Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Αλεξάνδρα  (Studio Τριγγέτα 3)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 27

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Speed_King AvatarSpeed_KingΜηνύματα: 200 Κριτικές: 24

Ιστορίες: 0

Για μια φορά και μόνο Αξιολόγηση: 6.50 — 16/01/2025 - 16:11
Για μια φορά και μόνο Αξιολόγηση: 6.50 — 16/01/2025 - 16:11

Έκανα αρκετό καιρό αποχή και έπρεπε να αλλάξει η κατάσταση. Είπα να πάω σε στούντιο μιας και τα οικονομικά μόνο αυτό επιτρέπανε. Η γκόμενα είναι συμπαθητική αλλά όχι τόσο όμορφη όσο στις φωτογραφίες, είναι ψεύτικες να το πω απλά. Έκανε ένα σαλονάρισμα που εγώ το είδα ενδιαφέρον και πέρασα στο δωμάτιο αφού έδυα το 50άρι στην υπηρεσία.
Στο δωμάτιο γενικά χαμηλών τόνων αν και ξέρει καλά ελληνικά. Έχει ωραίο αλλά μικρό βυζάκι και καλό κώλο. Δεν μου έδωσε πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και πάλι την φίλησα και την έγλειψα στα επίμαχα σημεία. Η ίδια μου έκανε ένα μέτριο τσιμπούκι αφού μου φόρεσε την καπότα και μετά στήθηκε στα τέσσερα. Μου έβαλε όρια σχετικά με την ένταση αλλά ήταν λογικά, γάμησα και το ευχαριστήθηκα αφού είχε και καλή αίσθηση το μουνί της. Κατέβασε λίγα υγρά αλλά τα βογγητά της που και που ξεφεύγανε και ήταν ψεύτικα. Δεν αλλάξαμε στάση και τελικά πρόλαβα έβγαλα την καπότα και την έχυσα στον κώλο.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι είναι μια περίπτωση που άξιζε αλλά όχι την οποία θα επαναλάμβανα.
Καλά γαμήσια φέτος!

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Φωτογραφίες Επεξεργασμένες και παραπλανητικές
Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Ουδέτερη δεν ενόχλησε
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like