Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μαρία  (Body Massage)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 12

Κριτικές Χρηστών

penetron AvatarpenetronΜηνύματα: 242 Κριτικές: 28

Ιστορίες: 0

Και στο μασαζ και στο σεξ ειναι επαγγελματιας Αξιολόγηση: 7.83 — 26/11/2024 - 01:26
    Και στο μασαζ και στο σεξ ειναι επαγγελματιας Αξιολόγηση: 7.83 — 26/11/2024 - 01:26

Πριν απο λιγες μερες επισκεφτηκα το μαγαζι και γενικα οι εντυπωσεις μου καλες, και σαν χωρος ειναι καλος αλλα και οι εργαζομενες χαμογελαστες και σχεδον ιδιες με αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες.
    Αποφασισα να παρω την Μαρια οχι λογω ομορφιας γιατι ειναι το πολυ μια μετρια σε εμφανιση κοπελα αλλα λογο του οτι μου εδωσε την εντυπωση οτι τιμαει τα λεφτα που παιρνει και ειχα δικιο..
    Σαν χαρακτηρας ειναι πολυ καλη, εχει χιουμορ, ειναι χαμογελαστη και πολυ καλη παρεα. Απο την αλλη εκανε απο καλο μεχρι και εντυπωσιακο μασαζ, ενω αν την αφηνα θα μπορουσε να συνεχισει μεχρι την ληξη του χρονου.
    Εδωσε φιλια με γλωσσα και στο στοματικο ηταν πολυ καλη. Την εγλειψα οπου ηθελα και μου αρεσε πολυ και στις ρωγες και στο μουνι. Συμμετειχε απο τα προκαταρκτικα με αισθησιακους αναστεναγμους. Στο σεξ ειναι οπλο... γαμιεται δυνατα και με κεφι, της αρεσει να καβαλαει και να την γαμανε στα τεσσερα. Η θεα στα τεσσερα ηταν ομορφη και το μουνι της εφαρμοσε πολυ καλα στον πουτσο μου, εχυσα πανω στα δυο κωλομερια μεγαλη ποσοτητα σπερματος.
    Θα την τιμησω ξανα συντομα, μου αρεσε ακομα και ο τροπος που με αποχαιρετησε. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 50
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Άψογο
    Πρωκτικό Όχι