Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Στρατος AvatarΣτρατοςΜηνύματα: 3726 Κριτικές: 42

Ιστορίες: 0

Πήρα κώλο Αξιολόγηση: 8.50 — 21/11/2024 - 15:24
    Πήρα κώλο Αξιολόγηση: 8.50 — 21/11/2024 - 15:24

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το κορίτσι είναι πιο όμορφο από κόντα απ ότι από τις φωτόγραφίες! είναι ψηλή με πολύ ωραίο σώμα και κωλάρα! λίγο φτιαγμένα χείλη απ ότι κατάλαβα και πολύ φτιαγμένο Βυζί. τούρλα, εμένα δεν μου άρεσε πολύ αυτό γιατί και στην αφή του ήταν πολύ σκληρό. Με το. που μπήκα μέσα άρχισε να νάζια και με πλάκωσε στα φιλία! αρχισα και εγώ να την χουφτώνω σιγά σιγά και βρεθήκαμε στο κρεβάτι γυμνοι. λεπτομέρεια αλλά εγώ έχω σταματήσει να προτείνω στα κορίτσια να κάνουμε πρωκτικό γιατί πάντα τρώω άκυρο λόγο μεγέθους. αλλά εκεί που είμαστε γυμνοί μου λέει ότι μπορώ να την γαμήσω και από κώλο άμα θέλω! πέταξα την σκούφια μου! εννοείτε της λέω και την ρώτησα για το μέγεθος και μου είπε ότι είναι εντάξει αρκεί να προσέχω! και έτσι ξεκίνησε σιγά σιγά το άνοιγμα της σουφρας! αυτή να μου παίρνει πίπα, παρεπιπτόντως πολύ καλή και εγώ με το λυπαντικο να ανοίγω σιγά σιγά την πίσω δίοδο! μετά από αρκετή εργασία με φτυσιδια αυτή στον Πουτσίο και εγώ στο κωλο της την άνοιξα! ξεκινήσαμε στο πλάι σιγά σιγά όπου έμπαινα αλλά με δυσκολία, στην συνέχεια πήρε τον έλεγχο και ήρθε από πάνω μου και όταν είχε ανοίξει για τα καλά την έβαλα στα 4 και της σοδόμισα το κωλαρακι της οπώς ήθελε! κάπου εκεί ήρθε και το τέλος μέσα στο ζεστό της κωλαράκι! μπήκαμε για ντουζ μαζί και είχαμε ακόμα 20 λεπτά στην διάθεση μας... άρχισε να μου τον παίζει σιγά σιγά και τον πήρε στο στόμα. Ήταν πολύ γρήγορα όμως και το κάτω κεφάλι αργούσε να ανταπεξέλθει. Έτσι μαλακοκάβλης όπως ήμουν εκείνη την στιγμή τον έχωσα στο Μουνί της στα 4 κώλο δεν μπορούσα να ξαναπάρω γιατί δεν ήμουν σε Φούλ στήση! αλλά το Μουνί αέρα! ευρύχωρο! την γαμησα για αρκετή ώρα κρι με γρήγορο ρυθμό αλλά δεν έχυνα μέ τίποτα ώσπου στην λήξη γονάτισε μπροστά μου και έχυσα στις βυζάρες της! πολύ καλή διάθεση το κορίτσι και πρόθυμο να με ικανοποιήσει σε ότι ήθελα! Δεν είναι ο υπερμουναρος αλλά είναι μια πολύ ωραία παρουσία! Εγώ πέρασα ωραία Μαζι της. μόνο αρνητικό το αξύριστο μουνι που με χαλάει πολύ μπορώ να πω. Το έχει αξύριστο από άποψη και όχι επειδή δεν προσέχει τον εαυτό της. Με ρώτησε και την άποψη μου και εγώ της είπα ότι θα την ήθελα ξυρισμένη και είπε ότι μπορεί να το κάνει...

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 210
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Σιλικονάτο
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    Υπηρεσίες Πρωκτικό - 60€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε