Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Victoria-2  (Massage Nirvana)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 3
  • Προβολές: 23

Κριτικές Χρηστών

glastras AvatarglastrasΜηνύματα: 114 Κριτικές: 25

Ιστορίες: 0

Συνιστάται ανεπιφύλακτα Αξιολόγηση: 7.83 — 13/06/2025 - 17:41
    Συνιστάται ανεπιφύλακτα Αξιολόγηση: 7.83 — 13/06/2025 - 17:41

Πριν από μερικές μέρες η επίσκεψη. Υποδοχή με ευγένεια από την υπηρεσία και ο χώρος καλός.  Το κορίτσι ξέρει λίγα αγγλικά από όσο κατάλαβα αλλά είναι χαμογελαστή και πολύ πρόθυμη πράγμα το οποίο πρόσεξα από την πρώτη στιγμή και ακολούθησε μια ωραία συνεδρία. Από εμφάνιση έχει όλο το απαραίτητο πακέτο και δύσκολο έως αδύνατον να της πεις όχι. 
    Ξεκίνησε με μασάζ στο οποίο ήταν πολύ ευχάριστη, με περιποιήθηκε από πάνω μέχρι κάτω με υπομονή, σωστές πιέσεις και συνεχώς αιφνιδιάζοντας με πρεσάροντας τις επίμαχες περιοχές. Δεν έλειψε ο αισθησιασμός και πολύ σύντομα είχα πλήρη στύση.
    Η πίπα της πολύ καλή, βαθιά και υγρή, με περιποίηση στα αρχίδια και πολύ καλό γλείψιμο στο κεφάλι. Συνέχισα εγώ γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι και της έγλειψα βυζιά και μουνί. Η καθαριότητα της και η περιποίηση ήταν πολύ καλές και οι δυο. Βάλαμε καπότα και στήθηκε στα 4. Ακολούθησε σεξ με ενδιαφέρουσες στάσεις και συμμετοχή. Φυσικά χαίρεσαι να το γαμάς τέτοιο μουνί αλλά και από την συμμετοχή της ευχαριστιέσαι επιπλέον. Ξεκίνησε αληθοφανή βογγητά και έμοιαζε να παίζει και το μουνί της κάθε λίγο. Φυσικά έδωσα πόνο και τον άντεξε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Την κατάθεση την έκανα πάνω στον κώλο της.
    Δεν έχω κανένα παράπονο από την συνεύρεση μου μαζί της. Ήταν συνολικά μια φάση που άξιζε απολύτως τα λεφτά που έδωσα.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    copycat AvatarcopycatΜηνύματα: 112 Κριτικές: 24

Βυζάρες Αξιολόγηση: 7.17 — 14/05/2025 - 22:58
    Βυζάρες Αξιολόγηση: 7.17 — 14/05/2025 - 22:58

Εχει ωραιες βυζαρες, ενισχυμενες αλλα απο καλο γιατρο. Γενικα αυτο μου τραβηξε περισσοτερο την προσοχη αλλα και στο συνολο ειναι μια ευπαρουσιαστη γκομενα. Ηλικια κοντα στα 25 και κατι, οχι πρωτη φορα πουτανα και το καταλαβαινεις απο την ανεση της στον χωρο.
    Αγγλικα ξερει λιγα και στο μασαζ δεν κανει πολλα. Αυτα περιπου τα μειων της, τα υπολοιπα ηταν υπερ αρκετα για να γραψω την κριτικη. Ειναι καλη στο στοματικο, κανει ωραιο γλειψιμο στον πουτσο και στα αρχιδα επισης. Ηταν καθαρη την μερα που πηγα, δεκτικη στο γλειψιμο και στις βυζαρες και στο μουνι. Τριχες και μαλακιες καθολου, σιγουρη και ετοιμη για τον πελατη. Η διαθεση της πολυ καλη, η ενεργεια και η επιθυμια της για σεξ ακομα καλυτερη και γιαυτο ειναι γκομενα που αξιζει να πληρωσεις.
    Κανει πολυ καλο στησιμο στα τεσσερα και δεν εχει θεμα με αντοχες, οπως μου γουσταρε την γαμησα. Εκτος απο πισωκολλητο την γαμησα και στα ορθια.... πολυ ωραια η συμμετοχη της, να το δοκιμασετε.
    Αν βεβαια θελετε καλο μασαζ δεν μπορω να σας πω με σιγουρια γιατι δεν το απαιτησα, απο την στιγμη που εκεινη το πηγε στο σεξ, και εγω πηγα με τα νερα της. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μόνο σεξ
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Στρατος AvatarΣτρατοςΜηνύματα: 3726 Κριτικές: 42

Μασσαζ πούτσου Αξιολόγηση: 7.33 — 21/11/2024 - 15:01
    Μασσαζ πούτσου Αξιολόγηση: 7.33 — 21/11/2024 - 15:01

Με την Βικτόρια έκανα Μασσαζ πριν περίπου 1 μήνα... Ο χώρος είναι πολύ καλός και το κορίτσι αρκετά όμορφο! λίγο πολύ ότι βλέπετε στις φωτογραφίες όμορφο λατινάκι! Ευγενική και χαμογελαστή ήρθε στο δωμάτιο ξάπλωσα και άρχισε να με αλήφει με λάδια και να μου κάνει Μασσαζ. Δεν το έχει και πολύ με το δυνατό μασσαζ της ζήτησα να βάλει λίγο παραπάνω δύναμη αλλά δεν έτσι αποφάσισα να περάσω λίγο πιο γρήγορα στο παρασύνθημα. γύρισα ανάσκελα με πασάλυψε με λάδια και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια! το έκανε εξαιρετικά αργά και βασανιστικά και έκανε και ένα είδος μασσαζ στον πουτσο και στο πουτσοκέφαλο που με έκανε πύραυλο. Η Πιπα πολύ μέτρια και μετά από λίγο σηκώθηκα και την έστησα άτομα μασσαζοκρεβατο και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητα. αλλά κάτι με χαλούσε. το μυαλό μου είχε μείνει στο πως μου έκανε μασσαζ στον πούτσο. Σταμάτησα το γαμησι έβγαλα προφυλακτικό και της είπα να συνεχίσει μέ το χέρι! το κορίτσι άρχισε και πάλι αργά και βασανιστικά να μου τον παίζει να μου τον λαδώνει και να με κοιτάει. σε κάποια φάση άρχισε και να μου χαϊδεύει και τον Κώλο κάτω από τα αρχίδια και να μου κάνει Μασσαζ μόνο στο πουτσοκέφαλό με έναν πολύ ωραίο και ευχάριστο τρόπο! έτσι αργά και βασανιστικά συνέχισε την περιποίηση της περιοχής σε σημείο που να μην αντέχω άλλο και βγήκε από μέσα μου το σπέρμα καυτό και μπόλικο πανω στο χέρι την και την κοιλία! Πολύ ωραία συνεδρία! θα μου μείνει για τον τρόπο που χειρίζεται τον πούτσο με το χέρι! πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο