήσω.
Φορούσε ένα παντελόνι και ένα πουλόβερ κάτω από το πουλόβερ δεν φόραγε τίποτα ωραίο στητό φυσικό στήθος έμεινε με το εσώρουχο και ξάπλωσε δίπλα μου για να ξεκινήσει το ματς
Είχαμε μερικά γλωσσόφιλα και μετά κατέβηκε για πίπα στην οποία είναι αρκετά μαστόρισσα και περιποιείται και τις μπάλες.
Μετά ήταν η σειρά μου να την περιποιηθώ και φάνηκε να το απολαμβάνει μάλιστα όσο την έγλειφα τράβηξε και 2-3 τζούρες από το ηλεκτρονικό μαραφέτι που είχε μαζί της και μετά με ευχαρίστησε που αφιέρωσα χρόνο για να περάσει και αυτή καλά.
Μετά οπως ήταν ξαπλωμένη ανέβηκα προς το μέρος της και της τον έδωσα πάλι πίπα και της έκανα και ένα ήπιο mouthfuck για ώρα μέχρι που με σταμάτησε και μου ζήτησε χαρτί για να φτύσει και αφού έφτυσε με ρώτησε did you cum a little ; ούτε κατά διάνοια δεν είχα χύσει αλλά ήμουν τίγκα υγρός και της λέω να μου φορέσει σκουφάκι και την πήρα σε 3 στάσεις με τελευταία στο ντόγκι που παρέδωσα το φορτίο μου.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος μιλήσαμε και λίγο μετά και αποχαιρετηστήκαμε.

μπραβο!
τετοια κοριτσια θελουμε να γουσταρουνε γλειψιμο!!!